Gebeliğe Hazırlık Letu kullanan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ilaç kullanirken ilişki olabilir mi bilginiz var mi bide bende kahverengi leke oluyor sizde de oldu mu
Bende leke olmadı. İlişki ilaç kullanırken oldu ama bir sıkıntı olur mu bilmiyorum. Sorun olacağını zannetmiyorum. İğne olduğum günden itibaren bir gün arayla ilişki olsun dedi ona dikkat ediyorum. Bu kahverengi leke inşallah yerleşme kanamasıdır. Çok mutlu olurum beni haberdar edin olur mu

Hiç ilişki olmadı onun için yerlesme kanamasi değildir İlacı kullanmaya başladigimdan beri kahverengi lekelenme oluyor yinede haberleşiriz merak etmeyin bide cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Hiç ilişki olmadı onun için yerlesme kanamasi değildir İlacı kullanmaya başladigimdan beri kahverengi lekelenme oluyor yinede haberleşiriz merak etmeyin bide cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim ne demek. Yani bende leke olmadı özellikle takip ediyorum. Bi doktorunuza sorun isterseniz sebebini

Düne kadar ağrım vardı ama bugün hiç ağrı hissetmedim bu normal mi acaba bilemedim

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah inşallah vardır bebeğim
Ben de çok uğraştım anlıyorum seni. Günler asır gibi olur. En ufak bi yerin agrisa acaba dersin . Rüyalarına girer vs ama her gecenin bir sabahı oluyor öyle ya da böyle . İnşaallah vardır senin de canım

Yaşadıklarımı öyle güzel anlattınız ki gerçekten günler Asır gibi geliyo zaman geçmiyor en ufak bir şeyde acaba var mı diyorum sonra umutlanmak istemiyorum. İnşallah vardır

Yaşadıklarımı öyle güzel anlattınız ki gerçekten günler Asır gibi geliyo zaman geçmiyor en ufak bir şeyde acaba var mı diyorum sonra umutlanmak istemiyorum. İnşallah vardır
İnşaallah güzel haberini okurum burda
İnşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…