Libidolu erkek nasıl anlaşılır

Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz
Umut_2019 Umut_2019 hanım,merak ediyordunuz bir kismi burda yazıyor.
Brokolis Brokolis te merak ediyordu o da okusun bir kısmı burda mevcut.

Sözüm meclisten dışarı şakadan anlamayana atalarımız eşek hoşaftan ne anlar demişler Ne güzel demişler Birden aklıma geldi
Şakalarınız komik değil. Rahatsız edici. Cinsel olarak bir rahatsızlığınız mı var?

İsteyen istediğini istediği yerdr arasın banane
Bütün cinsellik konulara kocam aslan gibi kaplan gibi hııığğr yazıyorsun. Ne ara isteksizliğin geçti de yalamalı üçlü beşli orgazmlı cinselliğini övecek konuma geldin?
Tabii ki kullanılan üsluptan rahatsız olur millet. Yalıyor falan. Argo konuşuyorsun. Ama sanmıyorum sana buradan ekmek çıksın

Bütün cinsellik konulara kocam aslan gibi kaplan gibi hııığğr yazıyorsun. Ne ara isteksizliğin geçti de yalamalı üçlü beşli orgazmlı cinselliğini övecek konuma geldin?
Tabii ki kullanılan üsluptan rahatsız olur millet. Yalıyor falan. Argo konuşuyorsun. Ama sanmıyorum sana buradan ekmek çıksın
Ekmek aradığımı nerden cıkardın hem ne arayabilirim sadece acık sözlüyüm Oral seks yapılmayanlar haset etmeyin uğrasın sizinde olur 🤗

Konuyu cozmussun tebrik ederim

X