Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Acep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek mi :KK70:
Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)

Abla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar :KK53:(bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk

Artık Cumartesi günleri de çalışıyorum, bu sene ne kadar misafir kabul edebilirim, şimdiden aklım almıyor inan :olamaz:

Yoksa benim evimden konuk eksik olmaz Ramazan’da 🥺
Allah yardımcın olsun benim de 3-4 gün gelenim olur başka da olmaz :KK42:

Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)

Senin işin de zor kuzucuğum 🥺

Bende aynı şeyi düşünüyorum 🤔 Rabbim kolaylığını verir her zamanki gibi, yeter ki tutmak isteyelim diyorum.

Abla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar :KK53:(bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk
Olsun ne olacak istediğini koyabilirsin.Ben dün link verdim onları niye incelemediniz.Ödevinize niye çalışmıyorsunuz :110:

X