- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Uyurum ya gencim ne de olsaYat uyu hadi sen de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyurum ya gencim ne de olsaYat uyu hadi sen de
Yok aşkom,arada gelip gidiyorumJenna16 uyudun mu aşkom
O uyuma rekoru bende bir saat kadar gec kaldım yatağımaYat uyu hadi sen de
Yok aşkom,arada gelip gidiyorum
Dün ben de ona doğru uyudum sonra olan oldu ikide bir uyandımO uyuma rekoru bende bir saat kadar gec kaldım yatağıma
Serin havada herkes uyur ,gel burda uyuUyurum ya gencim ne de olsa
Dün ben de ona doğru uyudum sonra olan oldu ikide bir uyandım
Sekize kadar uyuyamadım aşko ,sonra gitmişim artık
Bu doğru olabilir işteSerin havada herkes uyur ,gel burda uyu
Ben yine sabah 6,gözler faltasiSekize kadar uyuyamadım aşko ,sonra gitmişim artık
Valla öyleBu doğru olabilir işte
Sen alışmışsın sabahın altısına,ben gecenin dördü beşiyim aşkooBen yine sabah 6,gözler faltasi
İyi geceler ,o yağmur buraya da gelecek, inaniyorum15 derece ile iyi geceler diyorum size yağmur da yağıyor hâlen
Yakinda camiye imam yaparlar beni aşko,öyle bir uyuyama azmiSen alışmışsın sabahın altısına,ben gecenin dördü beşiyim aşkoo
Aynen kolay olurBöreği bir gün önceden rulo böreği yapacağım. O gün fırına atarım. 11 kişi gelecekler. Tabaklara dağıtımı kolay olsun.
Aşkom niye öyle erkenden kalkıyorsunBen yine sabah 6,gözler faltasi
Bak şimdi cami dedin de aklıma geldi bu sabah namazdayken aklıma birşey geldi sonra oturdum kendi kendime güldüm herkeşler uyumuştu anlatamadımYakinda camiye imam yaparlar beni aşko,öyle bir uyuyama azmi
Aşko,beynim durmuyor ki olur olmaz her şeyi düşünüyorumAşkom niye öyle erkenden kalkıyorsun