- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
benim bildirimlerimi okuduysanız 14 ekimden şubatın başına kadar bazen ara vererek yapmama rağmen 11 kg verdim toplamda ve leslie dışında başka bir spor yapmadım. her tartıya gidişimde 1.5 - 2 kg arası yağ yakmış oluyorum bazen haftada 3 4 kere yapmış olsam da. ben çok faydasını gördüm şahsen13kilo vermem lazım verene kdar yapi cam hergün
Yok artk harika yaa ee diyet yaptinixmi peki ?benim bildirimlerimi okuduysanız 14 ekimden şubatın başına kadar bazen ara vererek yapmama rağmen 11 kg verdim toplamda ve leslie dışında başka bir spor yapmadım. her tartıya gidişimde 1.5 - 2 kg arası yağ yakmış oluyorum bazen haftada 3 4 kere yapmış olsam da. ben çok faydasını gördüm şahsen
evet tabi ki beslenme alışlanlıklarımı tamamen değiştirdim. kahveyi kremasız ve şekersiz içemezken hatta kahveyi bir tatlı olarak görürken artık sade içiyorum. kek börek mantı vs yemiyorum beyaz un çıktı hayatımdan. diyetisyenim bunların dışında pirinç ve patatesi de yasakladı. günde 3 ana 2 ara öğün yiyorum. 2 kupa yeşil çay 1 kupa kayısı çayı içiyorum. gene önceki sayfalarda beslenmeyle ilgili yazılar varYok artk harika yaa ee diyet yaptinixmi peki ?
Çok tsk ediyorum zaman ayırıp cvp verdiğin için çok yararlı oldu benim için bu bilgilerevet tabi ki beslenme alışlanlıklarımı tamamen değiştirdim. kahveyi kremasız ve şekersiz içemezken hatta kahveyi bir tatlı olarak görürken artık sade içiyorum. kek börek mantı vs yemiyorum beyaz un çıktı hayatımdan. diyetisyenim bunların dışında pirinç ve patatesi de yasakladı. günde 3 ana 2 ara öğün yiyorum. 2 kupa yeşil çay 1 kupa kayısı çayı içiyorum. gene önceki sayfalarda beslenmeyle ilgili yazılar varmary jane de bu konuda bişeyler yazmıştı. umarım faydalı olur
Rica ederim :)Çok tsk ediyorum zaman ayırıp cvp verdiğin için çok yararlı oldu benim için bu bilgiler
sabah ac karnina cikman daha saglikli sonuclar verir aksam ben de 2 3 kilo fazla cikiyorum sabah direkt iniyor :) ayrica adet donemin yaklasiyorsa vucudunda siskinlik de olabilir yaptigin sporlar kas agirligini yukseltmis olabilir. hassas bir tartida tartilmani tavsiye ederim yaktigin yag oranini gormus olursun. moral bozmak yok :) aylardir spor ve diyetle 1 gr bile veremeyen bir tanidigim gecen hafta 2 kg birden verdi. bir esikten sonra illaki kilo veriliyorArkadaşlar bu kadar sporla ve dikkatli beslenmeyle hem incelip hem kilo almak mümkün mü ya? az önce tartıya çıktım 2 3 kg fazla çıktım. deliricem.acaba akşam üzeri ve gün boyu öğünlerle tokum diyemi öyle oldu yoksa tartı mı bozuk? sizce? ağlıcaktım sinirden gözlerim doldu. üstelik az da olsa inceldiğimi görüyorum.
sabah ac karnina cikman daha saglikli sonuclar verir aksam ben de 2 3 kilo fazla cikiyorum sabah direkt iniyor :) ayrica adet donemin yaklasiyorsa vucudunda siskinlik de olabilir yaptigin sporlar kas agirligini yukseltmis olabilir. hassas bir tartida tartilmani tavsiye ederim yaktigin yag oranini gormus olursun. moral bozmak yok :) aylardir spor ve diyetle 1 gr bile veremeyen bir tanidigim gecen hafta 2 kg birden verdi. bir esikten sonra illaki kilo veriliyor
tabi spor hocalari daha iyi bilirler ama kardiyoya agirlik vermen daha iyi olabilir. kasa yonelik egzersizleri en azindan yag yakma surecinde daha seyrek yapmaya calis. incelme yag yakimina bagli. ben hamligimdan kaslara yonelik hic calismadim simdiye kadar yeni yeni basliyorum ama cok inceldim. yine de tekrardan spor hocasina danisabilirsinilk defa kilo verme konusunda bu kadar zorlandım
az önce gözümden yaş damladı kendimi tutsam bile.
ama aralık ayında fitnes salonunda çaplı bi ölçüm olmuştu. kas oranım %44 çıkmıştı yağ oranım %13.5 ve hoc dedi ki kas oranın çok fazla. daha önce agır spor halter falan mı yaptn. hayır dedim. eğer şuan yaptıgım sporlar da kasa dönüşüyorsa bunu nasıl engelleyebilirim? kg vermek istiyorum çünkü. kilom az çıksın sırf incelmek değil amacımoffff
bence farkeder ins guzel haberlerini bekliyoruz :) kayisi cayi ve yesil cay da cok yardimci oluyor ilerde denemek istersen. yarin benim tarti gunum ve bu hafta bikac gun ust uste kacamak yaptim adetim de yaklasti buyuk ihtimalle bekledigim sonucu alamicam. yarin bizim icin mucizevi bir gun olsun agirliklarimizi bir bir atalim ins :)çaylardan destek almaya karar verdim. tarçıj ve defne yaprağını kaynatıp çay yapıcam aç karnına sabah ve gece yatmadan 250 ml miktarda toplam 500 öl içicem. 1 haftada 5 kg diyor. bir de spor ve esneme yaparsam ki zaten - leslie jillian bunlar kas yapan sporlar değil- belki daha etkili sonuç alırım. yarın sabah bi daha tartılıcam belki farkeder.
bence farkeder ins guzel haberlerini bekliyoruz :) kayisi cayi ve yesil cay da cok yardimci oluyor ilerde denemek istersen. yarin benim tarti gunum ve bu hafta bikac gun ust uste kacamak yaptim adetim de yaklasti buyuk ihtimalle bekledigim sonucu alamicam. yarin bizim icin mucizevi bir gun olsun agirliklarimizi bir bir atalim ins :)
çok geçmiş olsun. en azından sebebi belli çözümü belli. tedavi sonucunda istediğin kiloya inersin umarım. topiği bırakıyor musun ?az önce tartıldım, 59 çıktım. Guatr 'ım vardı benim. Ondan sebep böyle olmuş. Diyet yapsanız bile tam tersi kilo yaparmış. Vücudum aksine inceldi ama kilom hayatımda ilk kez 59 oldu. Tedaviye başlıcam tekrardan. O şekilde kısa sürede eski kiloma yani 52ye inmeyi umud ediyorum kızlar..
Leslie 3 miles yapıldı.
Jillians 30 days Level 1 Shred 7/10 yapıldı.
Birkaç saat içinde de yoga yapıcam. Esneklik ve kas uzatma için.
Tamam canım alıştıra alıştıra yaparım o zaman inşallah işe yarar