Benim dün akşam kasık ağrım oldu acile gittik doktor beta hcg yaptı sonuç pozitif ama çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti onun etkisi olabilir miBelirti arama canım herkesin aynı olmuyor. Bak ben de adet olcam sanmıştım ama bebekmis meğer. Hem daha çok var adet gününe de .
Erken canım daha . İğnenin etkisi geçmemiştir . Azcik daha sabırBenim dün akşam kasık ağrım oldu acile gittik doktor beta hcg yaptı sonuç pozitif ama çatlatma iğnesinin üzerinden 1 hafta geçti onun etkisi olabilir mi
Yarın yapayım mıErken canım daha . İğnenin etkisi geçmemiştir . Azcik daha sabır
Pazartesiyi bekle bariYarın yapayım mı
Bilmiyorum çok sabırsızım yaPazartesiyi bekle baribı güncük
Ben sonuna gelince yapmak istemiyordum korkudanBilmiyorum çok sabırsızım ya
Bende 3 gün önce başladım bu ilaca kaç günde sonuç aldınız acabaDoktora gittim 1 tane yumurta görüldü oda büyümüş çok şükür 22 mm olmuş. Çatlatma iğnesi verdi bu akşam iftardan sonra gidip iğneyi vurulacağım
Sanırım bende şimdi öyle oldum yarın gidip yapayım diyordum şimdi de pazartesi gideyim diyorumBen sonuna gelince yapmak istemiyordum korkudanilk zamanlar da geçmek bilmezdi. Değişik bir paradoks içindeydim hep
Bende 3 gün önce başladım bu ilaca kaç günde sonuç aldınız acaba
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBende 3 gün önce başladım bu ilaca kaç günde sonuç aldınız acaba
6 gün kaldıİnşaallah olur. Çok var mı adete daha
Sanırım bende şimdi öyle oldum yarın gidip yapayım diyordum şimdi de pazartesi gideyim diyorum
Aslında gününü beklesen daha iyi olur ama sen bilirsin tabi6 gün kaldı
Ben karar verdim yarın sabah kan vericem artık neyse çıkar sonuçAslında gününü beklesen daha iyi olur ama sen bilirsin tabidirekt kan mi vericen
Hadi bakalım inşaallah vardır . Sonucunu yaz bari merak ettim ben deBen karar verdim yarın sabah kan vericem artık neyse çıkar sonuç
İnşallah vardır yazarım tabiHadi bakalım inşaallah vardır . Sonucunu yaz bari merak ettim ben de
Kan verdin miİnşallah vardır yazarım tabi
Kan verdim bugün pazar olduğu için yarın çıkacak öğleden sonra dedilerKan verdin mi
Her türlü pazartesi beklenecek yaniKan verdim bugün pazar olduğu için yarın çıkacak öğleden sonra dediler
Malesef öyle olduHer türlü pazartesi beklenecek yani
Belli mi olur Allah'ın işiMalesef öyle olduama umudum yok çünkü belirti kalmadı fazla
Kesinlikle öyleBelli mi olur Allah'ın işiben de öyle düşünmüştüm ama oldu. Hem olmasa bile her ay bir umut