• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
nerdeyse bir buçuk aydır spor yapıyorum leslie plates kondüsyon bisitlet
ve yemekle aram yoktur akşam yemeği hiç yemem abur cubur çok yerdim onlarıda yarıdan fazla azalttım
sadece iki kilo gitmiş ve en fazla kalçada 5 cm incelmişim sizce bu çok az bir rakam değil mi

Canım kişiden kişiye değişir belki ama kalçadan 5 cm çok iyi bence :)

Ben 8 nisandan beri yapıyorum canım belki zorlanmam ama 4 gündür yapmadıgım için kendime çok kızdım.
Yapıcam bugün.

1 ay olmuş senin bencede zorlanmazsın gayret et alışmışken bırakma yap. Derya ablayı düşün :) işin gücün arasına sıkıştırıyo :)

I love Bonus

1 ay olmuş senin bencede zorlanmazsın gayret et alışmışken bırakma yap. Derya ablayı düşün :) işin gücün arasına sıkıştırıyo :)

I love Bonus

Evet emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum.
Yapacağım :)

4 fast mile imi indirdim Derya abla sayesinde. Şimdi hemen başlıyorum WALK WALK WALK

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar konu basligina parantez icinde lütfen soru sormadan ilk mesaji okuyun diye eklemeye calisiyorum ama bulamadim böyle bir sey. Bilgisi olan var mi?

MEsaj düzenleme panelinden yapabilirsin abla. 1. sayfayı aç aşagıdan mesaj düzenleme paneline tıkla, sonra gelişmiş düzene tıkla. Konu başlığının yanına ekle ablacım.

nerdeyse bir buçuk aydır spor yapıyorum leslie plates kondüsyon bisitlet
ve yemekle aram yoktur akşam yemeği hiç yemem abur cubur çok yerdim onlarıda yarıdan fazla azalttım
sadece iki kilo gitmiş ve en fazla kalçada 5 cm incelmişim sizce bu çok az bir rakam değil mi

çok güzel incelmiş ben 5 cm versem göbek atarım :emir_bebek::emir_bebek:canım çünkü basen problemim var kondüsyon bisikletin çok faydası oluyor demi ?ben en fazla 4 cm incelmiştim oda ilk başladığım zamanlardı moralini bozma devam canım:nazar:

Madencilerin haberini ancak az önce internette Türk haberlerine bakarken gördüm cok üzüldüm. Allah ailelerine sabir sorumlulara da artik akil fikir versin diyorum.

Bu sabah mega miles in iki milini, pilates cemberiyle gögüs ve ic bacak hareketleri ve tibetlerimi yaptim. Kisa tuttum cünkü evde de cok isim var. Aramiza bir sürü arkadasin katilmasina cok sevindim. Herkese kapimizin acik oldugunu anlayan ve devam edecek arkadaslar oldugunuzu düsünüyorum artik. Bana haftalarca gelen onlarca mesaji yazanlardan eser yok hala burda. Video göndermeyi kesince bir anca özel mesaj da atmaz oldular cok sükür. Baslikta paylasim yapan ve yardimima ihtiyac duyan arkadaslara yardima her zaman hazirim.

Derya ablacım, sorumlularına vicdan versin Allah, akılsızlıktan yapmıyorlar ki, çıkarları için katlettiler onca insanı... normalde bir ton kömürün çıkarılması için 130 dolar gerekiyormuş, buranın sahibi de 24 dolara indirmiş, kaçak işçiyle, çocuk işçilerle. devlet denetlemiyor, üstüne gidip madenin sahibine alkış tutuyor. ne de olsa bazılarının gözünde onlar birer "kelle", şehit oldular, güzel öldüler diyip vicdan mastürbasyonu yapıp ailelere de azıcık para verip üstünü kapatacaklar, en acı olan da o... başka herhangi bir ülkede olsaydı sorumlular çoktan istifa etmişti, artık haysiyetleri bile kalmamış, yazıklar olsun. çok doldum...

ben de bugün yürüyüşle rahatlamaya sinirimi, acımı atmaya çalışıyorum, sabah yürüdüm parkta. yalnız dün giydiğim bir ayakkabı ayağımı vurduğu için bugün pek iyi değildim. öğleden sonra Leslie teyze kurtarıcım olacak.

