Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Ay şimdi hatırladım şöyle bi şey okumuştum, açken yemeği hızlı hızlı tıkanırcasına yiyen erkekler yatakta da aceleci oluyormuş. Yavaş yavaş stilini bozmadan yiyenler daha partnerini mutlu etmek içib daha çok uğraşıyormuş. Bi de bence çok yemek seçen tipler sudan sebeplerle seksten kaçan erkekler olabilirler. Bu sonucuyu ben uydurdum ahahhaa

Guruuuu

Bunları eleyince ülkede 10 erkek falan kaldı herhalde

Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz

sana böyle bakıyorsa kaçırma

Acaba açken yemeği tıkınırcasına yiyen kadınlar için de var mı bir teori zira ben kadın versiyonuyum da

Cok yanlıs genelleme bence.. Eşim hızlı yemek yet her, coğunlukla sağlıklı seyler yemez, biraz göbeklidir bazen de agresifdir aöa cabuk söner ve gönül almayı çok güzel bilir, ama saatlerce önce kadınım diyerek çok uzun ön sevişme ve birleşme yapar Onları kim yazdıysa doğru değil bence

Keşke siz yorum yapmasanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…