Şahitlerim varEvet ,sadece sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahitlerim varEvet ,sadece sen
Her gün kuru fasulye yenmezÖnce sorguya çekeceğim sonra kırbaçlarım
Mis gibi kuru fasülye pilav turşu tatlılarımız varken nedeeeen dünya mutfası bir öğrenelim
Sen bul biz başka yapacağızBen simdi yoreselde bulayım kendimede garanti olsun nevos
Ne zaman çağırırsan ifade vermeye hazırım aşkomŞahitlerim var
Çünkü neden olmasın,arkamdan da 15 kişiyi surukledimVay uyanıkkk
Sağ ol aşkomNe zaman çağırırsan ifade vermeye hazırım aşkom
Bilmediğimiz yemekleri mi yiyelim dedin ben klasik kadınım kuru fasülye pilav turşu biliyom üzerine de tatlı yedim mi işim tamam, ben ne bilem anacım Rus mutfağını Brezilya şeysini, bana böyle lap lap etli nohutlar patlıcanlar vs olacakAman munecanim azıcık KK ya hareket gelsin ,yeni tarifler öğrensin insanlar diye düşündüm ben fena mi
Sen tabi ki, yıllarca Dünya Mutfağı kategorisinden kaçtım.Nevos neden beni hedef gösteriyorsun şimdi sadece ben miiii
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Vay yasoya bak birinci olacak hâlâ yaranamadik yawHeh ablam, çapraz sorguya çekiver bir zahmet. Sonra da hücreye at, aklı başına gelsin.
Aklın yolu bir işteBilmediğimiz yemekleri mi yiyelim dedin ben klasik kadınım kuru fasülye pilav turşu biliyom üzerine de tatlı yedim mi işim tamam, ben ne bilem anacım Rus mutfağını Brezilya şeysini, bana böyle lap lap etli nohutlar patlıcanlar vs olacak
Kız ne birincisiVay yasoya bak birinci olacak hâlâ yaranamadik yaw
Sanki başka birinden bahsediyor gibi,kendimizden emin olmasak neyyyseSen tabi ki, yıllarca Dünya Mutfağı kategorisinden kaçtım.
Kafam dağılsın diye bu sefer gireyim hadi dedim, kafam fazla bulandı 2 tarif yaptım.
15 kişiye de silah dayadim heh karışmıyom Aralık ayını düşüne durunEvet ,sadece sen
HiçSanki başka birinden bahsediyor gibi,kendimizden emin olmasak neyyyse
Zorla bulduk zatenSen tabi ki, yıllarca Dünya Mutfağı kategorisinden kaçtım.
Kafam dağılsın diye bu sefer gireyim hadi dedim, kafam fazla bulandı 2 tarif yaptım.
Seviyon demek kiÇok ağladı kıyamadım
Allahim,hamdolsun ,karismayacak15 kişiye de silah dayadim heh karışmıyom Aralık ayını düşüne durun
Sirada bekliyorsun yasom pardonÇok güzel planlama
Vallahi ya, deli çıkacaktık sanki çok akıllıymışız gibi.Zorla bulduk zaten
Senle ben kaç tarif değiştirdik