Canım kişiden kişiye değişir belki ama kalçadan 5 cm çok iyi bence :)
çok güzel incelmiş ben 5 cm versem göbek atarımcanım çünkü basen problemim var kondüsyon bisikletin çok faydası oluyor demi ?ben en fazla 4 cm incelmiştim oda ilk başladığım zamanlardı moralini bozma devam canım
Günaydin kizlar!!! Kilo veren arkadaslari tekrar tebrik ediyorum. Bu firsatla bir de not eklemek istiyorum yine. Hizli icinde hiit kardio olan miller (yani nabzi hizlandirip sonra yavaslatip tekrar hizlandirip yag yakimini arttirici) haftada 3 kez öneriliyor. Biz hirsa kapilip her gün yapiyoruz ama yoruyor gercekten de. Lütfen yeni baslayanlar, sakatligi olanlar, kendini zorlayarak yapanlar bunu örnek almasin. 3 fast miles hiit kardio degil her gün rahatlikla yapilabilir ama 4 fast miles, 5 miles fat burning, mega miles lar, power miles lar, radio remix, color miles, walk it off hiit kardiolu olanlar. Bunlari yapmak isteyenler gün asiri yapin en azindan. Bir de lastik bant ve agirliklarla olan calismalari iki gün arka arkaya yapmayin. Kaslari bir gün dinlendirin.
Günaydın kızlar.
Ben de dün geç saatlerde 4 fast miles ardındanda 5 mega milesin içindeki abs bölümünü yaptım.
Geçen hafta da hemen hemen aynı şekilde yapmıştım sporumu.
İnşalllah yine aynı düzende yapabilirim.Bazen gündüz aksıyor çok canım sıkılıyor.
Spor benim için vazgeçilmez yapamadığımda mutsuz hissediyorum kendimi.
Eğer gündüz yapabiliyorsan Leslie'nin yanına 15-25 dakika arası eliptik bisiklette ekliyorum.
Merhaba kizlar..
Dun 3 Mega Mile yaptim, hic terletmedi beni desem yeridir..
Bugun 4 Power Mile yapacagim insallah..
Kilom 65,2 oldu.. (72 ile baslamistim)
Hamilelik oncesi pantolonlarim vardi, bacaklarimi sokamiyordum iclerine..
Simdi giyiniyorum, cillop gibi oluyor
Ama daha yolum var..
Bacaklarimin on tarafindaki selulitlerim yok denecek kadar azaldi.. (%70 azalma mevcut)
Arka taraflarda biraz daha mevcut. Ama eskisi kadar yok, %50 gozle gorulur azalma mevcut..
Dun yogurt mayalamistim.. Bugun yemek ve ekmek yapacagim..
Mutfagimi topladim, spor sonrasina hazirladim
Herkesi sevgiyle selamliyorum..
Kolay gelsin..
Evet var giyemediğim giydiğim ama çok dar olan bi elbisem varGeçen sene bol bile oluyordu ) dün denedim olmadı olsaydı haftaya olan düğünde onu giycektim
Bguün yapcam canım inşallah 4 power olanı hemde çok zevkli o :)
Arkadaslar konu basligina parantez icinde lütfen soru sormadan ilk mesaji okuyun diye eklemeye calisiyorum ama bulamadim böyle bir sey. Bilgisi olan var mi?
Advance 5 mile baska bir videosu degisiklik olarak onu da yapabilirsin. Color mileslari ben baslikta paylastigim linkten indirdim. Ultimative 5 day walk plan ya da yellow mile, purple mile, red mile, blue mile, green mile diye tek tek yazinca cikiyor.Gunaydin bu video isimleri super olmus :)
Ama cogu pek cogunu youtube ve torrentte bulamiyorum :) radio remix ve color miles ozellikle hic cikmiyor.
