nerdeyse bir buçuk aydır spor yapıyorum leslie plates kondüsyon bisitlet
ve yemekle aram yoktur akşam yemeği hiç yemem abur cubur çok yerdim onlarıda yarıdan fazla azalttım
sadece iki kilo gitmiş ve en fazla kalçada 5 cm incelmişim sizce bu çok az bir rakam değil mi
Ben 8 nisandan beri yapıyorum canım belki zorlanmam ama 4 gündür yapmadıgım için kendime çok kızdım.
Yapıcam bugün.
1 ay olmuş senin bencede zorlanmazsın gayret et alışmışken bırakma yap. Derya ablayı düşün :) işin gücün arasına sıkıştırıyo :)
I love Bonus
nerdeyse bir buçuk aydır spor yapıyorum leslie plates kondüsyon bisitlet
ve yemekle aram yoktur akşam yemeği hiç yemem abur cubur çok yerdim onlarıda yarıdan fazla azalttım
sadece iki kilo gitmiş ve en fazla kalçada 5 cm incelmişim sizce bu çok az bir rakam değil mi
Madencilerin haberini ancak az önce internette Türk haberlerine bakarken gördüm cok üzüldüm. Allah ailelerine sabir sorumlulara da artik akil fikir versin diyorum.
Bu sabah mega miles in iki milini, pilates cemberiyle gögüs ve ic bacak hareketleri ve tibetlerimi yaptim. Kisa tuttum cünkü evde de cok isim var. Aramiza bir sürü arkadasin katilmasina cok sevindim. Herkese kapimizin acik oldugunu anlayan ve devam edecek arkadaslar oldugunuzu düsünüyorum artik. Bana haftalarca gelen onlarca mesaji yazanlardan eser yok hala burda. Video göndermeyi kesince bir anca özel mesaj da atmaz oldular cok sükür. Baslikta paylasim yapan ve yardimima ihtiyac duyan arkadaslara yardima her zaman hazirim.
Bu sabah bi hafta aradan sonra tartıldım :)) vee tam tamına 1.3 kilo kaybı var :)) ayrıca göğüs aynı göğüs altı -2 bel-2 kalça-1 sağ kol -1 sol kol -1 sağ bacak -2 sol bacak -3 incelme :)) gözlerime inanamadım bu kadar kısa sürede maşallah :)) haftanın 6 günü yaptım ama benim menisküs bağlarımda sorun var bi sakatlık geçirmiştim ondan dolayı bacağım ağrımaya başladı biraz azaltıcam :)) yediklerime gelince her şeyi yedim çikolata da yedim dondurma da kek de börek de :)) ama az az :) ve bu tip yiyecekleri sabah yemeye özen gösterdim çünkü sabah yediklerimi illa ki harcıyorum düşüncesi etken bende :)) demek ki tam diyet yapsaymışım daha fazla kilo verirmişim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MEsaj düzenleme panelinden yapabilirsin abla. 1. sayfayı aç aşagıdan mesaj düzenleme paneline tıkla, sonra gelişmiş düzene tıkla. Konu başlığının yanına ekle ablacım.
4 fast mile imi indirdim Derya abla sayesinde. Şimdi hemen başlıyorum WALK WALK WALK
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 haftada mııııııımaşallah çok iyiymiş ben de bacağımı inceltmeye çalışıyorum, üst taraf 5 cm incelsin istiyorum.
boyunu ve kilonu sorabilir miyim?
işyerinden videoları yükleyemiyorum. Rica etsem bana maille videoları yollayabilecek arkadaşlar var mı?
daha önce jillian yapıyordum. dizimi sakatlayınca bıraktım..daha yavaş tempo ve kilo verdirici spor yapmak istiyorum. teşekkürler.
Öncelikle merhaba :)) sonra hangi siteden indirdin onu Derya ablanın bahsettiği sitede yoktu ben baktım da?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar video alisveris ve sohbetlerinizi lütfen baslikta yapmayin, özel mesajla yapilacak diye kararlastirmistik.
çok güzel incelmiş ben 5 cm versem göbek atarımcanım çünkü basen problemim var kondüsyon bisikletin çok faydası oluyor demi ?ben en fazla 4 cm incelmiştim oda ilk başladığım zamanlardı moralini bozma devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?