- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
- Konu Sahibi bombycinus
Elveda sevgili dostlarım. Muzkad bu diyardan giderse sebebi külotta durmayan nazar boncuğu desinler....Şikayet ettim cevap vermiyorum artık!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elveda sevgili dostlarım. Muzkad bu diyardan giderse sebebi külotta durmayan nazar boncuğu desinler....Şikayet ettim cevap vermiyorum artık!!!
Umut_2019 hanım,merak ediyordunuz bir kismi burda yazıyor.Bence hiç alakası yok eşim de cok hızlı yer yemek ama seksde ben defalarca orgazm olayım diye hiç abartmadan söylüyorum enaz 1 saat yalar iki kere çoklu orgazm yasamadan da bırakmaz
Ablam olsun, bıseyler ogrenıyoruz maaıleSadece sevişir deseniz biz yine anlardık. Arkadaşların dikkat etmenizi istedikleri buydu.
Şakalarınız komik değil. Rahatsız edici. Cinsel olarak bir rahatsızlığınız mı var?Sözüm meclisten dışarı şakadan anlamayana atalarımız eşek hoşaftan ne anlar demişler Ne güzel demişler Birden aklıma geldi
Hoşaf diyil ki o pffSözüm meclisten dışarı şakadan anlamayana atalarımız eşek hoşaftan ne anlar demişler Ne güzel demişler Birden aklıma geldi
Tabi, kendini çabuk koyverip gevşerse çabuk küser, kaç. Biraz direnirse şefkat göster.Adamın başını değil mi okşadıpımız adamın bildiğimiz başı yani hayır yani deniycem de tam olsun her şey o bakımdan soruyorum
Vardı düzeldi şimdi cok iyiyiz de sen güzin abla mısın?Şakalarınız komik değil. Rahatsız edici. Cinsel olarak bir rahatsızlığınız mı var?
Gerçekten bilmiyorum çoklu orgazm herkes gülüyor.
Bütün cinsellik konulara kocam aslan gibi kaplan gibi hııığğr yazıyorsun. Ne ara isteksizliğin geçti de yalamalı üçlü beşli orgazmlı cinselliğini övecek konuma geldin?İsteyen istediğini istediği yerdr arasın banane
Hoş laf dimi merveciğimHoşaf diyil ki o pff
Ya ne biliyim tıbbi bir terim zannettim.Ozelden yazda bi gor neymis
Yes.Nazar boncuğunu hak ettin.Hoş laf dimi merveciğim
Özelden yaz sana açıklasın benceYa ne biliyim tıbbi bir terim zannettim.
Ekmek aradığımı nerden cıkardın hem ne arayabilirim sadece acık sözlüyüm Oral seks yapılmayanlar haset etmeyin uğrasın sizinde olurBütün cinsellik konulara kocam aslan gibi kaplan gibi hııığğr yazıyorsun. Ne ara isteksizliğin geçti de yalamalı üçlü beşli orgazmlı cinselliğini övecek konuma geldin?
Tabii ki kullanılan üsluptan rahatsız olur millet. Yalıyor falan. Argo konuşuyorsun. Ama sanmıyorum sana buradan ekmek çıksın
Bütün cinsellik konulara kocam aslan gibi kaplan gibi hııığğr yazıyorsun. Ne ara isteksizliğin geçti de yalamalı üçlü beşli orgazmlı cinselliğini övecek konuma geldin?
Tabii ki kullanılan üsluptan rahatsız olur millet. Yalıyor falan. Argo konuşuyorsun. Ama sanmıyorum sana buradan ekmek çıksın
Bunu test edicemTabi, kendini çabuk koyverip gevşerse çabuk küser, kaç. Biraz direnirse şefkat göster.