Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Bazen öyle oluyor hayal_hatun ..planlar yapıyoruz ve hiç beklemediğimiz bir herşeyi alt üst ediyor..umarım en kısa zamanda toparlarsın..Bende spor işini düzene sokamadım.hep birşeyler çıkıyor ya da ben kendi mı yorgun hissediyorum.aslında hayatımdaki hiçbir şeyi düzene sokamadım.ne evin düzenini sağlayabiliyorum, ne kendim için birşey yapabiliyorum, ne çocuklarla yeterince ilgilenebiliyorum ne eşimle sorunları çözebiliyorum.günler öylece geçiyor karambol halinde.

Al benden de o kadar...

Dün ben de yapamadım.
Bugün de içimde hiç heves yok maalesef.
Motive olamıyorum, bir şeyler gelip hevesimi kırıyor.
Anlıyorum seni.

Merhabalar...
Leslie, evde olduğun yerde yürüyerek zayıflamanı sağlıyor.youtube dan videolarına bakabilirsin..aslında eğlenceli ve düzenli yaptığım zaman etkili..tavsiye ederim..bakma ben bu aralar saldım iyice.. yapamıyorum ama yapmayı da özledim

aynen katılıyorum arkadasım cok etkılı hemd ben de kısa bı sure yapmısıdm daha sonra hamile lıkden dolayı yarım kaldı ama cıdden etkılı bıde senın de dedıgın gıbı eyleneli
ben youtube dan 40kılonasıl gıder ece yle yapıyordum :)

Yeni başladıysan ve birden 3 mil ile başladıysan ağrıması çok normal..alışkın değilsin çünkü..o yüzden ilk başladığında 1 mille başlayıp alışınca 2 mil 3 mil diye artırmayı öneriyorlar..alışınca zaten ağrı falan kalmıyor çok kolay yapmaya başlıyorsun

Kolay yaptım zaten ama gece çok ağrıdı 10 kilo vermek ve sıkılasmak istiyorum

Leslie Kilo vermede etkili ama sıkılaşmak için ideal kilonuza ulaştıktan sonra farklı bir program uygulamanız gerekebilir.
Evet önceden jillian yapmıştım zayıflama grubu arkadaslarimin önerisiyle onu yaparım galiba 30 gün sürüyo 10 ar günlük 3 farklı egzersiz programi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…