Libidom düşük sanırım

Tuzlu suyla yıkanmayı denediniz mi birde cinsel istek artırıcı aktar da satılan karışımlar var
Ya bu tuzlu suyu arkadaşım yapmıştı. Libidomda çok etki etti demişti. Artık ovülasyon gününe mi denk geldi yoksa tuzlu su gercekten işe yarıyor mu bilemiyorum. Meraktan bi gün bende deneyeceğim

Heycan verici bir hayat

Ya bu tuzlu suyu arkadaşım yapmıştı. Libidomda çok etki etti demişti. Artık ovülasyon gününe mi denk geldi yoksa tuzlu su gercekten işe yarıyor mu bilemiyorum. Meraktan bi gün bende deneyeceğim
Evet dişil enerjiyi artıyormuş bilimsel açıklaması var ama yakınlarda deniz varsa o daha kolay yaz aylarinda :)

Evet dişil enerjiyi artıyormuş bilimsel açıklaması var ama yakınlarda deniz varsa o daha kolay yaz aylarinda :)
Denize girdiğimde hiç böyle bi durum başıma gelmedi açıkcası gerçi sıcak havada hamur gibi oluyorum ben. Tuz muz işlemez bana

Benim libidoda hep tavanlarda valla keşke degistirme sansimiz olsa seve seve degistirirdim

Aseksüel spektrumunda olabilirsiniz. Cinsel birliktelik istemiyor ama karşı cinse aşık olabiliyorsanız heteroromantik (yani karşı cinse romantik ilgi besleyen)+aseksüel denebilir size... zaman zaman cinsel çekim duyuyorsanız gri aseksüel... sadece çok derin duygusal bağ halinde cinsellik yaşamak istiyorsanız demiseksüel gibi gibi tanımlanabilir yönelimler...

inanin hic duymamistim, yani bu tamamen o kisinin dogasi mi? Niye anormalim diye hayiflanmak gerekmiyor mu o zaman?

inanin hic duymamistim, yani bu tamamen o kisinin dogasi mi? Niye anormalim diye hayiflanmak gerekmiyor mu o zaman?
Eğer hormonal ya da psikolojik bir sebebi yoksa (ikisini de uzmanıyla görüşüp ekarte etmek gerekir) ve kişi kendi seçimiyle cinsellikten uzak durmuyorsa yani kısacası cinsel istek/çekim duymuyorsa evet doğası bu olabilir.

Bilgilendirme icin tesekkurler.

@konusahibi, sayenizde cok ilginc bir bilgi ogrendim. Siz de gerekli tetkikleri yaptirin mutlaka

Bilgilendirme icin tesekkurler.

@konusahibi, sayenizde cok ilginc bir bilgi ogrendim. Siz de gerekli tetkikleri yaptirin mutlaka
Rica ederim. İngilizceniz varsa bir aseksüel topluluğu var "Aven: Asexual Visibility and Education Network" adında. "About Asexuality" sekmesinden sorulara ve cevaplara bakarak daha geniş bilgi edinebilirsiniz.

O durum yaşla da alakalı, sadece o erkekle değil.daha küçük yaşlarda tahrik olma seviyesi kat kat daha fazla.belki şimdi aynı erkekle karşılaşsanız yaprak kımıldamayacak ya da çok azalmış olacak.daha genç yaşlarda çok da seçici olmuyor vücut.

Eee hormanlarda birşey çıkmıyorsa pek seçenek kalmıyor.keşke böyle olmasa.eski istekli hâlimi de bildiğim içi hayatımda kocaman bir boşluk oluştu benim.sizin eski hâliniz nasıldı ?

18-27 arası iyiydim ben cinsel ilişkim olmadı ama istek vardı şuan 31 yaşındayım.doktora gidince ne diyecegim? Ve hangi doktora gitmem lazım?

Önce kendinizi beğenmeniz lazım bence ben bekarım uzun zamandır erkek arkadaşım yok. Ona rağmen sürekli tüylerim aliniktir, gecelik giyerim,esorfmanim yoktur,çamaşır sulu t shirtüm yoktur. Kremlerimi bakımlarımı hep yaparım. Duştan önce fırça duşta tüylerimi alıp ardından tüm vücuduma krem sürüp onyumusak hisse dokunmak çok hoşuma gidiyor.

Eee hormanlarda birşey çıkmıyorsa pek seçenek kalmıyor.keşke böyle olmasa.eski istekli hâlimi de bildiğim içi hayatımda kocaman bir boşluk oluştu benim.sizin eski hâliniz nasıldı ?
Tavsan gibiydim, hic bizlerin geleneklerine uygun bir yasanti degildi bunu da utanarak soyluyorum bu arada.
Neyse evlendim, ve resmen oluye donustum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…