Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Leslie 2 mils 100 ip karın egsersizi yapıldı.

süper ben de 1 tatlı kaşığı zeytinyağınds çok az sucuk ve 1 yumurtayı kızarttım. yanında 2 kaşık pişmiş domates biber sosu birkaç çatal da peynir. 3 dilim kepek ekmek. 3 bardak çay.

my fitness pal uygulamasında ekmek vs yazmadıgımda saglıksız beslenip yeterli kaloriyi almadıgınız için size yardımcı olamayız. bu gidişat sağlık standartlarına aykırıdır diyor. o yüzden günlük 2000 kaloriui almaya çalışıyorum çünkü 500 kalori sporla yakıyorum. geriye 1500 kalori kalıyor. bu da çok az

Teşkkürler bide arada 15 dk zumba yaptım. (Yapmaya çalıştım hareketleri yapmaya çalıştım. )

Ben kaloli saymıyorum bu ara ama bu my fıts bi indirim. Ben bide emziriyorum.

Teşkkürler bide arada 15 dk zumba yaptım. (Yapmaya çalıştım hareketleri yapmaya çalıştım. )

Ben kaloli saymıyorum bu ara ama bu my fıts bi indirim. Ben bide emziriyorum.

emziriyorsanız sadece beyaz ekmek ,hamur işi, tuz ve biraz da şekeri azaltabilirsiniz. haricinde diyet uygulamayın. sporla incelmeye çalışın emzirme döneminiz bitene kadar.

Hey!

3 miles leslie yapıldı +
Jillians 30 days shred 1st level 5/10 yapıldı +
Yoga for stretching & flexibility yapıldı +

Herkese iyi fitleşerek zayıflamalarr

emziriyorsanız sadece beyaz ekmek ,hamur işi, tuz ve biraz da şekeri azaltabilirsiniz. haricinde diyet uygulamayın. sporla incelmeye çalışın emzirme döneminiz bitene kadar.

Günaydın istesemde öyle zor diyetler yapamam. Bol su içip elimden geldiğince yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. Az önce 5 dk zumba 5 dk lesli yaptım kızım mızmızlanınca bıraktım.

yeter de artar bile bebiş önemli.
instagramda yabancı bi hesap var. kadın 4 - 5 cocuguyla birlikte evd bir sporlar yapıyor. incecik o kadar çocık dogurmuş. evdeki her işi spora dönüştürmüş kadın müthiş beceri.

Sağol canım. Evet biliyorum o kadını
Bende o kadar değil ama fırsat buldukça hareket etmeye çalışıyorum. Az önce 1 mil 110 ip atladım.

hiit olanlardan 3 miles ve bacak hareketleri yapildi. ic bacak icin yaptiginiz hareketler var mi ? acayip sikayetciyim bu durumdan moralim bozuluyor ic bacaklarimin halini gordukce

hiit olanlardan 3 miles ve bacak hareketleri yapildi. ic bacak icin yaptiginiz hareketler var mi ? acayip sikayetciyim bu durumdan moralim bozuluyor ic bacaklarimin halini gordukce

ben yarın küçük ve büyük pilates topu alıcam. küçük olanı dizlerinin arasına sıkıştırıp büyük olana da sırtını verip havada dizlerinin arasındaki topu sıkıyorsun. iç bacak eritmek için. yapmayı planlıyorum yarından itibaren

yoga yapıldı +
leslie yapıldı +
jillian yapıldı +

abs intense workout yapıldı +

iyi sabahlar herkese ♡

ben yastik sıkıyorum :) youtube tan ic bacak egzersizlerine baktim ama cogunu yapamiyorum gercekten zorluyor beni. bu kendimle ne yapacam ben :) yarın tartı günüm kızlar bu hafta fazlasıyla kaçamak yaptım inş iyi haberlerle gelirim buraya :) bu arada biz 10 günde 1 kilo bildirimi yapacaz diye konuştuk başta yarın tartılıp topikte 10 günü doldurunca mı bildirim yapsam yoksa beklemesem mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…