Heyecanla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırımDaha önce de belli olabilir ama o günü beklemek daha garanti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırımDaha önce de belli olabilir ama o günü beklemek daha garanti
Peki ilaç kullanirken ilişki olabilir mi bilginiz var mi bide bende kahverengi leke oluyor sizde de oldu muBeni 5.gün çağırmıştı o yüzden sordum da demekki sizde kontrollük bir durum yok. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bende leke olmadı. İlişki ilaç kullanırken oldu ama bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sorun olacağını zannetmiyorum. İğne olduğum günden itibaren bir gün arayla ilişki olsun dedi ona dikkat ediyorum. Bu kahverengi leke inşallah yerleşme kanamasıdır. Çok mutlu olurum beni haberdar edin olur muPeki ilaç kullanirken ilişki olabilir mi bilginiz var mi bide bende kahverengi leke oluyor sizde de oldu mu
Bende leke olmadı. İlişki ilaç kullanırken oldu ama bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sorun olacağını zannetmiyorum. İğne olduğum günden itibaren bir gün arayla ilişki olsun dedi ona dikkat ediyorum. Bu kahverengi leke inşallah yerleşme kanamasıdır. Çok mutlu olurum beni haberdar edin olur
Ben teşekkür ederim ne demek. Yani bende leke olmadı özellikle takip ediyorum. Bi doktorunuza sorun isterseniz sebebiniHiç ilişki olmadı onun için yerlesme kanamasi değildir İlacı kullanmaya başladigimdan beri kahverengi lekelenme oluyor yinede haberleşiriz merak etmeyin bide cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
İnşaallah olur. Çok var mı adete dahaHeyecanla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım
Tmm cnmBen teşekkür ederim ne demek. Yani bende leke olmadı özellikle takip ediyorum. Bi doktorunuza sorun isterseniz sebebini
11 gün varİnşaallah olur. Çok var mı adete daha
Cokmus ya daha11 gün var
Evet daha çok var ya. Kaldı 10 günCokmus ya daha
Bende hiçbir belirti yok ya bu durum beni çok endişelendiriyorTmm cnm
Bende hiçbir belirti yok ya bu durum beni çok endişelendiriyorCokmus ya daha
Düne kadar ağrım vardı ama bugün hiç ağrı hissetmedim bu normal mi acaba bilemedim
Bende leke olmadı. İlişki ilaç kullanırken oldu ama bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sorun olacağını zannetmiyorum. İğne olduğum günden itibaren bir gün arayla ilişki olsun dedi ona dikkat ediyorum. Bu kahverengi leke inşallah yerleşme kanamasıdır. Çok mutlu olurum beni haberdar edin olur mu
Belirti arama canım herkesin aynı olmuyor. Bak ben de adet olcam sanmıştım ama bebekmis meğer. Hem daha çok var adet gününe de .Bende hiçbir belirti yok ya bu durum beni çok endişelendiriyor
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah inşallah vardır bebeğimBelirti arama canım herkesin aynı olmuyor. Bak ben de adet olcam sanmıştım ama bebekmis meğer. Hem daha çok var adet gününe de .
Ben de çok uğraştım anlıyorum seni. Günler asır gibi olur. En ufak bi yerin agrisa acaba dersin . Rüyalarına girer vs ama her gecenin bir sabahı oluyor öyle ya da böyle . İnşaallah vardır senin de canımTeşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah inşallah vardır bebeğim
Yaşadıklarımı öyle güzel anlattınız ki gerçekten günler Asır gibi geliyo zaman geçmiyor en ufak bir şeyde acaba var mı diyorum sonra umutlanmak istemiyorum. İnşallah vardırBen de çok uğraştım anlıyorum seni. Günler asır gibi olur. En ufak bi yerin agrisa acaba dersin . Rüyalarına girer vs ama her gecenin bir sabahı oluyor öyle ya da böyle . İnşaallah vardır senin de canım
İnşaallah güzel haberini okurum burdaYaşadıklarımı öyle güzel anlattınız ki gerçekten günler Asır gibi geliyo zaman geçmiyor en ufak bir şeyde acaba var mı diyorum sonra umutlanmak istemiyorum. İnşallah vardır
Yaşadıklarımı öyle güzel anlattınız ki gerçekten günler Asır gibi geliyo zaman geçmiyor en ufak bir şeyde acaba var mı diyorum sonra umutlanmak istemiyorum. İnşallah vardırBen de çok uğraştım anlıyorum seni. Günler asır gibi olur. En ufak bi yerin agrisa acaba dersin . Rüyalarına girer vs ama her gecenin bir sabahı oluyor öyle ya da böyle . İnşaallah vardır senin de canım
İnşallah Allah razı olsunİnşaallah güzel haberini okurum burda