- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
Offf bı de geç saatte çıkıyor bari erken saat olsaydıKesinlikle öyle Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inşallah saatin 15.30 16.00 olmasını bekliyorum sonucu öğrenmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf bı de geç saatte çıkıyor bari erken saat olsaydıKesinlikle öyle Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inşallah saatin 15.30 16.00 olmasını bekliyorum sonucu öğrenmek için
Evet yaOfff bı de geç saatte çıkıyor bari erken saat olsaydı
Yok mu daha gelişme , Gidip mi ogrencen ?Evet ya
Numaramı verdim WhatsApp tan görüntü atacaklar henüz beklemedeyim bakalımYok mu daha gelişme , Gidip mi ogrencen ?
Ben heyecan yaptım burdaNumaramı verdim WhatsApp tan görüntü atacaklar henüz beklemedeyim bakalım
çok merak ettim sonucunuzu inşallah vardır.Bende aynı dertteyim. Umut olursunuz banaKesinlikle öyle Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inşallah saatin 15.30 16.00 olmasını bekliyorum sonucu öğrenmek için
Sonuç negatifBen heyecan yaptım burda
Hayırlısı olsun canım. Yeni aylar yeni umutlar . Diğer ay olur belki üzülme desek de boş ama yine de diğer ayları düşün. Moral de çok önemliSonuç negatif
Üzülmeyin vardır bi zamanı ..beklicezSonuç negatif
İnşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıylaHayırlısı olsun canım. Yeni aylar yeni umutlar . Diğer ay olur belki üzülme desek de boş ama yine de diğer ayları düşün. Moral de çok önemli
Dün akşam adet olucam gibi bir ağrı oldu ama adet olmadım 2 gün kaldı adete acaba hala ihtimal var mı. İğneden sonraki 9.gün yaptım testi negatif çıkmıştıHayırlısı olsun canım. Yeni aylar yeni umutlar . Diğer ay olur belki üzülme desek de boş ama yine de diğer ayları düşün. Moral de çok önemli
Stres ilaçlar vs de etkiler . Beta kaç çıktı pekiDün akşam adet olucam gibi bir ağrı oldu ama adet olmadım 2 gün kaldı adete acaba hala ihtimal var mı. İğneden sonraki 9.gün yaptım testi negatif çıkmıştı
1.30 çıktıStres ilaçlar vs de etkiler . Beta kaç çıktı peki
İşte böyle insan muallakta kalıyor. 10.gunden sonra az buçuk yorum yapabiliyor insan . Bu yüzden beklemeni tavsiye ettim ben1.30 çıktı
İşte böyle insan muallakta kalıyor. 10.gunden sonra az buçuk yorum yapabiliyor insan . Bu yüzden beklemeni tavsiye ettim ben
Aynen canım mecbur öyle olcak. Yarın mı adetin diğer gün mu? Beta da düşük ama yine deBen şimdi adetim geçene kadar bekleyeceğim
29 Nisan adet tarihimAynen canım mecbur öyle olcak. Yarın mı adetin diğer gün mu? Beta da düşük ama yine de
Bı mucize olsun hayırlısı ise29 Nisan adet tarihim
İnşallahBı mucize olsun hayırlısı ise
Adet oldumBı mucize olsun hayırlısı ise