Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım. :eek:İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize:KK14:
Vallahi psikolojimizle oynuyorlar bence. Hic beklenti içine girmemek daha doğru olur kanımca. Evlenmeden once sadece erkekler degil hepimiz daha heyecanliyız hersey yeni ve kaçamaklar oluyor vs . Evlenince tabii ki rahatlık olur her allahın günü bir erkek istemeyebilir. Isteyedebilir 🤣 404 not found!

Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım. :eek:İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize:KK14:

Binde bir olur libidosuz

Aslında cinsellik yaşamadan da anlaşılabilir. Öncelikle sigara kullanıyor mu hasta olduğunda falan çok ilaç içiyor mu. Beslenme düzeni nasıl. Göbekli mi. Sağlıklı şeyler yiyor mu. Spor yapıyor mu. Bunlar belirleyici faktörler. Karşısındaki kadının en ufak bir şeyde bile tercihlerini haklarını önemsiyor mu. Bunların hepsi varsa bence o erkek cinselliktir de iyidir. Aceleciyse öfke problemi varsa kinci bir yapısı varsa bu psikolojik bir problem olan erken boşalma belirtileridir. Iyilesme kitabı isimli bir kitap var Nusret Kaya. O kitabında bu tip erkeklerden bahsediyor

MrsDelfino MrsDelfino bu konuda engin görüşlerini merak etmiyor değilim doğrusu 🤔

Güzel sordun :KK70: Ben şimdiki erkek arkadaşımın kelimeleri yayarak konuşması yüzünden ilk zamanlarda “gay mi acaba” diye düşünüyordum :KK70: Lgbt birey tanıdığı çok olan bir yakınımla tanıştırdım. “Seninki biseksüel bile değil, dibine kadar hetero” dedi :KK70:

Açıkçası bana göre birlikte yaşamak ve ilişkinin de cinselliğin de oturmasını beklemek lazım böyle bir şeyi anlamak için. Ben birlikte yaşamadığım bir insanla evliliğin e’sini dahi aklıma getiremem. Aynı eve girmeden insanları yeterince tanıyamıyoruz. Aynı evde olunmasa dahi birkaç yıl düzenli cinsel hayata sahip olup öyle evlenmeyi düşünmek gerek bence.

X