Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ozellikle bel ve gobek bolgesine cok etkili3 set 1 mil yapıldı çünkü daha bugün başladım. Göbek bölgesine etkili midir? Ayrıca 165 boy 80 kilo
Aslında internette var canım5 MİLE VİDEOSUNU BULAMADIM BEN
çok geçmiş olsun. en azından sebebi belli çözümü belli. tedavi sonucunda istediğin kiloya inersin umarım. topiği bırakıyor musun ?
Jillians videolarını bulamadım ben level 1-2-3 çıkıyor sadece.. yardımcı olursanız çok sevinirim. bir de yeni spora başlıcam leslie 1 mil çok mu yavaş?
merhaba öncelikle kilonuz ve boyunuz nasıl ona göre tempo ayarlayabilirsiniz. eğer çok kiloluysanız daha dogrusu vermeniz gereken kilo çoksa ilk 1 hafta sbah akşam 1 miles ile başlayın sonraki hafta sabah akşam 2 miles yapabilirsiniz. ama yanında mutlaka ip atlama veya jillian veya yoga / pilates yapın derim. ♡
Aslında internette var canım
evet ozellikle bel ve gobek bolgesine cok etkili
merhaba öncelikle kilonuz ve boyunuz nasıl ona göre tempo ayarlayabilirsiniz. eğer çok kiloluysanız daha dogrusu vermeniz gereken kilo çoksa ilk 1 hafta sbah akşam 1 miles ile başlayın sonraki hafta sabah akşam 2 miles yapabilirsiniz. ama yanında mutlaka ip atlama veya jillian veya yoga / pilates yapın derim. ♡
165 cm boy 80 kilo. aynen gittikçe arttırmaya çalışacağım. yalnız sabah yapamıyorum. çalışıyorum. akşam fazla yapmaya çalışacağım. jillian'ın videolarında sadece level1 ve level 2 olarak 2 tane video buldum, eğer sende link gönderme imkanın var mı?
bir de yoga ve plateste önerebileceğin video var mıdır?
jillian 30 days shred level 1 olanı yapıcaksım ilk 10 gün canım. sonra level 2ye geçip onu da bi 10 gün yapıyosun. bu şekilde ♡
Bende 3 gündür leslie yapıyorum ardından da karın egzersizleri bugün 2 mil yaptım karın egzersizleri yaptım sadece göbek sıkıntım var ve bu çok zor eriyor galiba