-
- Konu Sahibi bombycinus
Neden yerleri ve verdiği zevk baska ozaman herkes ayrı ayrı orgazm diyorda ben diyince mi kabahat oluyor yaaaa!!!bunu daha önce de paylaşmıştım bir konuda, orgazmın öyle çoku azı yok diye ama izlememiş sanırım number hanım. Orgazm beyindedir.
Sağol canım üyenin ne demek istediğini anladım. Orgazm beyindedir. Bunu ben biliyorum. Üyemizin anlatımı garip geldi.Özelden yaz sana açıklasın bence
Özelden yaz sana açıklasın bence
Aman ya rabbi o gözüme seken ışık donunuzdaki nazar boncuğu mu??Ekmek aradığımı nerden cıkardın hem ne arayabilirim sadece acık sözlüyüm Oral seks yapılmayanlar haset etmeyin uğrasın sizinde olur
Sözüm meclisten dışarı şakadan anlamayana atalarımız eşek hoşaftan ne anlar demişler Ne güzel demişler Birden aklıma geldi
Kıskanmayın demiş ya bir deBırakın şunu muhataap a almayın... Belkide erkek tir
Değilmiş onaylatmış kendiniBırakın şunu muhataap a almayın... Belkide erkek tir
Ben başka diyen görmedim. Gören varsa bana göndersin. Yeri yurduyla ilgili açıklamayı da sevgili seksolog rayka gayet güzel anlatıyor, izleyiniz.Neden yerleri ve verdiği zevk baska ozaman herkes ayrı ayrı orgazm diyorda ben diyince mi kabahat oluyor yaaaa!!!
Aynen öyle hemde iki kere onaylandı da siz onay verdiniz mi Erkek diyenler madem yöneticiye güveniniz yok burda ne geziyorsunuz????!!!Değilmiş onaylatmış kendini
Bence erkek Zannet miyorum.. Bir laf söyleyeceğim apışıp kalacak banlanmakta istemiyorum çok iticiDeğilmiş onaylatmış kendini
Bal mı dermişim (ban da çıkabilir)Hoşaf diyil ki o pff
İnşallah bir gün sende yasarsın canım ozamanakadar tam seks yapmamısım şimdiye kadar diyeceksin emin olYa bu gün çok güldüm. Herkese teşekkür ederim özellikle de eşine çoklu orgazm yaşatıp saatlerce kendini feda eden enisteye
Deme gözünü seveyim.Bal mı dermişim (ban da çıkabilir)
Kaç sene sonra keşfettiniz seksi?İnşallah bir gün sende yasarsın canım ozamanakadar tam seks yapmamısım şimdiye kadar diyeceksin emin ol
Yani boşanma aşamasındayim o adamla ilgili her şeyi kafamdan sildigim için olabilir canım. 2. Evliliği yaparsam sana danışırım.İnşallah bir gün sende yasarsın canım ozamanakadar tam seks yapmamısım şimdiye kadar diyeceksin emin ol
Şikayet edildin Sen kimsin ki yöneticimize yalancı diyorsun!!!!Bence erkek Zannet miyorum.. Bir laf söyleyeceğim apışıp kalacak banlanmakta istemiyorum çok itici
Birkaç ay önceye kadar elde mızrak totoda yaprak yaşıyormuş da bir anda günümüze ışınlanmış gibi değil miKaç sene sonra keşfettiniz seksi?