Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Ama gece yatmadan önce iki tabak makarna ve 80 g çikolata yedim
Yatmadan önce yemen kötü olmuş tabi..
Bugünkü kilom 76.6..sanırım ödem oldu vücudumda yoksa böyle kilo almış olamam..kilo verememiş olabilirim ama alamam..bugün eşim işe geç gidince birde ben kendimi yorgun hissedince spor kaldı..

Psikolojim iyi değil. Kendimi yemelere verdim.

Maşallah canım.ben çok tikaniyoeum Leslie yaparken. Tıkanıyorum kalıyorum. Ne yapmam lazım. 3 mil yapmak istiyorum
Spora alışkın değilsen birden 3 mil yapman zor olur.birkaç gün 1 mil yap.rahat yapmaya başladıktan sonra yavaş yavaş artırırım.birden 3 mil yaparsan her yerin ağrır..birdenben sıcak olduğunda fazla terlediğimde yapmakta zorlanıyorum.bir an önce bitse diyorum..ama serin havada daha rahat oluyor..

Haftasonu iki gün üstüste misafir ağırladım ve tabi yeme içme biraz abartıldı ama vazgeçmiyoruz ve spora kaldığımız yerden devam ediyoruz.
3 mil yapıldı
Kilo 75.8

Bu Leslie nasıl yapılıyor kızlar?
İnternetten leslie 1 mil yazıp inceleyebilirsin.olduğun yerde belli hareketleri yaptırarak sana kilo verdiriyır ama tabi düzenli yapmak gerekiyor sonuç almak için...5 mile kadar videoları var.ama yağmaya karar verirsen 1 mille başlayıp yavaş yavaş artırmayı tavsiye ederim

Ama çok güzel spor yapıyorsun. Maşallah :)
Sporun etkisini görmüşsün ne güzel.

Ama çok güzel spor yapıyorsun. Maşallah :)
Sporun etkisini görmüşsün ne güzel.
Teşekkür ederim.evet spor yapma konusunda sıkıntım yok yeterki kafam rahat olsun ve minik kızım rahat bıraksın.
Yaptığımız her hareketin faydası var muhakkak.bazen hemen sonuç alamıyoruz belki ama hemen vazgeçmemek lazım.ben böyle arada spora başlayıp bırakıyorum ya geçen sene sporu bıraktım ama birkaç hafta daha kilo vermeye devam ettim. ben ki o kadar yememe kesin kilo aldım dememe rağmen..
Bugün de 3 mil yapıldı

Aslında şöyle anlatayım, ben haftada 2-3 gün açık havada 1400 metrelik parkuru minimum 3-4 tur turluyorum. Akabinde 10x4 ip atlama yapıyorum. Ama Leslie'de durduğun yerde adım atma olayını pek kavrayamadım, dediğiniz gibi videolarını izledim maksimum sağa sola yöneliyor adım atarken, kafam da tam olarak bu noktada karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…