- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
- Konu Sahibi bluedreams79
Çok basit demek istiyorsunuz anladığım kadarıyla..evet görünce insan ne varki bunda diyor ama yaparken öyle olmuyor.ilk başladığında heleki daha önce hiç bir spor geçmişin yoksa 5 dk dan sonra yapamıyorsun..sadece yürüme sağa sola adımdan ibaret değil sanırım tamamını izlemediniz.arkaya öne tekme dizi yukarı çekme yerinde koşma gibi hareketlerde var ce zaman zaman kolları da çalıştırıyor..yürümeye göre daha fazla bölgeyi çalıştırıyor aslında.mesela ben ilk yapmaya başladığımda dizi yukarı çektiği hareketi yapamıyordum.en zorlandığım hareketi oydu...eğer yapmadıysanız sadece izlediyseniz birde yapın ondan sonra konuşalım derim.yinede aynı fikirdeyseniz kendinize uygun bulduğunız hangi sporsa onu yaparsınızAslında şöyle anlatayım, ben haftada 2-3 gün açık havada 1400 metrelik parkuru minimum 3-4 tur turluyorum. Akabinde 10x4 ip atlama yapıyorum. Ama Leslie'de durduğun yerde adım atma olayını pek kavrayamadım, dediğiniz gibi videolarını izledim maksimum sağa sola yöneliyor adım atarken, kafam da tam olarak bu noktada karışıyor