Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
ben yazını alıntılamayı unutmuşum

öncelikle çok üzüldüm bu gerilimli konuşmaya ben anca girebildim neden bir kişi gerdi diye böyle bir karar aldığını anlayamadım canıım benim gibi geç gören arkadaşlar olmuştur.Geçen sene ocak şubat aylarınla kimsecikler yokken,sen ısrarla ben yazmaya devam edeceğim dedin.Bırak zorba bir insan yapısana sahip biri için değmez.Burada birbirimize motive etmek için yazışıyoruz lütfen kendini bu kadar germe eskisi gibi rahat ol canım yönetime mailin olduğu sayfa silinemiyor mu ? yazdım ama kaldırmak istiyorum diye

derya ablacım haklısın bu tip olaylar seni yıpratıyordur ama bir kişiye kızıp burayı bırakmayın lütfen. bende senin sayenizde motive oluyorum zayıflıyorum. senin yardımseverliğini burda tartışmaya bile gerek yok herkese sabırla cevap veriyosun elindekilerle yardım ediyorsun bende onlardan biriyim. herkes kendinin ve senin nasıl olduğunu biliyor bence gitmesi gereken sen değilsin. memnun olamayan verim alamayan gitsin

merhaba arkadaşlar iki gündür giremiyorum siteye neler olmuş..lesliede yapamamıştım canım sıkılmıştı şimdi burdakileri okuyunca iyice canım sıkıldı...kızlar derya ablayı göndermeyelim o bizim en büyük destekçimiz..

Derya abla bence yeterince hatta fazlasıyla yardımcı oluyorsun. Eğer ki bu topic benim hayatımı engelliyor diyorsan bir şey diyemem ama bence kalmalısın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam herkese,,

Düğüne tam bugünle beraber 9 gün kaldı,, Ankaraya gideceğiz,, basenli olmama ragmen kalem etek ve prplum bluz tercih ediyorum.

Ama bugün karar aldım LEsliye zaten devam o güne kadar callanetics ve mari vinsor yapmayı planlıyorum ne varsa yapayım diyorum motivasyona ihtiyaıcm var .. Etekte dahada güzel durmalıyım.. Yalan yok çok çirkin durmuyor ama ben dahada güzel durmasını istiyorum.. Sizce 9 günde boğazımada dikkat etsem güzel sonuç alır mıyım ?:26::26:

Gelin diyeti gibi bişi olcak ama bu dugunde şık olmak istiyorum ve zarif :) Düğün diyeti gibi birşey koydum adını

Sevgili derya hanim,

Suphesiz burdaki arkadaslarla bir gecmisiniz var. suphesiz yardimsever ve destek olma konusunda gayretli bir insansiniz. Ancak benim gordugum gercekten fazla alingan ve hassas bir kisiliginiz olmali. Frkindaysaniz bana da destek cikan yok ve ben bundan alinmiyorum. Eminim burdaki iyi niyetli arkadaslar kutuplasmadan uzak durmak adina sessiz kaliyorlardir.

Size tek ozel mesaj atan ben olmadigim halde dusuncelerimi gruba tasidigim icin beni hedef gostermeniz hos olmamis. Basliga gelip sorularina benimle ayni cevabi alan pek cok arkadas bunun pesinden kosmuyor ugrasmiyor. Donup gidiyorlar. Ama ben bu isi yapmayi istiuorum ve sonuc alacagimi biliyorum. Bi yuzden sorular soruyorum, arastiriyorum, buldugum videolari teyid ettiriyorum. Sabahki mesajinizda 'video istemek icin basliga gelenler cekip gidiyor sesleri cikmiyor' gibi bir cumle yazmissiniz. Ben ona istinaden zamanimin kisitli oldugunu mesajimda belirtmistim, ona bile 'herkesin zamani kiymetli' diye beni terslemissiniz. Sorularina cevap alamayan videolari bulamayan insanlari cekip gitmekle sucluyorsunuz, bu ise benim gibi asilan ve yapmaya gayret eden birinide sizi sikistirmakla itham ediyorsunuz.

Ben bu baslikla tanismadan 3 hafta once de leslie ile yuruyordum. Gordum ki burda daha sistematik daha cesitli videolar yapiliyor ve sonuclari paylasiliyor. Bu gercekten kiymetli birsey. Ama araniza katilmaya calisan insanlarin backgroundlarini bilmeden tanimaya bile calismadan terslemek, yaftalamak bu grubu buyutmez. Diyorsaniz ki 'biz kucuktuk iyiydik videolarimizi paylastik yapiyouz daha da kimseyi istemiyoruz' sizin bileceginiz is.

Kisiliginizle yardimseverliginizle ilgili yorum yapamam sizi tanimiyorum. Eminim diger arkadaslar daha uzun suredir birlikte olduklari icin hukukuniz daha farklidir. Amacim kimseyi kusturmek kirmak uzmek asla degil. Ama sadece spor yapmak isteyen biriyken niye 'elindeki videoyla yap, seb hele bi sunlari yap, hah bulmussun iste onla yap, fazlasini naapcan ki' gibi bir yaklasimla kara koyun ilan ediliyorum ki. Bu ise bu kadar istekli ve bu kadar arastirmaci olarak baslamisken kabul gormemeye ve bu terslemeli tavra kirilmasi gereken ben iken siz niye destek olunmamis diye kirilip gitmeye kalkiyorsunuz.

