• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydın herkese. Başımız sağolsun.

Bir sorum olacak ben hala 4 fast miles videosunu indiremedim yardımcı olabilecek birisi var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süper doğru yoldayım o zaman.Ben de Leslie'den sonra biniyorum bisiklete.Benim ki daha çok kardio amaçlı yani.
Her ne kadar 1 aydır tartı oynamasa da bence Leslie gerçekten faydalı.Ben şuan kilo vermede durakladım.

Ben de her zaman kilo vermiyorum sürekli versem azaltmam gerekirdi herhalde yaptigim günleri. Ama cm olarak incelme var bu da bana yetiyor.

Merhaba kizlar..

Dun 3 Mega Mile yaptim, hic terletmedi beni desem yeridir..
Bugun 4 Power Mile yapacagim insallah..
Kilom 65,2 oldu.. (72 ile baslamistim)
Hamilelik oncesi pantolonlarim vardi, bacaklarimi sokamiyordum iclerine..
Simdi giyiniyorum, cillop gibi oluyor :-)
Ama daha yolum var..
Bacaklarimin on tarafindaki selulitlerim yok denecek kadar azaldi.. (%70 azalma mevcut)
Arka taraflarda biraz daha mevcut. Ama eskisi kadar yok, %50 gozle gorulur azalma mevcut..

Dun yogurt mayalamistim.. Bugun yemek ve ekmek yapacagim..
Mutfagimi topladim, spor sonrasina hazirladim :-)

Herkesi sevgiyle selamliyorum..
Kolay gelsin..

Merhaba kizlar..

Ama daha yolum var..
Bacaklarimin on tarafindaki selulitlerim yok denecek kadar azaldi.. (%70 azalma mevcut)
Arka taraflarda biraz daha mevcut. Ama eskisi kadar yok, %50 gozle gorulur azalma mevcut..

Kolay gelsin..

Canim mega miles da terlemen degil bantli calismalar önemli asil. Sirt, kol ve gögüs kaslarini calistiriyorsun.

Canim mega miles da terlemen degil bantli calismalar önemli asil. Sirt, kol ve gögüs kaslarini calistiriyorsun.

Aynen oyle oldu Derya Abla..
Ust bolgem fena calisti :-) İyi de oldu...
İlk defa yaptim 3 mega mile'i...
İcerigini okumamistim, beklentilerim farkliydi, ondan galiba :-)

Canım bence harika bir sonuç olmuş,yanlış hatırlamıyorsam yaşın genç idi değil mi?
İnşaallah devamı da bu kadar güzel olur.

Bu arada Derya sen benim idolümsün.Geçen sene Lion81'in başlığından beri tanıyorum seni.Ben de tam o topiğe katılacakken hamile kalmıştım.
Şimdi de hamilelik kilolarımı vermeye uğraşıyorum.Azminden dolayı çok tebrik ediyorum canım seni.
Bir de o başlıktaki videolarda etkili olmuşmuydu sende?

Evet 19 yaşındayım :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar..

Ama daha yolum var..

tebrik ederim canım devamını dilerim :46::46::46::46::46::46::46::46: Diğer incelen ve zayıflayan arkadaşlarıda kutluyorum

Tüm halkımızın başı sağolsun ölenlerin ailesine sabır kalan sağların tez vakitte kurtulurlar inşallah.

Bende sabah kardiyomu yaptım 4 fast milin 3 milini ,30 days burnu yaptım öğleden sonra 4-5 gibide bölgesel olarak mega milesin 4.milii ve kısa göğüs çalışması düşünüyorum

Derya abla ben sanırım mesaj gönderemiyorum mesaj sayımdan dolayı. Daha önce verdiğin siteye de baktım 4 fast miles yok orda 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$fa10d149620ced1e08290939225ef76c_1319101145.jpg

Herkese merhaha,, moralim bozuk Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize ,,, bulunamayanlar var yaralılar var Allah sabır versin yar ve yardımcıları olsun ailelelerin .. Demin gözüm yaşlı izliyordum o kadar etkilendim ki nasıl feryat ediyorlar ateş düştüğü yeri yakıyor ama yüreklerimizde yanıyor :(
Çok çok üzgünüm ...

