- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
Herşey bitmiş değil canım bı dahaki ay bı dahaki ay denicez mecbur . Ben iki sene uğraştım bı düşüğüm var hem de ikizdi tek tek gitti. ne kadar oldu sen istiyorsun ?Adet oldum
10 aydır deniyoruz nasip olmadı. Şimdi İstanbuldayım benim doktorum da adanada. Acaba aynı şekil adetin 3.günü letu ya başlasam Adanaya dönünce kontrole gitsem bişey olur mu. Arka arkaya kullanılıyor mu bu ilaçHerşey bitmiş değil canım bı dahaki ay bı dahaki ay denicez mecbur . Ben iki sene uğraştım bı düşüğüm var hem de ikizdi tek tek gitti. ne kadar oldu sen istiyorsun ?
Ben iki ay kullandım ikinci ay oldu . Ama işte çatlatma iğnesi nasıl olcak sonuçta Dr bakıp gün söylüyor ya10 aydır deniyoruz nasip olmadı. Şimdi İstanbuldayım benim doktorum da adanada. Acaba aynı şekil adetin 3.günü letu ya başlasam Adanaya dönünce kontrole gitsem bişey olur mu. Arka arkaya kullanılıyor mu bu ilaç
Doktorun asistanını aradım da kist olabilir o zaman bir ay bekleyelim dedi. Bende de sol tarafta kist oluşmuştu o yüzden bekleyeceğim. Gidince kontrole giderim inşallahBen iki ay kullandım ikinci ay oldu . Ama işte çatlatma iğnesi nasıl olcak sonuçta Dr bakıp gün söylüyor ya
Geçici kistler oluyor geçer o merak etme. Bende de bebek varken oldu kendi gitti. Hakkında hayırlısı olsunDoktorun asistanını aradım da kist olabilir o zaman bir ay bekleyelim dedi. Bende de sol tarafta kist oluşmuştu o yüzden bekleyeceğim. Gidince kontrole giderim inşallah
İnşallahGeçici kistler oluyor geçer o merak etme. Bende de bebek varken oldu kendi gitti. Hakkında hayırlısı olsun
Estağfurullah canım. Hepimiz aynı yollardan geçtik en çok biz anlarız birbirimizi. Allah gönlündekini hayırlı kılsın sizeİnşallahçok teşekkür ederim çok destek oldunuz bana
O günü görmeyi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEstağfurullah canım. Hepimiz aynı yollardan geçtik en çok biz anlarız birbirimizi. Allah gönlündekini hayırlı kılsın sizeama geçecek hepsi kucağına alınca unutcan hepsini inşaallah
Sonucunuz belli oldu muBende 3 gün önce başladım bu ilaca kaç günde sonuç aldınız acaba
Sonucunuz belli oldu mu acabaMerhaba bende bugün başladım sizin sonuç ne oldu
Yok daha 11 gün var ama hiç umut yok gibi sizin belli olmuş üzülmeyin Allah belki başka bir kapı açacakSonucunuz belli oldu mu acaba
İnşallahYok daha 11 gün var ama hiç umut yok gibi sizin belli olmuş üzülmeyin Allah belki başka bir kapı açacak
Sonucunuz belli oldu mu acabaYok daha 11 gün var ama hiç umut yok gibi sizin belli olmuş üzülmeyin Allah belki başka bir kapı açacak
Sonucunuz belli oldu mu acabaBende 3 gün önce başladım bu ilaca kaç günde sonuç aldınız acaba
Adetime 3 gün var daha erken test yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorumSonucunuz belli oldu mu acaba
Haklısın bence de erken yapma ben yaptım pişman oldum bu ay yapmayacağım. Hiçbirşey kullanmadım bu ay sadece doktora kontrole gittim. Kist vardı o gitmiş 2 tane de yumurtam oluşmuş gelişimi de güzel dedi çok şükür yarın kontrole gideceğim yumurtalar gelişiyor mu çatlamış mı diye.Adetime 3 gün var daha erken test yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum
İnşallahInsallah hersey yolunda gider stres yapma herseyi kendi haline bırak
İyi yapmışsın vallaİnşallaheşim beni strese sokuyordu bende doktora gittiğimi ona söylemedim bu ay şimdi kafam daha rahat