Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Aslında cinsellik yaşamadan da anlaşılabilir. Öncelikle sigara kullanıyor mu hasta olduğunda falan çok ilaç içiyor mu. Beslenme düzeni nasıl. Göbekli mi. Sağlıklı şeyler yiyor mu. Spor yapıyor mu. Bunlar belirleyici faktörler. Karşısındaki kadının en ufak bir şeyde bile tercihlerini haklarını önemsiyor mu. Bunların hepsi varsa bence o erkek cinselliktir de iyidir. Aceleciyse öfke problemi varsa kinci bir yapısı varsa bu psikolojik bir problem olan erken boşalma belirtileridir. Iyilesme kitabı isimli bir kitap var Nusret Kaya. O kitabında bu tip erkeklerden bahsediyor
Ay şimdi hatırladım şöyle bi şey okumuştum, açken yemeği hızlı hızlı tıkanırcasına yiyen erkekler yatakta da aceleci oluyormuş. Yavaş yavaş stilini bozmadan yiyenler daha partnerini mutlu etmek içib daha çok uğraşıyormuş. Bi de bence çok yemek seçen tipler sudan sebeplerle seksten kaçan erkekler olabilirler. Bu sonucuyu ben uydurdum ahahhaa :kk77:

Güzel sordun :KK70: Ben şimdiki erkek arkadaşımın kelimeleri yayarak konuşması yüzünden ilk zamanlarda “gay mi acaba” diye düşünüyordum :KK70: Lgbt birey tanıdığı çok olan bir yakınımla tanıştırdım. “Seninki biseksüel bile değil, dibine kadar hetero” dedi :KK70:

Açıkçası bana göre birlikte yaşamak ve ilişkinin de cinselliğin de oturmasını beklemek lazım böyle bir şeyi anlamak için. Ben birlikte yaşamadığım bir insanla evliliğin e’sini dahi aklıma getiremem. Aynı eve girmeden insanları yeterince tanıyamıyoruz. Aynı evde olunmasa dahi birkaç yıl düzenli cinsel hayata sahip olup öyle evlenmeyi düşünmek gerek bence.
Guruuuu😍

Aslında cinsellik yaşamadan da anlaşılabilir. Öncelikle sigara kullanıyor mu hasta olduğunda falan çok ilaç içiyor mu. Beslenme düzeni nasıl. Göbekli mi. Sağlıklı şeyler yiyor mu. Spor yapıyor mu. Bunlar belirleyici faktörler. Karşısındaki kadının en ufak bir şeyde bile tercihlerini haklarını önemsiyor mu. Bunların hepsi varsa bence o erkek cinselliktir de iyidir. Aceleciyse öfke problemi varsa kinci bir yapısı varsa bu psikolojik bir problem olan erken boşalma belirtileridir. Iyilesme kitabı isimli bir kitap var Nusret Kaya. O kitabında bu tip erkeklerden bahsediyor
Bunları eleyince ülkede 10 erkek falan kaldı herhalde :KK14: 😂

Ay şimdi hatırladım şöyle bi şey okumuştum, açken yemeği hızlı hızlı tıkanırcasına yiyen erkekler yatakta da aceleci oluyormuş. Yavaş yavaş stilini bozmadan yiyenler daha partnerini mutlu etmek içib daha çok uğraşıyormuş. Bi de bence çok yemek seçen tipler sudan sebeplerle seksten kaçan erkekler olabilirler. Bu sonucuyu ben uydurdum ahahhaa :kk77:
Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz

Evet hanımlar, forumda isteksiz kocaları okumaktan dolayı ileride kocam da böyle olur mu paranoyasına kapılmaya başladım. :eek:İsteksiz erkekler evlilikten önce hiç anlaşılmıyorlar mı? Hakiki libidosu yüksek erkek nasıl anlaşılır biraz tüyo verseiz şu gariban kardeşinize:KK14:

images.jpeg
sana böyle bakıyorsa kaçırma

Acaba açken yemeği tıkınırcasına yiyen kadınlar için de var mı bir teori zira ben kadın versiyonuyum da 😅😅

Cok yanlıs genelleme bence.. Eşim hızlı yemek yet her, coğunlukla sağlıklı seyler yemez, biraz göbeklidir bazen de agresifdir aöa cabuk söner ve gönül almayı çok güzel bilir, ama saatlerce önce kadınım diyerek çok uzun ön sevişme ve birleşme yapar Onları kim yazdıysa doğru değil bence

Cok yanlıs genelleme bence.. Eşim hızlı yemek yet her, coğunlukla sağlıklı seyler yemez, biraz göbeklidir bazen de agresifdir aöa cabuk söner ve gönül almayı çok güzel bilir, ama saatlerce önce kadınım diyerek çok uzun ön sevişme ve birleşme yapar Onları kim yazdıysa doğru değil bence
Keşke siz yorum yapmasanız.

X