Benim 0,100Kız sen öyle diyince bende doktorumu aradım adet olmadıysan bi 5 gün daha bekle umut var daha dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 0,100Kız sen öyle diyince bende doktorumu aradım adet olmadıysan bi 5 gün daha bekle umut var daha dedi
Evet canım ilk aşılamam 18 aralıkta oldum eşimin spermleri hareketsiz bir yılı geçti varikosel ameliyatı oldu değerleri yükselmek yerine dahada düştü benimde pcos var dedi doktor bide yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyorduİnşallah ya
Ayn az önce konuştum ben dedi bekle daha 12 gün olmuş bı 5 gün daha bekle dedi sende asilamami oldun
Benim de eşimin de hiç birşeyi yok 3 yıldır olmuyor ilk defa asilama yaptımEvet canım ilk aşılamam 18 aralıkta oldum eşimin spermleri hareketsiz bir yılı geçti varikosel ameliyatı oldu değerleri yükselmek yerine dahada düştü benimde pcos var dedi doktor bide yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyordu
Nasip işte ya hayırlısı olsun ikimiz işinde haberleşelim yine aynı süreci aynı günleri yaşıyoruzBenim de eşimin de hiç birşeyi yok 3 yıldır olmuyor ilk defa asilama yaptım
Ayn ya senin biryerin agriyormu pekiNasip işte ya hayırlısı olsun ikimiz işinde haberleşelim yine aynı süreci aynı günleri yaşıyoruz
Yo hiç bi ağrım yokAyn ya senin biryerin agriyormu peki
Benim göğüslerim çok ağrıyor ya bide sancım var4 gündürYo hiç bi ağrım yok
canım ameliyatı mikrocerrahimi oldu normalmi oldu?Evet canım ilk aşılamam 18 aralıkta oldum eşimin spermleri hareketsiz bir yılı geçti varikosel ameliyatı oldu değerleri yükselmek yerine dahada düştü benimde pcos var dedi doktor bide yumurta çatlamıyor kiste dönüşüyordu
Üroloji doktoruna oldu ama mikrocerrahi normal bilmiyorumcanım ameliyatı mikrocerrahimi oldu normalmi oldu?
mikrocerrahi bu işte en yüksek bşarı elde edebileceğiniz tedavi yöntemi.Üroloji doktoruna oldu ama mikrocerrahi normal bilmiyorum
Valla artık geçti galiba o iş ameliyat öncesi hareketsizlik %76 idi ameliyattan sonra %81 oldu şimdi %78 hareketsiz yüksek yanimikrocerrahi bu işte en yüksek bşarı elde edebileceğiniz tedavi yöntemi.
Hadi inşallah güzel sonuçlar bizi bekliyodurOcakta inşallah hasta olunca basliyacagim tedaviye. Bakalım süreç nasıl ilerliyecek.
Allah yardımcımız olsun zor süreç ama lütfen bırakmayalım kendimizi umutlu olalımAdet olursam aşılama yine yapacam alltan ümit kesilmez az önce eşimle konuştum yok diyordu vardır ben hissediyoruk onun üzülmesine dayanamıyorum
Allahim bu mübarek günlerde sesimizi duysunAllah yardımcımız olsun zor süreç ama lütfen bırakmayalım kendimizi umutlu olalım
İnşallah canım amin inşallahAllahim bu mübarek günlerde sesimizi duysun