Biraz vicdanli dusunmeye ve davranmaya davet ediyorum sizi.

iPhone 'den gönderildi

Neler olmuş burda gene ya ben böyle şeyleri okumaktan pek hoşlanmıyorum ne oluyor anlamıyorum fazlada farkındaysanız bu tür şeylerde yorum yapmıyorum güzel güzel paylaşım yapalım.. Ben kendimi kasmıyorum sorumlulukta almıyorum ama anlam veremedim gerçekten canım sıkıldı. İsteyn istediğini sorsun bilirsem yazarım bilmezsem yazmam. Varsa paylaşır yardımcı olurum yoksa olamam haliyle.
Çokta kafama takmam ...
Fazla ciddiye alınmamasını tavsiye ediyorum. Her girdiğimde bi karışmış oluyor burası. İsteyen istediğini yapsın,,, ben sürekli gördüğüm ve yazan kişilere cevabımı yazıyorum diğerleri belli oluyor zaten bi var bir daha yok .. O yüzden kıymetli canım sıkmam topiğide terk etmeyi düşünmem .. Burası benim günlük gibi yaptıgımı yazıyorum ve motive ediyor beni..

Son düzenleme:
Forumun tadını kaçırmayalım hanımlar lütfen !!!!!!!!!!!!!!!!

3 fast mile ve callanetics hips&behind yaptım şifa olsun

Size destek olmadığımızı düşünmüşsünüz. Ama şahsım adına ben dünden beri somayı takip ediyorum. Orada insanlar hayat mücadelesi verirken burada vs yazmak hiç içimden gelmiyor. Sizin yerinizde kim olsa aynı şekilde üzülürdü, emekleri suistimal edildiği için. Zaten daha öncede belirtmiştim, bu link istemeler falan insanı forumdan soğutuyor. Sayfalarca msj oluyor link istemek için. Yani herkesin biraz duyarlı olması lazım. Gerçekten değerli mesajlar, faydalı mesajlar arada kaynıyor. Umarım sinirli bir anda almışsınızdır bu kararı ve en kısa sürede başlığa dönersiniz.

bu mesaja katılıyorum. Derya Abla bu şekilde küsüp gitmek olmadı gerçekten. Hepimiz Soma'yı takip ediyoruz acımız büyük buraya bakamıyoruz. Fikir uyuşmazlıkları olabilir kimse kimseyle anlaşmak zorunda değildir. Senin bize çok yardımın oldu hala da oluyor.. Link konusunda sana ve yukarıdaki mesaja katılıyorum.

derya ablacım sen bu topiğin direğisin (biraz ilginç bir benzetme oldu ama anladın sanırım demek istediğimi)
sen olmazsan olmaz yani biz
tabi ki üslubu farklı arkadaşlar olur sen yorulduğun zaman bizlere devret bizlerde elimizden geldiğince cevap veririz sorulara
ha ben yapmak istemiyorum başlığın sorumluluğunu almak istemiyorum dersen saygı duyarız tabi
ama ben senden memnunum ablacım ya

Derya hanım ben forumda yeniyim.Zaman geliyor insanlar yüzyüze bile anlaşamıyor.Sanal ortamda yanlış anlaşılmalar kırılmalar olabiliyor.Önemli olan dün paylaştığınız videoda geçtiği gibi güzeli görebilmek.bu kadar insanı motive ettiniz.sizi aramızda tekrar görmek isteriz...

sdktm nasıl gidiyor canım ?

iki gündür yapamıyorum eve aşırı yorgun geliyorum
ama dışarıda yürüyorum yani
en son ölçülerimi yazmıştım öncesi ve sonrası diye bir kaç gün önce
o günden beri daha ölçü almadım canım

Derya abla konuyu toparladın yardımcı oldun başlığı devraldın ve şimdi bir yanlış anlaşılma yüzünden böyle bi karar almışsın. Saygı duyarım tabiki kararına ama bence sen yeniden aramızda ol. Yapıcak bişey yoksa sen hakaret gibi algılıyosan görmemezlikten gelirsin onlarında onca sayfayı görmezden geldiği gibi.

Hiç birimiz diğerimizin istediği gibi olmak yazmak zorunda değiliz sonuçta. Hangi arkadaş demişti unuttum germe kendinide fazlaca.

Sadece sen değil burda hangi arkadaşıma bir hakaret ya da uygunsuz bir davranış olursa sizin yanınızda olurum mutlaka.

Kafalar dalgın iki gündür bildirim görüyorum ama açıp okumak içimden gelmedi.

Normal zamandada geç yazabilirim geç görebilirim ama her zaman takipteyim ve burdayım. İnş sende olursun. İyi geceler herkese

I love Bonus

Son düzenleme:

Bende senin alıntına ve yazdığına katılıyorum arkadaşım.

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…