Ya bu tuzlu suyu arkadaşım yapmıştı. Libidomda çok etki etti demişti. Artık ovülasyon gününe mi denk geldi yoksa tuzlu su gercekten işe yarıyor mu bilemiyorum. Meraktan bi gün bende deneyeceğimTuzlu suyla yıkanmayı denediniz mi birde cinsel istek artırıcı aktar da satılan karışımlar var
Heycan verici bir hayatTamam da bu dediklerinizin çözümü partner değişimi ki ben de katılıyorum.katılmama rağmen savunamıyorum çünkü bizim ülkemizde kabul gören bir düşünce değil.ama yine de itiraf ettiğiniz için teşekkür ederim.bizim yaşlara genç yaşlar diyorlar ama ben buna da katılmıyorum.hani 40 lı yaşlardaki kadınlara bile arkadaşlar,cinselliği doya doya yaşayacağınız yaş falan diyorlar ona da zerre katılmıyorum.benin istekli olduğum yaş aralığı (hem de ne istek) 19- 26 arasıydı.her geçen gün de dediğiniz gibi daha da kötüye gidiyor.üstelik ben partner değiştiren biri olmama rağmen.evet fiziksel gücümüz yerinde ama demek ki bazı konular için de yaşlanmışız.başka açıklaması yok yani bunun.değerler normalse eğer ki zaten normaldir.doğuştan bu şekilde isteksiz olmadığımıza göre yaşlanmaktan başka seçenek kalmıyor.hayatımda en kolay partner bulabildiğim dönemdeyim.erkekler üst üste geliyor.bu sefer de ben de iş kalmadı.
40. Harika bir hayat yasamam gereken, ama onun yerine 80lik nine gibi oldugum haldeyimSiz kaç yaşındasınız ?
Evet de bizlerin geleneklerine vs uymayan bir evlilik yasami.Heycan verici bir hayat
Evet dişil enerjiyi artıyormuş bilimsel açıklaması var ama yakınlarda deniz varsa o daha kolay yaz aylarinda :)Ya bu tuzlu suyu arkadaşım yapmıştı. Libidomda çok etki etti demişti. Artık ovülasyon gününe mi denk geldi yoksa tuzlu su gercekten işe yarıyor mu bilemiyorum. Meraktan bi gün bende deneyeceğim
Denize girdiğimde hiç böyle bi durum başıma gelmedi açıkcasıEvet dişil enerjiyi artıyormuş bilimsel açıklaması var ama yakınlarda deniz varsa o daha kolay yaz aylarinda :)
Ben 30 a bile yeni gireceğim sizden de beterim.40. Harika bir hayat yasamam gereken, ama onun yerine 80lik nine gibi oldugum haldeyim
inanin hic duymamistim, yani bu tamamen o kisinin dogasi mi? Niye anormalim diye hayiflanmak gerekmiyor mu o zaman?Aseksüel spektrumunda olabilirsiniz. Cinsel birliktelik istemiyor ama karşı cinse aşık olabiliyorsanız heteroromantik (yani karşı cinse romantik ilgi besleyen)+aseksüel denebilir size... zaman zaman cinsel çekim duyuyorsanız gri aseksüel... sadece çok derin duygusal bağ halinde cinsellik yaşamak istiyorsanız demiseksüel gibi gibi tanımlanabilir yönelimler...
Eğer hormonal ya da psikolojik bir sebebi yoksa (ikisini de uzmanıyla görüşüp ekarte etmek gerekir) ve kişi kendi seçimiyle cinsellikten uzak durmuyorsa yani kısacası cinsel istek/çekim duymuyorsa evet doğası bu olabilir.inanin hic duymamistim, yani bu tamamen o kisinin dogasi mi? Niye anormalim diye hayiflanmak gerekmiyor mu o zaman?
Bilgilendirme icin tesekkurler.Eğer hormonal ya da psikolojik bir sebebi yoksa (ikisini de uzmanıyla görüşüp ekarte etmek gerekir) ve kişi kendi seçimiyle cinsellikten uzak durmuyorsa yani kısacası cinsel istek/çekim duymuyorsa evet doğası bu olabilir.
Rica ederim. İngilizceniz varsa bir aseksüel topluluğu var "Aven: Asexual Visibility and Education Network" adında. "About Asexuality" sekmesinden sorulara ve cevaplara bakarak daha geniş bilgi edinebilirsiniz.Bilgilendirme icin tesekkurler.
@konusahibi, sayenizde cok ilginc bir bilgi ogrendim. Siz de gerekli tetkikleri yaptirin mutlaka
O durum yaşla da alakalı, sadece o erkekle değil.daha küçük yaşlarda tahrik olma seviyesi kat kat daha fazla.belki şimdi aynı erkekle karşılaşsanız yaprak kımıldamayacak ya da çok azalmış olacak.daha genç yaşlarda çok da seçici olmuyor vücut.Ten uyumu gerçekten var ya. Çoook eskilerden bı sevgilimle cinsel şeyler bile yaşamadık ama eline dokunmak bile beni benden alırdı. Bu büyü gibi bişey. Baş döndürücü. Ama tabi evlilik için yeterli bir sebep değil
Eee hormanlarda birşey çıkmıyorsa pek seçenek kalmıyor.keşke böyle olmasa.eski istekli hâlimi de bildiğim içi hayatımda kocaman bir boşluk oluştu benim.sizin eski hâliniz nasıldı ?inanin hic duymamistim, yani bu tamamen o kisinin dogasi mi? Niye anormalim diye hayiflanmak gerekmiyor mu o zaman?
Tuzlu sudan kasıt Himalaya tuzu dişil enerjiyi arttırırTuzlu suyla yıkanmayı denediniz mi birde cinsel istek artırıcı aktar da satılan karışımlar var
Tavsan gibiydim, hic bizlerin geleneklerine uygun bir yasanti degildiEee hormanlarda birşey çıkmıyorsa pek seçenek kalmıyor.keşke böyle olmasa.eski istekli hâlimi de bildiğim içi hayatımda kocaman bir boşluk oluştu benim.sizin eski hâliniz nasıldı ?