• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Acep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek mi :KK70:
Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)

Geldim canım :KK60: Ramazan'dan önce ye mutfağı sıkıstırdik aniden :) kosturuyorum pazar gününe kadar bitirecekler inşallah .
Sen nasılsın
Kolay gelsin canım:60:
İyiyim canım çok şükür :KK60:

Misafir Habil etmeyecek misin aradan cikartsan
Artık Cumartesi günleri de çalışıyorum, bu sene ne kadar misafir kabul edebilirim, şimdiden aklım almıyor inan :olamaz:

Yoksa benim evimden konuk eksik olmaz Ramazan’da 🥺

Abla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar :KK53:(bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk

İyi hadi gözün aydın canım bende yarın tamamen bosaltmam lazım mutfağı çocuk odasına taşıyacağım :KK45:
Sen mi doldurcan boşlukları :KK76:
Anlarsın sen dedi :110:

Artık Cumartesi günleri de çalışıyorum, bu sene ne kadar misafir kabul edebilirim, şimdiden aklım almıyor inan :olamaz:

Yoksa benim evimden konuk eksik olmaz Ramazan’da 🥺
Allah yardımcın olsun benim de 3-4 gün gelenim olur başka da olmaz :KK42:

Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)

Senin işin de zor kuzucuğum 🥺

Bende aynı şeyi düşünüyorum 🤔 Rabbim kolaylığını verir her zamanki gibi, yeter ki tutmak isteyelim diyorum.

Bizim burda düğün yemeği gibi iftar yemeği verir herkes kiki tek başına

Kimi mahallece veririm onlar yetiyor bize Ramazan'ın 10 günü nerdeyse ısrar yemeğine cagiriliyorim (:

Abla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar :KK53:(bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk
Olsun ne olacak istediğini koyabilirsin.Ben dün link verdim onları niye incelemediniz.Ödevinize niye çalışmıyorsunuz :110:

Back