- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
Hafif pko vardı bende. Letu ve ovitrelle kullanmıştım. Yumurtan büyümüş çatlayacak kadar . İnşaallah tutarBenim yumurta rezervim düşük bir tane yumurta oluşmuş bu ay 22 mm dedi doktor. Eşimin de sayı ve kalitesinde problem var. Sizin şikayetiniz neydi neden letu kullandınız acaba
İnşallahHafif pko vardı bende. Letu ve ovitrelle kullanmıştım. Yumurtan büyümüş çatlayacak kadar . İnşaallah tutar
Hafif pko vardı bende. Letu ve ovitrelle kullanmıştım. Yumurtan büyümüş çatlayacak kadar .
İğneden kaç gün sonra test yapmıştınız. Pozitif ne zaman gördünüzHafif pko vardı bende. Letu ve ovitrelle kullanmıştım. Yumurtan büyümüş çatlayacak kadar . İnşaallah tutar
Düne kadar ağrım vardı ama bugün hiç ağrı hissetmedim bu normal mi acaba bilemedimHafif pko vardı bende. Letu ve ovitrelle kullanmıştım. Yumurtan büyümüş çatlayacak kadar . İnşaallah tutar
O belli olmuyor canım. Ben adet olcam sanmıştım ümidim yoktu . Test bile yapmamıştım 14 kadarr. İğnenin 15.gunu öylesine deneyeyim dedim bı baktım silik çizgiDüne kadar ağrım vardı ama bugün hiç ağrı hissetmedim bu normal mi acaba bilemedim
Bende test yapmayacağım olacaksa süpriz olsun.O belli olmuyor canım. Ben adet olcam sanmıştım ümidim yoktu . Test bile yapmamıştım 14 kadarr. İğnenin 15.gunu öylesine deneyeyim dedim bı baktım silik çizgi
Ben dört ay kullandım gebe kalamadim ins size yararMerhaba,
10 aylık evliyim yumurta rezervim düşük eşimin de sperm sayı ve kalitesi düşük. Acil tüp bebek denildi. Denedik ama tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. Fitoterapi yöntemi (bitkisel ilaç) deniyoruz. Aynı zamanda letu kullanmaya başlayacağım yarın. Letu kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı ramazanlar hayırlı akşamlar
Kaçıncı gün peki? İğne vurdun mu ?Bende test yapmayacağım olacaksa süpriz olsun.Doktor beni yarın kontrole çağırdı ama acaba ne için çağırdı bilmiyorum
İnşallahBen dört ay kullandım gebe kalamadim ins size yarar
Ayın 14 ünde iğne vuruldum şimdi kontrole gidiyorum doktoraKaçıncı gün peki? İğne vurdun mu ?
Doktor yumurtan çatlamış güzel dedi. Optilife vitamine devam dedi. Bir tane de bebek tutunsun diye ilaç verdiKaçıncı gün peki? İğne vurdun mu ?
Doktora gittiniz mi kontroleAy cok sevindim inşallah benimde gelişir
Progestan mi verdiDoktor yumurtan çatlamış güzel dedi. Optilife vitamine devam dedi. Bir tane de bebek tutunsun diye ilaç verdi
Doktor kontrole çağırmadı beniDoktora gittiniz mi kontrole
Yok dubhaston isminde bir ilaç verdi 10 gün kullanacağım günde 2 tane dediProgestan mi verdi
Beni 5.gün çağırmıştı o yüzden sordum da demekki sizde kontrollük bir durum yok. İnşallah güzel sonuçlar alırızDoktor kontrole çağırmadı beni
hadi hayırlısı ne zaman belli olcak peki? Adet günü ne zamanYok dubhaston isminde bir ilaç verdi 10 gün kullanacağım günde 2 tane dedi
Adet günüme 11 gün var. 29 Nisan. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bu kez olurhadi hayırlısı ne zaman belli olcak peki? Adet günü ne zaman
Adet geçince mi belli olur öncesinde belli olma ihtimali var mıhadi hayırlısı ne zaman belli olcak peki? Adet günü ne zaman
Daha önce de belli olabilir ama o günü beklemek daha garantiAdet geçince mi belli olur öncesinde belli olma ihtimali var mı