- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Yapacağımız yemeği ayırtacak miyiz canım önceden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacağımız yemeği ayırtacak miyiz canım önceden :)
Günü bilmiyorim günü öğreneyim bakalım ne tarifler yapacaklarmış ay pardon bakalım neler yapacağım
Hafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)Bu akşam eşim aldı beni işten, yemeği dışarıda yedik ve dönerken bahçede görünce arkadaşlara uğradık. Dalga geçtiler benle
Şimdiden böyleyse, Ramazan’da ne yapacaksınız. Her gün dışarıda mı iftar açacaksınız dedi
Eşimde, bir çorba, bir salata ve zeytin yeter bize dedi
Arkadaşlar da yasmin bir çorba ile mi kalacak diye saydırdı da saydırdı. Koptuk resmen sokakta
İyi o zaman dedi, sizi iftara alınca çorba-salata-pide ve zeytin menümüz dedi. Ohhh canıma minnet dedim, gerisini anlatamayacağım
Sanki biz anlamayacağızGünü bilmiyorim günü öğreneyim bakalım ne tarifler yapacaklarmış ay pardon bakalım neler yapacağım
Zaten çalışan kişi olsun mu iftara çağıran çok oluyorHafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)
Ya anlamazsanizSanki biz anlamayacağız
iyi demiş eşin. İftara gelirken eli boş gelmesinler onlarda artık sen iş kadınısın. Tatlısı tuzlusu envai çeşit yapamazsınBu akşam eşim aldı beni işten, yemeği dışarıda yedik ve dönerken bahçede görünce arkadaşlara uğradık. Dalga geçtiler benle
Şimdiden böyleyse, Ramazan’da ne yapacaksınız. Her gün dışarıda mı iftar açacaksınız dedi
Eşimde, bir çorba, bir salata ve zeytin yeter bize dedi
Arkadaşlar da yasmin bir çorba ile mi kalacak diye saydırdı da saydırdı. Koptuk resmen sokakta
İyi o zaman dedi, sizi iftara alınca çorba-salata-pide ve zeytin menümüz dedi. Ohhh canıma minnet dedim, gerisini anlatamayacağım
Abla ben menümü ayarladım Pazartesi mi bildircez sana menümüzü bide bende PC yok yüklerken nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorumArkadaşlar şimdi net değil ama 3 tarif istedik diyelim:
Çorba:ezogelin-mercimek-düğün -şehriye -domates-yuvalama vs...
Ana yemek:Fıırında tavuk-Patlıcan yemekleri-et yemekleri-tavuk yemekleri-etli sebze yemekleri vs...
Tatlı:Baklava-kadayıf-şekerpare-revani-trileçe vs...
Bu 3 başlığıktan tarifler yapacaksınız 1'er tane...
Daha sonra sofrayı kuracaksınız ve bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak.Onun dışında börek,salata,sarma,dolma,içli köfte vs... ne istiyorsanız sofraya koyabilirisniz.Onların tarifine gerek yok ama o 3 ana başlık mutlaka tarifleri ve detaylı resimleri ile paylaşılmalı:)
Oda senin vicdanına kalmış:)Ya anlamazsaniz
Her zaman duamdasın. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahHayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canım benim, dualarında beni unutma ❤
Canım kurallar net Pazartesi belli olur:)Ben yardımcı olurum:)Abla ben menümü ayarladım Pazartesi mi bildircez sana menümüzü bide bende PC yok yüklerken nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum
Suan bu topiği takip etmem yeterli mi bildirimleri görebilmem içinCanım kurallar net Pazartesi belli olur:)Ben yardımcı olurum:)
Bana vicdansız dediOda senin vicdanına kalmış:)
Zaten ilk ve son hafta eşim 16-24 çalışacak, iftarda yok yaniHafta sonları 3-5 şey yaparsın canım.Hafta içi 1-2 gün evde 1-2 gün dışarda arada iftara davette geçer gider:)
Burayı takip etmen yeterli:)Suan bu topiği takip etmem yeterli mi bildirimleri görebilmem için
Bunu kabul mu ediyorsun yani kendin yapmayacak mısınBana vicdansız dedi
Bizde öyle bir çeşit en fazla yiyoz :)Zaten ilk ve son hafta eşim 16-24 çalışacak, iftarda yok yani
Ama biz karı-koca iftarda hakikaten birşey yiyemiyoruz. Ancak evde kıymalı pidemi yapar buzluğa atarım her gün çorba yanına hazır olur. Bize yeter
Aynen canım buzluktan bir şeyler ayarlarsın :)Bende yiyemiyorum geçen yıl 3 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum:)Zaten ilk ve son hafta eşim 16-24 çalışacak, iftarda yok yani
Ama biz karı-koca iftarda hakikaten birşey yiyemiyoruz. Ancak evde kıymalı pidemi yapar buzluğa atarım her gün çorba yanına hazır olur. Bize yeter
Bizim o arkadaşlarımızla yemek ya da temizlik sorunumuz hiç olmadı, sürekli beraberiz zaten. İşin şakası, bana takılmayı seviyorlar. Ama çıldırmıyorum diye deliriyorlariyi demiş eşin. İftara gelirken eli boş gelmesinler onlarda artık sen iş kadınısın. Tatlısı tuzlusu envai çeşit yapamazsın
Adamdan nasıl alayım fotogu elbette kendim yapacağım minik ne döktürmüş be diyeceksiniz kus yapmak içinde azerin i çağırırımBunu kabul mu ediyorsun yani kendin yapmayacak mısın