- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
-
- Konu Sahibi bluedreams79
Al benden de o kadar...Bazen öyle oluyorhayal_hatun ..planlar yapıyoruz ve hiç beklemediğimiz bir herşeyi alt üst ediyor..umarım en kısa zamanda toparlarsın..Bende spor işini düzene sokamadım.hep birşeyler çıkıyor ya da ben kendi mı yorgun hissediyorum.aslında hayatımdaki hiçbir şeyi düzene sokamadım.ne evin düzenini sağlayabiliyorum, ne kendim için birşey yapabiliyorum, ne çocuklarla yeterince ilgilenebiliyorum ne eşimle sorunları çözebiliyorum.günler öylece geçiyor karambol halinde.
Dün ben de yapamadım.Ne güzel başlamışsınhayal_hatun ..Ben bugün de yapamayacağım sanırım.evi temizlemekle geçer bugünün..yarın da okul tatil olduğundan oğlum evde olur..kaç gündür yapamadığım için kendimi kötü hissediyorum bir yandan..en kısa sürede kendimi gaza getirip başlamalıyım
Ne yazık ki bu ara yapamıyorum.aslında iyi olurdu birbirimizi gaza getirirdikBugünde 4 mil olanı ve 1 Mil olanı yaptım. Düzenli yapacak olan varsa birlikte ilerleyelim. 1 ay sonra nolcak merak ediyorum
Merhabalar...
Leslie, evde olduğun yerde yürüyerek zayıflamanı sağlıyor.youtube dan videolarına bakabilirsin..aslında eğlenceli ve düzenli yaptığım zaman etkili..tavsiye ederim..bakma ben bu aralar saldım iyice.. yapamıyorum ama yapmayı da özledim
Kolay yaptım zaten ama gece çok ağrıdı 10 kilo vermek ve sıkılasmak istiyorumYeni başladıysan ve birden 3 mil ile başladıysan ağrıması çok normal..alışkın değilsin çünkü..o yüzden ilk başladığında 1 mille başlayıp alışınca 2 mil 3 mil diye artırmayı öneriyorlar..alışınca zaten ağrı falan kalmıyor çok kolay yapmaya başlıyorsun
Leslie Kilo vermede etkili ama sıkılaşmak için ideal kilonuza ulaştıktan sonra farklı bir program uygulamanız gerekebilir.Kolay yaptım zaten ama gece çok ağrıdı 10 kilo vermek ve sıkılasmak istiyorum
Evet önceden jillian yapmıştım zayıflama grubu arkadaslarimin önerisiyle onu yaparım galiba 30 gün sürüyo 10 ar günlük 3 farklı egzersiz programiLeslie Kilo vermede etkili ama sıkılaşmak için ideal kilonuza ulaştıktan sonra farklı bir program uygulamanız gerekebilir.