Leslie olarak birisi beni cimciklesin lütfen 4 gündür yapmıyorum regl oldugum zaman agrım bi yana cok huysuz sinirli ve gergin oluyorum neyse ki bitti bugün yapmak istiyorum ...

Bu hafta bircok kez hangi siteden indirilecegini paylastim canim. Lutfen birkac mesaj oncesini oku.

derya ablacım videoların indirebilineciği siteyi 1. mesaja yazarsan sanırım herkes daha kolay ulaşır
sen de aynı sorulara cevap vermemiş olursun

derya ablacım videoların indirebilineciği siteyi 1. mesaja yazarsan sanırım herkes daha kolay ulaşır
sen de aynı sorulara cevap vermemiş olursun

Hala 1. mesaji okuyun diye uyardigimi düsünürsen... Umarim ise yarar ekliyorum simdi.

Eki Görüntüle 1113497

Herkese merhaha,, moralim bozuk Allah rahmet eylesin kaybettiklerimize ,,, bulunamayanlar var yaralılar var Allah sabır versin yar ve yardımcıları olsun ailelelerin .. Demin gözüm yaşlı izliyordum o kadar etkilendim ki nasıl feryat ediyorlar ateş düştüğü yeri yakıyor ama yüreklerimizde yanıyor :(
Çok çok üzgünüm ...

Leslie olarak birisi beni cimciklesin lütfen 4 gündür yapmıyorum regl oldugum zaman agrım bi yana cok huysuz sinirli ve gergin oluyorum neyse ki bitti bugün yapmak istiyorum ...
aynen çok üzücü Allah ım böyle acıları yaşatmasın insallah bir daha

canım leslie ye gelecek olursak hemen git sana olmayan pantolon mini etek falan giymeye çalış sonra onu al karşına leslie başla
böyle olmaz yaz geliyor deniz kum güneş unutma

Eki Görüntüle 1113497

Çok çok üzgünüm ...

Aynen bende 4 gündür yapamamıştım bugün zorladım kendimi 3 power mile yaptım ama zor kaldırdım bacaklarımı resmen demekki henüz güçlenemeden yeni vücudum alışıyoken 4 gün ara çok etkilemiş beni.

Allah yardımcısı olsun sabır versin onlara ne zor ne acı bir durumdalar :(

I love Bonus

Son düzenleme:
nerdeyse bir buçuk aydır spor yapıyorum leslie plates kondüsyon bisitlet
ve yemekle aram yoktur akşam yemeği hiç yemem abur cubur çok yerdim onlarıda yarıdan fazla azalttım
sadece iki kilo gitmiş ve en fazla kalçada 5 cm incelmişim sizce bu çok az bir rakam değil mi

aynen çok üzücü Allah ım böyle acıları yaşatmasın insallah bir daha

canım leslie ye gelecek olursak hemen git sana olmayan pantolon mini etek falan giymeye çalış sonra onu al karşına leslie başla
böyle olmaz yaz geliyor deniz kum güneş unutma

Hep yaşanıyor malesef canım bilemiyorum çok üzücü soguk hava depoları bile dolmuş düşünsene :( Kimlik tespiti için çağrılıyorlar yakınlar :(
Muhabirler spikerler bile gözü yaşlı sunuyorlar haberleri.

Evet var giyemediğim giydiğim ama çok dar olan bi elbisem var :( Geçen sene bol bile oluyordu ) dün denedim olmadı olsaydı haftaya olan düğünde onu giycektim :(
Bguün yapcam canım inşallah 4 power olanı hemde çok zevkli o :)

Aynen bende 4 gündür yapamamıştım bugün zorladım kendimi 3 power mile yaptım ama zor kaldırdım bacaklarımı resmen demekki henüz güçlenemeden yeni vücudum alışıyoken 4 gün ara çok etkilemiş beni.

Allah yardımcısı olsun sabır versin onlara ne zor ne acı bir durumdalar :(

I love Bonus

Ben 8 nisandan beri yapıyorum canım belki zorlanmam ama 4 gündür yapmadıgım için kendime çok kızdım.
Yapıcam bugün.

Back