Ablacım gelmişken ASSOSyal i topuğundan vurabilir misin Dünya Mutfağını başımıza o sardı. İçimize kasvet çöktüTabiiii hizmette sınır tanımıyoruz, kurşun istemişsiniz attık, kırbaç, ok, mızrak ne lazımdı
Kurşunlar müessesemizin ikramıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım gelmişken ASSOSyal i topuğundan vurabilir misin Dünya Mutfağını başımıza o sardı. İçimize kasvet çöktüTabiiii hizmette sınır tanımıyoruz, kurşun istemişsiniz attık, kırbaç, ok, mızrak ne lazımdı
Kurşunlar müessesemizin ikramıdır
Hahahahahaa topuktan vurmak kesmez direkt kırbaçlamak lazımAblacım gelmişken ASSOSyal i topuğundan vurabilir misin Dünya Mutfağını başımıza o sardı. İçimize kasvet çöktü
Önce sorguya çekeceğim sonra kırbaçlarımArtık gerisini sana bıraktık
Yöresel yapalım dedik illa bu olsun dediÖnce sorguya çekeceğim sonra kırbaçlarım
Mis gibi kuru fasülye pilav turşu tatlılarımız varken nedeeeen dünya mutfası bir öğrenelim
Kendine tarif bulup bizi düşünmemesi
Vay uyanıkkkYöresel yapalım dedik illa bu olsun dedi
Aman başımıza kaza belâ gelmesinTopiiiiikkk kendinize gelin
Aradığınız kurşun ayağınıza geldi
Siz kiii muhteşem tarifleri yapmaya üşenmeyen maharetli hamarat hatunlarsınız, topiği canlandırmak sizin için çocuk oyuncağı
Heh ablam, çapraz sorguya çekiver bir zahmet. Sonra da hücreye at, aklı başına gelsin.Önce sorguya çekeceğim sonra kırbaçlarım
Mis gibi kuru fasülye pilav turşu tatlılarımız varken nedeeeen dünya mutfası bir öğrenelim
Nevos neden beni hedef gösteriyorsun şimdi sadece ben miiiiAblacım gelmişken ASSOSyal i topuğundan vurabilir misin Dünya Mutfağını başımıza o sardı. İçimize kasvet çöktü
Evet ,sadece senNevos neden beni hedef gösteriyorsun şimdi sadece ben miiii
Aman munecanim azıcık KK ya hareket gelsin ,yeni tarifler öğrensin insanlar diye düşündüm ben fena miASSOSyal savunmanı alalım lütfen, seni dünya mutfağına iten şey nedir
Önce çapraz, sonra kurşun atarım ve final f tipiHeh ablam, çapraz sorguya çekiver bir zahmet. Sonra da hücreye at, aklı başına gelsin.
Ben simdi yoreselde bulayım kendimede garanti olsun nevosYöresel yapalım dedik illa bu olsun dedi
Çok güzel planlamaÖnce çapraz, sonra kurşun atarım ve final f tipi