Aynen o zaman sarma falan şartAma sarmaya hayır demezdim tabağın kenarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen o zaman sarma falan şartAma sarmaya hayır demezdim tabağın kenarında
Bizim için gün yeni başlamıştıGece yapmışsınız ne günü olsa olsa kaçamak olur
Herkesin gün anlayışı başka tabiBizim için gün yeni başlamıştı
Aynen sarmaya sürülen pasta kreması, böreğe akan şerbetli tatlı hayali kurdukGece şey ettik biz nevoşla ondan
Sarma olmaz. Onların bi huyu var, Antep’te en güzel sarma/dolmayı kendilerinin yaptığını düşünüyorlar. Başka kimseninkini beğenmiyorlar. Ona vereceğim paraya yazıkajsjsjjdEv yemekleri satılan yer varsa azda sarma al. Mis gibi bir menü olur
İnşallah bu gece de aynısı olmaz da uyuruz.Bizim için gün yeni başlamıştı
Hayali bile güzeldiAynen sarmaya sürülen pasta kreması, böreğe akan şerbetli tatlı hayali kurduk
Ama haklılar yaSarma olmaz. Onların bi huyu var, Antep’te en güzel sarma/dolmayı kendilerinin yaptığını düşünüyorlar. Başka kimseninkini beğenmiyorlar. Ona vereceğim paraya yazıkajsjsjjd
Aynen aşkomHayali bile güzeldi
Demin kursta gözlerim kapanıyordu oturduğum yer de şimdi yine kaçtı eve gelinceİnşallah bu gece de aynısı olmaz da uyuruz.
Yoğurtlu bir salata yap o halde Rus salatası güzel olur. Patates, havuç, bezelye kornişon turşu misSarma olmaz. Onların bi huyu var, Antep’te en güzel sarma/dolmayı kendilerinin yaptığını düşünüyorlar. Başka kimseninkini beğenmiyorlar. Ona vereceğim paraya yazıkajsjsjjd
Makarna salatası iyi olabilir.Yoğurtlu bir salata yap o halde Rus salatası güzel olur. Patates, havuç, bezelye kornişon turşu mis
Ayy karnım acıktı resmen
Aynen aşkomBiz genciz geç yatıyoruz dimi Nevreste
Yooo ben yine uyumayacağımİnşallah bu gece de aynısı olmaz da uyuruz.
Makarna karbonhidrat ya belki istemez dedim zaten diğerleri ful hamurMakarna salatası iyi olabilir.
Kısırdan da nefret ediyorlar. Aşın içine salata katmış gibiymiş. (Aş=pilav) Ve biliyorsun ki Antep’te bu tarz şeyleri asla çayla yemezler. Bu başlı başına bir öğündür ve yanında ayran içilir.Ama haklılar ya
Kısır yap ama beyaz olmasın
Olsun çocuklar çok seviyor. Bence herkese hitap etmeliMakarna karbonhidrat ya belki istemez dedim zaten diğerleri ful hamur
Siz ne yapıyorsunuz benim niye haberim yokYooo ben yine uyumayacağım
Havuç topları falan mı yapsan ya da irmik? Daha ne yapılabilir ki. Pasta varken kek ya da kremalı ya da soslu bir şey yapmana gerek yok. E tuzlu da var. Bence bu tarz bir şey yaparsan başka bir şey istemez. ADAM OLANA ÇOK BİLE. ahahahabsbSarma olmaz. Onların bi huyu var, Antep’te en güzel sarma/dolmayı kendilerinin yaptığını düşünüyorlar. Başka kimseninkini beğenmiyorlar. Ona vereceğim paraya yazıkajsjsjjd