Merhaba bende bugün başladım sizin sonuç ne olduMerhaba,
10 aylık evliyim yumurta rezervim düşük eşimin de sperm sayı ve kalitesi düşük. Acil tüp bebek denildi. Denedik ama tüp bebek tedavimiz olumsuz sonuçlandı. Fitoterapi yöntemi (bitkisel ilaç) deniyoruz. Aynı zamanda letu kullanmaya başlayacağım yarın. Letu kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı ramazanlar hayırlı akşamlar
Ben bugün doktora gideceğim kontrole ama kasık ağrılarım var inşallah bu güzel bir sonuç almaya işarettir. Birde sivilcem çıkmaya başladı. Yüzümde birkaç aydır sivilce çıkmazdı. Kaç yumurtam oldu ve boyutları neler merakla öğrenmeyi bekliyorumMerhaba bende bugün başladım sizin sonuç ne oldu
Doktora gittim 1 tane yumurta görüldü oda büyümüş çok şükür 22 mm olmuş. Çatlatma iğnesi verdi bu akşam iftardan sonra gidip iğneyi vurulacağımMerhaba bende bugün başladım sizin sonuç ne oldu
Ay cok sevindim inşallah benimde gelişirDoktora gittim 1 tane yumurta görüldü oda büyümüş çok şükür 22 mm olmuş. Çatlatma iğnesi verdi bu akşam iftardan sonra gidip iğneyi vurulacağım
İnşallahAy cok sevindim inşallah benimde gelişir
İğneyi koldan vuruldum. Yaklaşık bir saat sonra kasığımda ağrı başladı birkaç saat sürdü ara ara yine hafif kramp gibi oluyo sizde bakalım nasıl olacakAy cok sevindim inşallah benimde gelişir
Siz ilacı kac gün kullandınız doktor bana 20 tane iç 10 tane kalsın dediİğneyi koldan vuruldum. Yaklaşık bir saat sonra kasığımda ağrı başladı birkaç saat sürdü ara ara yine hafif kramp gibi oluyo sizde bakalım nasıl olacak
Ben 5 gün günde 2 defa içtim 10 tane içmiş oldumSiz ilacı kac gün kullandınız doktor bana 20 tane iç 10 tane kalsın dedi
Tamm tesekkur ederim durumumuz hemen hemen ayni sizi takipteyimBen 5 gün günde 2 defa içtim 10 tane içmiş oldum
Pazartesi kontrole çağırdı doktor ama çok erken diye düşünüyorum. Pazartesi niye çağırdı anlamadımTamm tesekkur ederim durumumuz hemen hemen ayni sizi takipteyim
İnşallah hayırlı haberler alırsınPazartesi kontrole çağırdı doktor ama çok erken diye düşünüyorum. Pazartesi niye çağırdı anlamadım
Ay hadi inşallah şimdi daha da umutlandımBen de letu ile hamile kaldım ve 4 aylık kızım şimdi. Darısı size olsun inşaallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen de letu ile hamile kaldım ve 4 aylık kızım şimdi. Darısı size olsun inşaallah
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızİnşallah hayırlı haberler alırsın
4 aylık su an bebeğim . İkinci ayda oldu canım.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahilk kullanmada mı hamile kaldınız
4 aylık su an bebeğim . İkinci ayda oldu
Benim yumurta rezervim düşük bir tane yumurta oluşmuş bu ay 22 mm dedi doktor. Eşimin de sayı ve kalitesinde problem var. Sizin şikayetiniz neydi neden letu kullandınız acaba4 aylık su an bebeğim . İkinci ayda oldu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?