- 1 Aralık 2021
- 12.147
- 40.824
- 34
Biz saydıkça Margaret Hale nin kafası iyice karıştı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yatsın yatsın uyusun aşko onun içi geçmiş ayak uyduramıyır bİzeYooo ben yine uyumayacağım
Makarna salatası yap çocuklar sever kolayda olur.Kısırdan da nefret ediyorlar. Aşın içine salata katmış gibiymiş. (Aş=pilav) Ve biliyorsun ki Antep’te bu tarz şeyleri asla çayla yemezler. Bu başlı başına bir öğündür ve yanında ayran içilir.
Siz beni deli mi edeceksiniz yemek sonrası bunları kim yiyecek!!1!1!1!!!!Yoğurtlu bir salata yap o halde Rus salatası güzel olur. Patates, havuç, bezelye kornişon turşu mis
Ayy karnım acıktı resmen
Kız tövbe de Allah yardımcın olsunKısırdan da nefret ediyorlar. Aşın içine salata katmış gibiymiş. (Aş=pilav) Ve biliyorsun ki Antep’te bu tarz şeyleri asla çayla yemezler. Bu başlı başına bir öğündür ve yanında ayran içilir.
O uyku bir bana uğramaz zaten. Gün boyu uyumaya çalıştım ama yok bir türlü uyuyamadım.Demin kursta gözlerim kapanıyordu oturduğum yer de şimdi yine kaçtı eve gelince
Güya genç olacakO yatsın yatsın uyusun aşko onun içi geçmiş ayak uyduramıyır bİze
Beni özledin kesinO uyku bir bana uğramaz zaten. Gün boyu uyumaya çalıştım ama yok bir türlü uyuyamadım.
Gecelere akıyoruzSiz ne yapıyorsunuz benim niye haberim yok
Mesaja geldi mi yazıyor kocaman alt alta yirmiüç diyeGüya genç olacak
Aaaa eşim le aynı şeyi söylüyorlar kısır içinKısırdan da nefret ediyorlar. Aşın içine salata katmış gibiymiş. (Aş=pilav) Ve biliyorsun ki Antep’te bu tarz şeyleri asla çayla yemezler. Bu başlı başına bir öğündür ve yanında ayran içilir.
Siz beni deli mi edeceksiniz yemek sonrası bunları kim yiyecek!!1!1!1!!!!
Bunlar amma uyuz o konuda. Boğasım geliyordu başlarda.Kız tövbe de Allah yardımcın olsun
Bizimkilerin böyle adetleri yok şükür
Bizim ruhumuz, her yerimiz gençMesaja geldi mi yazıyor kocaman alt alta yirmiüç diye
Çok şükür aşkoBizim ruhumuz, her yerimiz genç
Ben doğum gününe gitsem aç giderimSiz beni deli mi edeceksiniz yemek sonrası bunları kim yiyecek!!1!1!1!!!!
Ne tarafa akıyorsunuzGecelere akıyoruz
Bana kalsa ben tamamım da onların huyunu biliyorum. Çayla salatayı yan yana görseler aha beyle bakarlar
Pastaya evet
Tatlı kurabiyeye evet
Tuzlu kurabiyeye evet
Poğaçaya evet
Sorun Rus salatası mı aşko
Bence güzel menü az yaparsın küçük kaselere mis
Aynı kültüründen olmayınca zor. Doğu kültürü biraz ağır oluyor. Zamanla alışıyor insan demek kiBunlar amma uyuz o konuda. Boğasım geliyordu başlarda.