- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Çektiğin resimler de çok hoş. Ben daha Halfeti ye gidemedim bir türlüBir değişiklik yok canım öyle devam ediyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektiğin resimler de çok hoş. Ben daha Halfeti ye gidemedim bir türlüBir değişiklik yok canım öyle devam ediyorum:)
İyiyim canım çok şükürHoş buldum canım benim
Nasılsın?
Oylama bu gece bitiyor sanırım
Ramazan sofraları tam benlik ama, yapmaya fırsatım yok
Kk dan ilk atılması gerekenler listesi ön saf bizEvet siz söyleyince farkettim.Her şeye muhalefet sadece siz
Aynen canım çok güzeldi:)Çektiğin resimler de çok hoş. Ben daha Halfeti ye gidemedim bir türlü
deprem mi? Bizim aramızdan sokak geçiyor o dereceEşim deprem oluyor sanıyordu bende zor yerleşiyor insan
Teşekkür ediyorum boncuğum, şükür iyiyimHayırlı akşamlar, genç ve güzel bayan...
Nasılsınız
Gece hazırlayacaktık surprizin içine ettinYaw siz beni niye tebrik etmiyonuz anacim 1.oldum ben 1.
Aynen adınızı şuraya yazdımKk dan ilk atılması gerekenler listesi ön saf biz
Daha bitmedi bitsin kutlama yapacağızYaw siz beni niye tebrik etmiyonuz anacim 1.oldum ben 1.
İnşallahAynen canım çok güzeldi:)
Oradan gitmeden gidersiniz inşaallah
Allah iyilik versin canım, bizde iyiyiz 8 haftamız kaldıTeşekkür ediyorum boncuğum, şükür iyiyim
Siz (göbüşündeki ve sen) nasılsınız?❤
Biri hileci daha ne olsun kara liste minik +azeirnAynen adınızı şuraya yazdım
Acep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek miKeşke olsan :))
Fikirler birDaha bitmedi bitsin kutlama yapacağız
Sizi kara listeme aldım ama Azerin ilk sıradaBiri hileci daha ne olsun kara liste minik +azeirn
Geldim canım Ramazan'dan önce ye mutfağı sıkıstırdik aniden :) kosturuyorum pazar gününe kadar bitirecekler inşallah .Kukrim neredesin canım bu sıra çok göremiyorum
Misafir Habil etmeyecek misin aradan cikartsanAcep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek mi
Pasta mi alacadunuz bagaGece hazırlayacaktık surprizin içine ettin
Dur simdi hedayem gelecek simdi uslu olayim bi dahaki kategoride yine isyan ederimAynen adınızı şuraya yazdım
Yarın ayın 1’i amaİyiyim canım çok şükür
Yok yarın gece canım:)
Hayırlısı canım
Yandık azerin ard Arda birinci olma bariSizi kara listeme aldım ama Azerin ilk sırada