Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
çok geçmiş olsun. en azından sebebi belli çözümü belli. tedavi sonucunda istediğin kiloya inersin umarım. topiği bırakıyor musun ?

yok hayır tedaviyle birlikte spora devam. çünkü birkez sülükle tedavi oldum. ilk seanstan birkaç gün sonra 2 kg inmiştim. 54 kg iken yavaş yavaş 57 58 şuan 59 oldum. Tek sebebi guatr. Normalde ben 1 haftada üzüntüden 5 kg verebilen eriyen bi bünyeye sahibim. Toparlıcam bırakmak yok sonunda 54ten de daha çok inicem 52 53 olucam inş ♡

Jillians videolarını bulamadım ben level 1-2-3 çıkıyor sadece.. yardımcı olursanız çok sevinirim. bir de yeni spora başlıcam leslie 1 mil çok mu yavaş?

merhaba öncelikle kilonuz ve boyunuz nasıl ona göre tempo ayarlayabilirsiniz. eğer çok kiloluysanız daha dogrusu vermeniz gereken kilo çoksa ilk 1 hafta sbah akşam 1 miles ile başlayın sonraki hafta sabah akşam 2 miles yapabilirsiniz. ama yanında mutlaka ip atlama veya jillian veya yoga / pilates yapın derim. ♡

165 cm boy 80 kilo. aynen gittikçe arttırmaya çalışacağım. yalnız sabah yapamıyorum. çalışıyorum. akşam fazla yapmaya çalışacağım. jillian'ın videolarında sadece level1 ve level 2 olarak 2 tane video buldum, eğer sende link gönderme imkanın var mı?

bir de yoga ve plateste önerebileceğin video var mıdır?

jillian 30 days shred level 1 olanı yapıcaksım ilk 10 gün canım. sonra level 2ye geçip onu da bi 10 gün yapıyosun. bu şekilde ♡

Slm kızlar bende katılmak istiyorum ama düzenli yapamıyorum sıkılıyorum ama genelde karın egzersizleri yapıyorum belki bildirim yapmam gerektiği için zorunlu hissederim kendimi

ben yarın tiroidlerim için 2.seansa gidicem kızlar. birkaç gün spor yapamam. ama zaten seanstan sonra zayıflama otomatik oluyo. 3 - 4 gün sonra yazarım buraya ölçülerimi alıp.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar kilom 76 ama ölçülerimi bilmiyorum bir türlü ölçebilecegim birşey bulamadım da çalışıyorum akşama eve gidince spor yapacak fırsatım da olmuyor ne olacak böyle ya yediğime dikkat ediyorum ama

yediğine dikkat etme konusunda birşryler söyleyebilirim canım. diyet yaparak zayıflamak isteyen biri mutlaka en fazla günde 1200 kalori alabilir. 1200 kalorinin üstüne çıkmazsan günlük otomatik 200 - 300 kalori eskilir vücudundan. Ama bunu evde yürüyerek tamamla. evim bir ucundan diğer ucuna aynı tempoda hiç duraksamadan 30 dk yürüyebilirsen bu yağ yakımını hızlandırır. 30 dk arasına giren her duraksama yağ yakımını durdurur ve karbonhidrattan yakmaya başlar vücut. bu da yağlarının olduğu yerde sayması demek..

bu arada ben 2.seans guatr tedavimi oldum. tamamen kurtuldum sayılır ve doktor son bir seans kaldıgını söyledi.
veeeee en önemli kısım bu sabah tartıya çıktıgımda bir de ne göreyim 56 kg.ye geri düşmüşüm. Tedaviyle birlikte ödemlerim de gitmiş. Şimdi sporuma devam..

Bende 3 gündür leslie yapıyorum ardından da karın egzersizleri bugün 2 mil yaptım karın egzersizleri yaptım sadece göbek sıkıntım var ve bu çok zor eriyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…