- 8 Haziran 2013
- 56.276
- 149.408
Millet iyice kafayı sıyırmış çoluk çocukYa cano sorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet iyice kafayı sıyırmış çoluk çocukYa cano sorma
Orası öyleDoğum gününe gideceksem akşam yemeği yemem ben ondan
İyiki antep de gelin değilimBana kurabiye hep sade ya da nasıl söylesem basit gelirYani çeşitler arasında seçenekBirde Antep 'te yaOndan ağır bir menü olmalı diye düşünüyorum
Yoo dostum yooo bu sene karnı tok gelsinler bi zahmet. Yemek sonrası pasta işiyle uğraşamam.Doğum gününe gideceksem akşam yemeği yemem ben ondan
Kimin doğum günüYoo dostum yooo bu sene karnı tok gelsinler bi zahmet. Yemek sonrası pasta işiyle uğraşamam.
Pastayla şerbetli tatlı mı düşününce bile bayıldım.Bana kurabiye hep sade ya da nasıl söylesem basit gelirYani çeşitler arasında seçenekBirde Antep 'te yaOndan ağır bir menü olmalı diye düşünüyorum
Malesef ,Allah hidayet versinMillet iyice kafayı sıyırmış çoluk çocuk
Oğlumun zoğum günü.Kimin doğum günü
Aç geldik diye yemek istemezler herhaldeYoo dostum yooo bu sene karnı tok gelsinler bi zahmet. Yemek sonrası pasta işiyle uğraşamam.
Seçenek olurPastayla şerbetli tatlı mı düşününce bile bayıldım.
Eeee o zaman yap 3-5 çeşitOğlumun zoğum günü.
Ama sarmaya hayır demezdim tabağın kenarındaEeee o zaman yap 3-5 çeşit
Gece şey ettik biz nevoşla ondanAma sarmaya hayır demezdim tabağın kenarında
En çok buna yükseldim.tuzlu kurabiye de yapabilirsin yanına. Minik poğaça da olur tuzlu
Ne ettinizGece şey ettik biz nevoşla ondan
Antepli olunca yerler gece yarısı çiğ köfte yoğuran tanıyorumEvet yenmez. Onları eledim.
Gün yaptık siz uyurkenNe ettiniz
Ev yemekleri satılan yer varsa azda sarma al. Mis gibi bir menü olurEn çok buna yükseldim.
Pasta
Tuzlu kurabiye
Leopar kurabiye
Rulo börek (patatesli)
Bir tane daha lazım sanki
Gelenler yabancı değil. Direkt şey diyeceğim, yemeğinizi yiyin, akşam çaya gelin.Aç geldik diye yemek istemezler herhalde
Gece yapmışsınız ne günü olsa olsa kaçamak olurGün yaptık siz uyurken