Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Bu dogru olabilir esim cok sakin biridir 😁 valla libido icin sinirli kavgaci erkekte cekilmez bi gozumuz mor ama iyi sevisiyoruz mu diyelim :işsiz:
Valla bilemiyorum okuduğum yazıda öyle yazıyordu. Tabii gözümüz morardıktan sonra bizde libido kalmayacağı kesin dayak yedikten sonra kim sevişmek ister ki 🤷‍♀️

Valla 5 yildir evliyim en az 2 gunde bir iliskimiz olur... bazen 2 gunu beklemeyiz bile. Burda herseyi erkege birakmicaksin arada sen yaklas arada esin ozmn libido hic sonmez :)

2 gün-de bir mi :KK8: ama suna katılmıyorum, ben yaklaşsam da yaprak kıpırdamıyordu yani bu erkekte biten bisey

bunu anlamak için cinsi bir münasebet lazım zannımca.
ha bi de şahsi görüşüm, diline çok vurmuşsa bu işler, muhtemelen başka yerinde yaprak kıpırdamadığındandır..
Anlaşılmaz gibime geliyor. Ama yukarıdaki arkadaşımızın yorumuna katılıyorum. Diline çok vurmuşsa bu olumlu bir şey değil. Erkekler genelde başta çok istekli oluyorlar sonradan bu istek azalıyor; bu da normal bir şey sanırım onlar için. Bizlerde ise tam tersi oluyor, biz sonradan açılıyoruz bu yüzden uyumsuzluklar olabiliyor. Önemli olan ten uyumunuzun olması diye düşünüyorum; iyi giden bir ilişkide arada inişler çıkışlar olsa da sonunda bir rayına oturuyor.

X