- 16 Mart 2008
- 45.457
- 220.879
-
- Konu Sahibi bombycinus
Boşan derler ben de gaza gelip bosarsam adamı aman diyim gizemcim gece gece aklıma girme gözünü seveyim.bdv'de konu aç gelelim kardeşböyle esprilere maruz kalıyorum yazarsın
Zaten başka bi yorumda da erken boşalma prob. olur yazmışlar ama bilemedimSinirli herif alma be libidosu var diye
Bence seyrek saçlılarda sıkıntılı ya da bana öyle denk geldi bilmiyorumO zaman genel hatları belirliyorum. Kel ya da seyrek saçlı, sinirli, göbeksiz, mütemadiyen squat yapan, yemeğini yavaş yavaş yiyen, kadınına Nuri Alço gibi bakan biri arayacağız. Doğru mudur?
Anlamayanlar anlasın diye.. Yanlıs bir seyde yazmadım ki Argo yazmadım küfür etmedimAbla neden bu kadar ayrıntı veriyorsun
Sitede sizden baska orgazm olan, kocası kaplan kadın yok.Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz
Sordular yazdım senin nazarın değmesin de yarın ikimizinde külotlarına nazar boncuğu takacamSitede sizden baska orgazm olan, kocası kaplan kadın yok.
Ne kadar sanslisiniz...
Sureklı aynı seyi yazıyorsunuz.. Nazar degecek..
Reyis bu nece senaryodur. Valla helalBence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz
Yazarsam bu seferde neden ayrıntılı acık yazıyorsun diyecekler eski mesajlarımda var yada özelden yaz anlatayım canım
Küloda takarsan nazar etki eder direk takın bence daha iyiSordular yazdım senin nazarın değmesin de yarın ikimizinde külotlarına nazar boncuğu takacam
Hayatıma hıc kaplan gırmedı, orgazm nedir bilmem cokluyu ılkkez senden duydum.Sordular yazdım senin nazarın değmesin de yarın ikimizinde külotlarına nazar boncuğu takacam
Şikayet ettim cevap vermiyorum artık!!!Reyis bu nece senaryodur. Valla helal
Benim gibi merak eden arkadaslar var.Yazarsam bu seferde neden ayrıntılı acık yazıyorsun diyecekler eski mesajlarımda var yada özelden yaz anlatayım canım
Bence insanlar sizin kocanızın cinsel hayatını merak etmiyor. İnatla bunu göze sokmanın manası yok. Bunun altında başka şeyler aranır.Anlamayanlar anlasın diye.. Yanlıs bir seyde yazmadım ki Argo yazmadım küfür etmedim
Duyanlar duymayanlara anlatsınnn, bizi çekemeyenler çatlasın....Anlamayanlar anlasın diye.. Yanlıs bir seyde yazmadım ki Argo yazmadım küfür etmedim
Çok Garip bir kişiliksinSordular yazdım senin nazarın değmesin de yarın ikimizinde külotlarına nazar boncuğu takacam
İsteyen istediğini istediği yerdr arasın bananeBence insanlar sizin kocanızın cinsel hayatını merak etmiyor. İnatla bunu göze sokmanın manası yok. Bunun altında başka şeyler aranır.