Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
canım günde 1200 kaloriyi nasıl alıyorsun ben anca 600 kalori filan alıyorum daha fazla alamıyorum

mutlaka alman lazım canım. 3 ana öğün 2 ara öğün yiyerek alabilirsin.
sabah kahvaltıda;
8 siyah zeytin yenmesi gerekiyo sağlık için. light olanından bulabilirsen tuzu az yağsız daha iyi olur. 2 veya 3 ince kücük dilim kepek ekmek. bir haşlanmış yumurta 2 cherry domates. 1 ince dilim diyet peynir.Yanında yeşil çay, içinde biraz tarçın birkaç karanfil.

Ara öğünde ister kuru meyve ye ister fındık fıstık ceviz gibi şeyler ye.

Öğlen çorban, yemeğin her ne ise 1 yemek tabağı ye.

(Ben burdaki ara öğünü akşam yemeğinden sonraya koyuyorum.)

Akşam yemeği sebze veya et bir tabak. yanında -pilav , makarna veya patates ezmesi yerine- haşlanmış brokoli havuç haşlanmış yagsız tuzsuz dilim patates gibi şeyler yiyebilirsin. yogurtta yiyebilirsin.

Gece yatmadan ara öğün olarak bir kase yoğurt içine 5 tane dilinlenmiş kuru kayısı koy. Ye

Al sana 1200 kalori. :)
bu arada 2.5 lt su mutlaka içilicek.

su içiyorum ama daha fazla kalori almam lazım dikkat edecem bi haftada 3 kilo vermişim

işte bu miktarı almayınca bu sefer vücudundaki su ve kas oranından kilo vermişsin. diyeti sporu bıraktığın anda çok hızlı geri alacağın kilolar demek oluyo bu da.
dikkat et evet yemene canım

kızlar bir de bize katılanlar durumuna güncel kilolarını ve hedef kilolarını yazsın mutlaka benim paylaştıgım gibi. kendilerini görmeleri açısından iyi bi alternatif oluyor.

selam kizlar. epey sancili geciyor adet gunlerim 2 gundur ara vermis bulunuyorum. bugun yapmayi denicem olmazsa yarindan itibaren leslie ye devam. netten de pilates cemberi ve lastiklerini getirtiriyorum kol ve bacak calismalari icin

bugünki sabah kahvaltım;
2 dilim kepek ekmek : 50 kcal.
5 adet fırında mantar: 29 kcal.
3 halka dilimi buharda pişmiş havuç parçası: 4 kcal.
3 küçük buharda pişmiş (yagsız tuzsuz) patates : 60 kcal.
Şekersiz 1 bardak yeşil çay: 0 (Sıfır) kcal.

Kahvaltı öncesi 1 bardak karanfil çayı. içine 1 dilim limon, 1 tatlı kaşığı doğal süzme bal: 5 kcal.

yaa ben 1200 kalori alamıyorum ki hep daha az yiyorum ama doyuyorum hiç açlıkta yok şekerim de düzene girdi gibi hissediyorum. ayrıca leslie ile yürüyüşü de başladım. geçende hesapladığımda 628 kalori daha alacağım kalmış. ama alamıyorum herşeyi düzenli yapmama rağmen sizin verdiğiniz uygulamada hesapladım böyle çıktı. inşallah sağlığımda bir problem oluşmaz çünkü daha fazla yersem şişerim diye korkuyorum..

my fitness pal da 1000 kalorinin altında yerseniz sonucu hesaplamıyor. Sağlık standartları gereği en az 1000-1200 kalori almadıgınız takdirde sonucunuzu veremeyiz diyor. Ben her hafta 1 kg. vermeye programladım uygulamayı.

15 dk. koşu. aralarda leslie ve jilliandan bazı hareketler alıntıladım.

Baya ter döktüm. O yüzden artık sadece leslie veya sadece jillian yapmıycam. karıştırarak hangi hareketler bende çalışıyorsa o şekilde mix edicem. Ve bu sporu da gün içinde 2 ye veya 3e bölerek toplamda 45 dk yağ yakmayı planlıyorum. Siz de sporsal durumlar ne kızlar? Bu pazartesi tartı günü olsun mu?

Merhaba Leslie ile ilgili görüşlerinizi ve tecrübelerinizi okudum bende aranıza katılmak istiyorum.
Yazın doğum yaptım ve fazlalıklarım var maalesef. Sizlerle birlikte daha motive olucağıma inanıyorum.

Merhaba Leslie ile ilgili görüşlerinizi ve tecrübelerinizi okudum bende aranıza katılmak istiyorum.
Yazın doğum yaptım ve fazlalıklarım var maalesef. Sizlerle birlikte daha motive olucağıma inanıyorum.

bekleriz. ♡
boyunuz -> güncel kilonuz -> ve hedef kilonuz nedir yazarsanız zamanla güncelleyebilirsiniz her hafta tartılarak. :)

Boy: 168
Kilo: 71,9
Göğüs üstü: 102
Göğüs altı: 89
Bel: 87
Simit: 105
Kalça: 102
Bacak: 59
Baldır: 35

Hedefim: 67

Sabah kahvaltım;
halk ekmeğin dilimli kepek ekmeklerinden 2 dilim
1 cherry domates
1 ince dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 double bardak (az ballı - limonlu) karanfil çayı

Öğle yemeğim; 1 büyük tabak erişteli havuçlu yeşil mercimek yemeği.

Evet sonuçta kendi vücudunu bilirsin hangi bölgeye yoğunlaşman gerektiğini ben leslie yapıyorum ardından bu bacak çekme hareketi var ya onu hızlı yapıyorum karın egzersizleri yapıyorum ve acayip yoruyor galiba bu bacak çekme hareketi yoruyor çünkü acaip hamlık var belkide alışınca bi süre sonra böyle olmaz diye düşünüyorum
Tartı işi ise ben nerdeyse hergün tartılıyorum çok merak ediyorum çünkü ama bildirimleri pazartesi yapalım uyar bana

Ay maşallah maşallah ben daha böyle beslenemiyorum çaysız hiç yapamıyorum bi de şeker kullanıyorum azaltmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum ekmeği biraz azalttım bi de tam buğdayı sürekli tüketsem daha iyi olacak ama bakalım
Bugün henüz spor yapmadım ama çarşıya gittim 3 saat yürüdüm ve yoruldum akşam karın egzersizleri yapmaya çalışıcam

hiit videolardan leslie 3 miles yapildi. arkadaslar olcu gunumuz ne zaman ? ona gore olcu guncellemesi yapayim

sorma sadece sabahları :/

bugün öğlen 1 tabak ikindi 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim. ekmeksiz ama. sade.

akşam da 2 tane sucuklu kaşaelı tost yedim yagsız ve kepekli ekmek arası şeklinde.

toplam 1200 kaloriyi bulmuş durumdayım. ardından da incirli muhallebi yedim. sizce çok mu tüm gün için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…