Advance 5 mile diye birsey var o acaba bunlardan biri mi? Erkan goruntusu su sekilde
Eki Görüntüle 1114447
Su an 3 ve 4 fast mile donusumlu devam ediyorum. Ama arada farkli bisiler de yapmak istiyorum.
iPhone 'den gönderildi
abs bolumleri ne ise yariyor. torrentte isminde abs olan sadece 1 vedo bulabildim ama onun da formati cd image seklinde. indirdim ama calistiramiyorum.
super gisiyorsunuz, darisi benim basima :) hamilelik kilolari basa bela..
power ve magalari ben de ariyorum ama henuz bulamadim. 4 fast hic keyifli gelmedi bana. ayni zamanda eglenmeliyim ki surekliligi olsun. evt spor disiplin isi ama despot bi disiplin diil bence. cunku sporumu yaptiysam enerjik ve mutlu olabiliyorum. ama ne zaman bitcek yahu diye dakikaya gozum takilinca keyifli olmuyor o is :/
spor gorsel paylasim bolumunun sorumlusu kimse ona mesaj atin. bilmiyorsaniz mune`ye ulasin kontak kisi konusunda o yardimci olur.
bu arada vdownload.eu sitesinde hepi topu 8 video var 3 de zaten exercise tv videolari ve youtubedan ulasilabilecek videolar. video bulamadim nerden bulayim konusunu burda yazsimayin demissiniz ama bir program olusturmak icin keyifli ve cesitli videolara ihtiyac var. bulamayan arkadaslar exersize tv videolariyla bir sonuc alamazlar ve sonuc alinmayan spor da kisa surede birakilir. hic degilse nerden bulunabilecegini soran ve cevap verenlerin paylasimina burda izin verin.
O cok güzel bir calisma zaman zaman ben de bölgesel olarak yapiyorum. Tamamini yapmak zorunda degilsin ama vaktin ve keyfin varsa neden olmasin.71 dakikalık milleri ayrı ayrı olan 5millik yürüyüşü yaptım.ilkönce uzun sürüp sıkılıp bırakacağımı düşünsemde,bu çok daha eğlenceli geldi.hepinize sağlıklı huzurlu günler...
Ben üst bacagim biraz kaslansin istiyorum sanki kondisyon bisikleti pek üst bacagi calistirmiyormus gibi geliyor. Faydasi olur mu acaba?evet bisikletinde çok faydası var bacak inceltmede çok faydası var
Öncelikle herkese günaydin kizlar. Simdi sorulari tek tek yanitlayayim.
Abs karin calismasi demek, abs dedigi bacaklari bele kaldirma, tekme gibi karina daha cok yönelik hareketler. 4 fast miles sana disiplinli geliyorsa daha zorlarini nasil yapacaksin merak ediyorum.
Simdi ilk mesaja eklediklerimize gelince, bunlar programi daha tanimayan ve ilk baslayanlarin faydalanacagi bilgiler. Tabii ki bir süre sonra exercise tv hafif kalacaktir. Ama 100 kg üstünde olan bir insan icin uzun bir süre iyi bir tempodur diye düsünüyorum. Spor yapacagiz diye yeterince fit olmadan kalbi ya da eklemleri zorlamanin da bir anlami yok. Ayrica o link de yakinda silinmek zorunda kalabilir simdiden indirmek isteyen elini cabuk tutsun.
Diger videolara gelince, nasil ki ebru salli videolari paylasimi yasaksa ve her yerde bulunamiyorsa leslie videolari da ayni sekilde. Eger kimde oldugu bilinmiyorsa ortaya bir kez sorulabilir. Ancak ben bunu zaten daha önce de yazdim gözden kactiysa tekrar yazayim. Diyelim ki bir kez genel bir mesaj yazdik. Cevap gelmiyorsa kimse elini tasin altina sokup ugrasmak istemeyebilir, zorunda da degil zaten. Isteyen arzu eden özel mesajla yanit versin buna kimse karisamaz. Ancak tüm yanitlar da basliga yaziliyor, bu mesajlari gören, aa ben de sunu sunu bulamadim, hadi corap sökügü 5 sayfa video sohbetiyle doluyor. Ben bundan kacinalim diyorum ancak yok biz seninle ayni fikirde degiliz diyorsaniz bunu da paylasin. Ancak ben kendi adima baslikta yazmak istemiyorum sadece bu konulardan konusacaksak.
oncelikle basligi uzun uzun takip edip yazacak zamanim olmuyor. gece uyumadan evvel ya da bu saatlerde ufaklik uyanmadan bakabiliyorum.
