- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
gunde 3 ana 2 de ara ogun yaptiriyor bana diyetisyenim. sadece yasaklar listem var onlar da seker tatli beyaz un pirinc ve patates. kahvaltida yumurta peynir zeytin yesillik domates yememi soyledi ogle ve aksam yemeklerinde evde ne varsa sebze veya et cesitlerinden bir porsiyon yiyorum. sebze yemeklerini sularini suzerek tane olacak sekilde yaninda yogurt ve salata olarak hazirliyorum. ara ogunlerde taze meyve veya bir bardak sut veya bir kase yogurt veya bir avuc kuru yemis( kavrulmus veya cig olabilir farketmez dedi ). her ogunde 1 dilim kepekli ekmek yemeye iznim var. gunde en az 1.5 lt su ve spor. umarim yardimci olabilmisimdir.1.63 boyum 68.600 kilom hedefim 55
ben bu kadar yesem kendimi psikolojik olarak kötü hissederim zayıflayamam gibi gelir :)gunde 3 ana 2 de ara ogun yaptiriyor bana diyetisyenim. sadece yasaklar listem var onlar da seker tatli beyaz un pirinc ve patates. kahvaltida yumurta peynir zeytin yesillik domates yememi soyledi ogle ve aksam yemeklerinde evde ne varsa sebze veya et cesitlerinden bir porsiyon yiyorum. sebze yemeklerini sularini suzerek tane olacak sekilde yaninda yogurt ve salata olarak hazirliyorum. ara ogunlerde taze meyve veya bir bardak sut veya bir kase yogurt veya bir avuc kuru yemis( kavrulmus veya cig olabilir farketmez dedi ). her ogunde 1 dilim kepekli ekmek yemeye iznim var. gunde en az 1.5 lt su ve spor. umarim yardimci olabilmisimdir.
evet onu biliyorum ben onunla diyetisyene gitmeden 4 kg vermistim ama sonra bir uzmandan destek almak istedim. kalori hesabi profesyonellerin isi ustelik sen spor da yapiyorsan alman gereken kalori daha fazla dedi. ideal kilom 57 son 4 kilom var sonrasinda koruma listemi alip tamamen sıkılasmaya yonelecemmyfitness pal diye bi uygulama var. çok başarılı bak onu indirebilirsin tlfnuna. orada günlük yediğin herşeyi giriyosun. kaç kalori yediğini söylüyo. sonra yaptıgın egzersizleri giriyosun kendi alman gereken kaloriden düşüyoe ve hala alman gereken kalori kalıyor geriye ve eğer hergün bu tempoda giderse kaç haftada kaç kg.ye düşeceğini bildiriyor.
ben toplam 11 kg verdim ekimden bugune :) 3 ana ogunu zaten kacirmadan yapmak gerek. ara ogun dedigimiz sey de cok acikinca birkac bademi agza atmaktan ibaret oyle abartili bisey yok. 5 ogun sofra kurulmuyor yani :)ben bu kadar yesem kendimi psikolojik olarak kötü hissederim zayıflayamam gibi gelir :)
13 kilo filan fazlan var
sabah 1 yumurta 1 domates yeşillik öğlen limonlu yoğurt akşamda sebze yemeği yesem bide günde 1 bardak türk kahvesi yeterli olur mu
bide egzersiz topigimi açsak :)
hayır çok değil. kahvaltı günün en önemli öğünü iyi beslenmek lazım. yumurta zeytin peynir yeşillik yenebilir.daha yeni uyandım iki haşlama yumurta bi domates şekersiz çay 4 tane zeytin ekmek yok çok mu
daha yeni uyandım iki haşlama yumurta bi domates şekersiz çay 4 tane zeytin ekmek yok çok mu
benim de düzenim böyle şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı öğünleri geç yapmamdan. kızlar salı günü tartıdan sonra before after yapmak istiyorum :)