Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Bu akşam eşim aldı beni işten, yemeği dışarıda yedik ve dönerken bahçede görünce arkadaşlara uğradık. Dalga geçtiler benle :KK70:

Şimdiden böyleyse, Ramazan’da ne yapacaksınız. Her gün dışarıda mı iftar açacaksınız dedi 🤣

Eşimde, bir çorba, bir salata ve zeytin yeter bize dedi :KK70:

Arkadaşlar da yasmin bir çorba ile mi kalacak diye saydırdı da saydırdı. Koptuk resmen sokakta 🤣🤣

İyi o zaman dedi, sizi iftara alınca çorba-salata-pide ve zeytin menümüz dedi. Ohhh canıma minnet dedim, gerisini anlatamayacağım :KK70:
Hafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)

Bu akşam eşim aldı beni işten, yemeği dışarıda yedik ve dönerken bahçede görünce arkadaşlara uğradık. Dalga geçtiler benle :KK70:

Şimdiden böyleyse, Ramazan’da ne yapacaksınız. Her gün dışarıda mı iftar açacaksınız dedi 🤣

Eşimde, bir çorba, bir salata ve zeytin yeter bize dedi :KK70:

Arkadaşlar da yasmin bir çorba ile mi kalacak diye saydırdı da saydırdı. Koptuk resmen sokakta 🤣🤣

İyi o zaman dedi, sizi iftara alınca çorba-salata-pide ve zeytin menümüz dedi. Ohhh canıma minnet dedim, gerisini anlatamayacağım :KK70:
:KK70::KK70:iyi demiş eşin. İftara gelirken eli boş gelmesinler onlarda 🤣 artık sen iş kadınısın. Tatlısı tuzlusu envai çeşit yapamazsın 😁

Arkadaşlar şimdi net değil ama 3 tarif istedik diyelim:
Çorba:ezogelin-mercimek-düğün -şehriye -domates-yuvalama vs...
Ana yemek:Fıırında tavuk-Patlıcan yemekleri-et yemekleri-tavuk yemekleri-etli sebze yemekleri vs...
Tatlı:Baklava-kadayıf-şekerpare-revani-trileçe vs...
Bu 3 başlığıktan tarifler yapacaksınız 1'er tane...
Daha sonra sofrayı kuracaksınız ve bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak.Onun dışında börek,salata,sarma,dolma,içli köfte vs... ne istiyorsanız sofraya koyabilirisniz.Onların tarifine gerek yok ama o 3 ana başlık mutlaka tarifleri ve detaylı resimleri ile paylaşılmalı:)
Abla ben menümü ayarladım Pazartesi mi bildircez sana menümüzü bide bende PC yok yüklerken nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum 🤷‍♀️

Hafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)
Zaten ilk ve son hafta eşim 16-24 çalışacak, iftarda yok yani🥺

Ama biz karı-koca iftarda hakikaten birşey yiyemiyoruz. Ancak evde kıymalı pidemi yapar buzluğa atarım her gün çorba yanına hazır olur. Bize yeter 😍

Zaten ilk ve son hafta eşim 16-24 çalışacak, iftarda yok yani🥺

Ama biz karı-koca iftarda hakikaten birşey yiyemiyoruz. Ancak evde kıymalı pidemi yapar buzluğa atarım her gün çorba yanına hazır olur. Bize yeter 😍
Aynen canım buzluktan bir şeyler ayarlarsın :)Bende yiyemiyorum geçen yıl 3 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum:)

:KK70::KK70:iyi demiş eşin. İftara gelirken eli boş gelmesinler onlarda 🤣 artık sen iş kadınısın. Tatlısı tuzlusu envai çeşit yapamazsın 😁
Bizim o arkadaşlarımızla yemek ya da temizlik sorunumuz hiç olmadı, sürekli beraberiz zaten. İşin şakası, bana takılmayı seviyorlar. Ama çıldırmıyorum diye deliriyorlar 🤣🤣

X