Libidom düşük sanırım

Hmm sabah akşam aynı evde olunca özlemediğin için böyle olmuş olabilir.
Hormonlarim normal, gecmisime bakinca da hersey yolunda.
Bunu soylemesinin dogru olmadigini bilsem de, sanirim hizli yasanti ve degisiklikten sakin yasantiya gecince, heves filan kalmadi.
Klassik bir Türk ailesinden, benim gibi herseye ters biri nasil cikti bilmiyorum. Bari Su ölü halim azalsaydi, kendimi taniyamiyorum

O kadar tersseniz neden evlendiniz ? Ben de tersim ve evlenmedim.ama bu yüzden olduğunu düşünmüyorum.belki de bizim gibiler zamanında aşırı seks yaptığı için vücut artık bıkıyor.ben şu anda da sizin dediğiniz gibi yaşama imkanına sahibim çünkü.ama yapamıyorum.hızlı koşan çabuk yorulur hesabı.tam bir dert ortağıyız anladığım kadarıyla.

Boyle olmus olabilecegini bilmiyordum ki. Daha stabil bir yasam istiyorum diyen Ben oldum, evlilik hic dusunen biri olmadim ama oyle bir asik oldum ki, hayat arkadasimi buldum dedim. Dedigim gibi ilk 2 sene gayet eski bendim, Zaman gecince ben degistim.
Evlenmediginiz iyi olmus, gerci asik olunca goz de birseyi gormuyor ki.
Bedeni degil ama ruhu fazla hizli tuketmisiz sanki

Çok güzel anlatmışsınız.bazen acaba biz mi hızlı yaşadık diyorum bazen de yaşımızdan kaynaklı mı diyorum karar veremiyorum ben de.belki de büyüdüğümüz için duyguları pek hissedemiyoruz.

Bence hormonlara baktırın habire istemeseniz de en azından haftada iki üç içinizden gelirdi kendiliğinden bence

Bence hormonlara baktırın habire istemeseniz de en azından haftada iki üç içinizden gelirdi kendiliğinden bence
Baktirdim, olabilecek herbir deger incelendi, tum fizyolojik tetkikler tamam. Belki forumda bu konu basligi altindaki diger yazilarimi gormemis olabilirsiniz, "hizli yasadim hayati, yoruldum" ya da gecmisteki fazla renkli hayat sonrasi, stabil hayat monotonluk benim ruhumu korertti. Bu arada sanmayin ki gecmisimi bir meziyetmis gibi anlatiyorum.

Hangi hormonlara bakildi acaba

Yani sadece cinsel haz değil, birlikte bir olmanın verdiği bir mutluluk ta olmuyor mu? Cinsel haz almıyor olsam bile muhtemelen sıklıkla isterdim birlikte olmayı duygusal olarak ta çok iyi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…