- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.485
-
- Konu Sahibi bombycinus
O cm konusunda vardı, doktorun biri konuşuyordu.Ne videosu
Evet görmüştüm de yetmiyor işte işinin ehli olmayıncaO cm konusunda vardı, doktorun biri konuşuyordu.
Vallahi psikolojimizle oynuyorlar bence. Hic beklenti içine girmemek daha doğru olur kanımca. Evlenmeden once sadece erkekler degil hepimiz daha heyecanliyız hersey yeni ve kaçamaklar oluyor vs . Evlenince tabii ki rahatlık olur her allahın günü bir erkek istemeyebilir. IsteyedebilirEvet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize
Niye ki?Keldir. Çok gençse seyrek saçlıdır. İlerde saç ektirirse libido falan kalmaz.
Biz bu saçları değirmende ağartmadıkNiye ki?
Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım.İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize
Tüm cesaretini toplayıp libidon ne durumda diye soracaksın. Cevap verebilirse senindir arkasına bakmadan giderse senin olmamıştır merak edip durmaktansa konuşmak iyidir.Yok mu bi ipucu veren davranış libido abla?
Topukların vurması önemli mi hocam ?Tüm cesaretini toplayıp libidon ne durumda diye soracaksın. Cevap verebilirse senindir arkasına bakmadan giderse senin olmamıştır merak edip durmaktansa konuşmak iyidir.
Aklıma Şener Şen' in kaçışı geldi Kibar Feyzo' da...kalsifirim topuklar kaçarken önemli ...Topukların vurması önemli mi hocam ?
MrsDelfino bu konuda engin görüşlerini merak etmiyor değilim doğrusu
Bence de çok hojjdur.Libido diyince aklıma can Yaman geliyor yaçocuk da maşallah ilik gibi, ben eğer olursa onu almayı düşünüyorum libido sorunumuz olmasın diye
Belli ki siftahın yokBinde bir olur libidosuz
O an bir ilişki gözden geçirilmesi ekranı gelir göz önüne ve playAz önce eşime sordum bu sorunun cevabını en iyi erkekler bilir diye sormaz olaydım
Verdiği cevap
- Libisine bakarsin boş mu dolu mu, boş değilse libidoludur dedi