Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz
CbSV0FBW8AMsAFE.jpg

kaynak: eski konuları :KK70:

Cok yanlıs genelleme bence.. Eşim hızlı yemek yet her, coğunlukla sağlıklı seyler yemez, biraz göbeklidir bazen de agresifdir aöa cabuk söner ve gönül almayı çok güzel bilir, ama saatlerce önce kadınım diyerek çok uzun ön sevişme ve birleşme yapar Onları kim yazdıysa doğru değil bence
Öncelikle kitabı yazan bir psikiyatr genelleme de yapmamış. Onun bahsettiği de klitoral orgazm degil vajinal orgazm. Vajinal orgazmın önemli olduğuna değinmiş

O zaman genel hatları belirliyorum. Kel ya da seyrek saçlı, sinirli, göbeksiz, mütemadiyen squat yapan, yemeğini yavaş yavaş yiyen, kadınına Nuri Alço gibi bakan biri arayacağız. Doğru mudur? 🤓:oops:

Keldir. Çok gençse seyrek saçlıdır. İlerde saç ektirirse libido falan kalmaz.
Aslında cinsellik yaşamadan da anlaşılabilir. Öncelikle sigara kullanıyor mu hasta olduğunda falan çok ilaç içiyor mu. Beslenme düzeni nasıl. Göbekli mi. Sağlıklı şeyler yiyor mu. Spor yapıyor mu. Bunlar belirleyici faktörler. Karşısındaki kadının en ufak bir şeyde bile tercihlerini haklarını önemsiyor mu. Bunların hepsi varsa bence o erkek cinselliktir de iyidir. Aceleciyse öfke problemi varsa kinci bir yapısı varsa bu psikolojik bir problem olan erken boşalma belirtileridir. Iyilesme kitabı isimli bir kitap var Nusret Kaya. O kitabında bu tip erkeklerden bahsediyor
Bi yazıda okumuştum testesteronu yüksek erkekler sinirli bir yapıya sahip oluyormuş. Sinirli erkek buldunuz mu libido uzaklarda değildir demektir 😂
Kellerin de yüksek derler. :olamaz: Bir de konu sahibi libidolu 9 cm yeter mi sence? Bir de o kısım var di mi? C Calcifer
Evlenince tereyağınan balı karıştır sabah akşam ver adama.
Hala olmazsa o zaman bak yoluna ne diyeyim :rolleyes:

Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz
Abla neden bu kadar ayrıntı veriyorsun

X