- 5 Nisan 2014
- 800
- 49
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper doğru yoldayım o zaman.Ben de Leslie'den sonra biniyorum bisiklete.Benim ki daha çok kardio amaçlı yani.
Her ne kadar 1 aydır tartı oynamasa da bence Leslie gerçekten faydalı.Ben şuan kilo vermede durakladım.
Merhaba kizlar..
Dun 3 Mega Mile yaptim, hic terletmedi beni desem yeridir..
Bugun 4 Power Mile yapacagim insallah..
Kilom 65,2 oldu.. (72 ile baslamistim)
Hamilelik oncesi pantolonlarim vardi, bacaklarimi sokamiyordum iclerine..
Simdi giyiniyorum, cillop gibi oluyor
Ama daha yolum var..
Bacaklarimin on tarafindaki selulitlerim yok denecek kadar azaldi.. (%70 azalma mevcut)
Arka taraflarda biraz daha mevcut. Ama eskisi kadar yok, %50 gozle gorulur azalma mevcut..
Dun yogurt mayalamistim.. Bugun yemek ve ekmek yapacagim..
Mutfagimi topladim, spor sonrasina hazirladim
Herkesi sevgiyle selamliyorum..
Kolay gelsin..
Canim mega miles da terlemen degil bantli calismalar önemli asil. Sirt, kol ve gögüs kaslarini calistiriyorsun.
Merhabalar videoları nerden indirebilirim :26: bana kilo verdirici lazım
Canım bence harika bir sonuç olmuş,yanlış hatırlamıyorsam yaşın genç idi değil mi?
İnşaallah devamı da bu kadar güzel olur.
Bu arada Derya sen benim idolümsün.Geçen sene Lion81'in başlığından beri tanıyorum seni.Ben de tam o topiğe katılacakken hamile kalmıştım.
Şimdi de hamilelik kilolarımı vermeye uğraşıyorum.Azminden dolayı çok tebrik ediyorum canım seni.
Bir de o başlıktaki videolarda etkili olmuşmuydu sende?
Merhaba kizlar..
Dun 3 Mega Mile yaptim, hic terletmedi beni desem yeridir..
Bugun 4 Power Mile yapacagim insallah..
Kilom 65,2 oldu.. (72 ile baslamistim)
Hamilelik oncesi pantolonlarim vardi, bacaklarimi sokamiyordum iclerine..
Simdi giyiniyorum, cillop gibi oluyor
Ama daha yolum var..
Bacaklarimin on tarafindaki selulitlerim yok denecek kadar azaldi.. (%70 azalma mevcut)
Arka taraflarda biraz daha mevcut. Ama eskisi kadar yok, %50 gozle gorulur azalma mevcut..
Dun yogurt mayalamistim.. Bugun yemek ve ekmek yapacagim..
Mutfagimi topladim, spor sonrasina hazirladim
Herkesi sevgiyle selamliyorum..
tebrik ederim canım devamını dilerim Diğer incelen ve zayıflayan arkadaşlarıda kutluyorum
Tüm halkımızın başı sağolsun ölenlerin ailesine sabır kalan sağların tez vakitte kurtulurlar inşallah.
Bende sabah kardiyomu yaptım 4 fast milin 3 milini ,30 days burnu yaptım öğleden sonra 4-5 gibide bölgesel olarak mega milesin 4.milii ve kısa göğüs çalışması düşünüyorum
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150865974667510&set=vb.158365267509&type=2&theater
Arkadaslar lütfen 12 dakikanizi ayirip izleyin. Bir insan bunlari basarabiliyorsa üc bes kilo vermek isteyenler neleri basaramaz...
Bu hafta bircok kez hangi siteden indirilecegini paylastim canim. Lutfen birkac mesaj oncesini oku.
derya ablacım videoların indirebilineciği siteyi 1. mesaja yazarsan sanırım herkes daha kolay ulaşır
sen de aynı sorulara cevap vermemiş olursun
aynen çok üzücü Allah ım böyle acıları yaşatmasın insallah bir dahaEki Görüntüle 1113497
Herkese merhaha,, moralim bozuk Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize ,,, bulunamayanlar var yaralılar var Allah sabır versin yar ve yardımcıları olsun ailelelerin .. Demin gözüm yaşlı izliyordum o kadar etkilendim ki nasıl feryat ediyorlar ateş düştüğü yeri yakıyor ama yüreklerimizde yanıyor
Çok çok üzgünüm ...
Leslie olarak birisi beni cimciklesin lütfen 4 gündür yapmıyorum regl oldugum zaman agrım bi yana cok huysuz sinirli ve gergin oluyorum neyse ki bitti bugün yapmak istiyorum ...
Eki Görüntüle 1113497
Herkese merhaha,, moralim bozuk Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize ,,, bulunamayanlar var yaralılar var Allah sabır versin yar ve yardımcıları olsun ailelelerin .. Demin gözüm yaşlı izliyordum o kadar etkilendim ki nasıl feryat ediyorlar ateş düştüğü yeri yakıyor ama yüreklerimizde yanıyor
Çok çok üzgünüm ...
Leslie olarak birisi beni cimciklesin lütfen 4 gündür yapmıyorum regl oldugum zaman agrım bi yana cok huysuz sinirli ve gergin oluyorum neyse ki bitti bugün yapmak istiyorum ...
aynen çok üzücü Allah ım böyle acıları yaşatmasın insallah bir daha
canım leslie ye gelecek olursak hemen git sana olmayan pantolon mini etek falan giymeye çalış sonra onu al karşına leslie başla
böyle olmaz yaz geliyor deniz kum güneş unutma
Aynen bende 4 gündür yapamamıştım bugün zorladım kendimi 3 power mile yaptım ama zor kaldırdım bacaklarımı resmen demekki henüz güçlenemeden yeni vücudum alışıyoken 4 gün ara çok etkilemiş beni.
Allah yardımcısı olsun sabır versin onlara ne zor ne acı bir durumdalar
I love Bonus