4 fast miles disiplinli degil eglenceli gelmiyor. bu nedenle radio remixi ariyorum. ayrica baslikta yazan arkadaslarin cok eglendim hic sikilmadim daha cok yapmak istedim dedigi videolari deneyimlemek istemek merak uyandiracak bir konu degil.
100 kilo uzerindeki arkadasalar icin iyi bir tempo olabilir ama okudugum rakamlardan bahsetmek gerekirse cogumuzun deri 70li 60li kilolardan ideal kilomuza dusmeye calismak. dolayisiyla kondisyon kazandiktan sonra daha siki calismamizi gerektirecek programlara ihtiyac var. ben ihtiycim olan birseyden bahsediyorum siz bana `haddin degil hele bi sunlari yap` minvalinde bir cikista bulunuyorsunuz. basligi domine etmesi, yureklendirmasi gerekecek bir kisiden -ki paylasim yapalim motive olalim diyorsunuz- beklenmeyecek bir hareket...
ben kendi adima 56.com diye muhtemelen kore ya da cin menseli bir siteden bazi videolari online olarak buldum. bunu baskalariyla paylasmanin yanlisligini goremiyorum. ben bunu paylasacaksam siz neden forumda yazmak istemeyesiniz onu da anlamiyorum. ulasmakta zorlandigim videolari da sormak hakkim belki biri de baska bir sitede bulmus yapiyordur bunu bilemeyiz ki. siz video konusun ben de tum bilgilerimi ve video arsivimi alip giderim demek nasil bir yardimseverve paylasimci ruh ornegidir algilamak mumkun degil.
oncelikle basligi uzun uzun takip edip yazacak zamanim olmuyor. gece uyumadan evvel ya da bu saatlerde ufaklik uyanmadan bakabiliyorum.
4 fast miles disiplinli degil eglenceli gelmiyor. bu nedenle radio remixi ariyorum. ayrica baslikta yazan arkadaslarin cok eglendim hic sikilmadim daha cok yapmak istedim dedigi videolari deneyimlemek istemek merak uyandiracak bir konu degil.
100 kilo uzerindeki arkadasalar icin iyi bir tempo olabilir ama okudugum rakamlardan bahsetmek gerekirse cogumuzun deri 70li 60li kilolardan ideal kilomuza dusmeye calismak. dolayisiyla kondisyon kazandiktan sonra daha siki calismamizi gerektirecek programlara ihtiyac var. ben ihtiycim olan birseyden bahsediyorum siz bana `haddin degil hele bi sunlari yap` minvalinde bir cikista bulunuyorsunuz. basligi domine etmesi, yureklendirmasi gerekecek bir kisiden -ki paylasim yapalim motive olalim diyorsunuz- beklenmeyecek bir hareket...
ben kendi adima 56.com diye muhtemelen kore ya da cin menseli bir siteden bazi videolari online olarak buldum. bunu baskalariyla paylasmanin yanlisligini goremiyorum. ben bunu paylasacaksam siz neden forumda yazmak istemeyesiniz onu da anlamiyorum. ulasmakta zorlandigim videolari da sormak hakkim belki biri de baska bir sitede bulmus yapiyordur bunu bilemeyiz ki. siz video konusun ben de tum bilgilerimi ve video arsivimi alip giderim demek nasil bir yardimseverve paylasimci ruh ornegidir algilamak mumkun degil.
abs bolumleri ne ise yariyor. torrentte isminde abs olan sadece 1 vedo bulabildim ama onun da formati cd image seklinde. indirdim ama calistiramiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?