Son düzenleme:
Bu sabah bi hafta aradan sonra tartıldım :)) vee tam tamına 1.3 kilo kaybı var :)) ayrıca göğüs aynı göğüs altı -2 bel-2 kalça-1 sağ kol -1 sol kol -1 sağ bacak -2 sol bacak -3 incelme :)) gözlerime inanamadım bu kadar kısa sürede maşallah :)) haftanın 6 günü yaptım ama benim menisküs bağlarımda sorun var bi sakatlık geçirmiştim ondan dolayı bacağım ağrımaya başladı biraz azaltıcam :)) yediklerime gelince her şeyi yedim çikolata da yedim dondurma da kek de börek de :)) ama az az :) ve bu tip yiyecekleri sabah yemeye özen gösterdim çünkü sabah yediklerimi illa ki harcıyorum düşüncesi etken bende :)) demek ki tam diyet yapsaymışım daha fazla kilo verirmişim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 haftada mııııııı :53: maşallah çok iyiymiş :nazar::nazar: ben de bacağımı inceltmeye çalışıyorum, üst taraf 5 cm incelsin istiyorum.
boyunu ve kilonu sorabilir miyim?

Hepimizin basi sagolsun ...Allah yakinlarina sabir versin.. iki gundur 5mega mill yapiyordum bugun 3fast mill yaptim

MEsaj düzenleme panelinden yapabilirsin abla. 1. sayfayı aç aşagıdan mesaj düzenleme paneline tıkla, sonra gelişmiş düzene tıkla. Konu başlığının yanına ekle ablacım.

O sekilde yaptim baslikta görünmüyor hala.

işyerinden videoları yükleyemiyorum. Rica etsem bana maille videoları yollayabilecek arkadaşlar var mı?

daha önce jillian yapıyordum. dizimi sakatlayınca bıraktım..daha yavaş tempo ve kilo verdirici spor yapmak istiyorum. teşekkürler.:16:

4 fast mile imi indirdim Derya abla sayesinde. Şimdi hemen başlıyorum WALK WALK WALK

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle merhaba :)) sonra hangi siteden indirdin onu Derya ablanın bahsettiği sitede yoktu ben baktım da?

işyerinden videoları yükleyemiyorum. Rica etsem bana maille videoları yollayabilecek arkadaşlar var mı?

daha önce jillian yapıyordum. dizimi sakatlayınca bıraktım..daha yavaş tempo ve kilo verdirici spor yapmak istiyorum. teşekkürler.:16:

derya abla daha onceden aciklamisti maille yolamayacagini, ben de mailimin bombalanmasini istemedigim icin paylasmam. derya ablanin yasadigi mail sorununu yasamak isteyecek birileri oldugunu da zannetmiyorum. baska bir yol deneyin.

Öncelikle merhaba :)) sonra hangi siteden indirdin onu Derya ablanın bahsettiği sitede yoktu ben baktım da?

Arkadaslar video alisveris ve sohbetlerinizi lütfen baslikta yapmayin, özel mesajla yapilacak diye kararlastirmistik.

Selam kizlar, temizligimi ancak bitirebildim. Her seferinde yetistiremedigim icin kacinci haftadir bahar temizligine bastan basliyorum.
Bu arada baslikta bugün video dagitiyorum diye bir bildirimim olmadi. Yine mesajlar yagmaya basladi. Ben de kim yazdiysa böyle bir seyi ondan isteyin dedim.Mail adresini acikca yazmam benim hatam oldu bu da bana bir hayat dersi olsun gelen gecen özel mailime yaziyor hala. Böylece geriye dönük mesajlar da okunuyormus bunu anladim. Vaktim oldukca o mesajlari bulup silecegim. Basliktaki arkadaslar günlerce ayni konuyu konusup duruyoruz dilimde tüy bitti. Video paylasimi, tesekkür gibi mesajlarinizi lütfen özelden yapin. Mesaj kutunuz dolu ise üsenmeyin silin. Baslikta olan arkadaslar özelime yazip istekte de bulunabilirler elimde olan bir seyse yardim ediyorum zaten. Ama artik alakasiz insanlardan mail gelmesinden de biktim dogrusu. Artik lütfen bu video gönderdim, sen nerden buldun, ben de mi bulsam, kim gönderse olayini basliktan kaldiralim . Güzel bir basligimiz var hem motive olmak hem sohbet icin kullandigimiz. Diger konular lütfen ÖZEL MESAJ!!!

Bu hafta evom cok kalabalikti fazla leslie ile spor yapamadim ama firsat buldugumda hemen yaptim. Ayrica bazi gunlerds 10-15 km yurudum disarida. Diyetime de devam ediyorum. 900 gr vermisim 2 hafta icinde. 1.5 ayda ortalama 3 kilodan az fazla verdim. Ama leslie sayesinde daha ince gozukuyorum sanki

çok güzel incelmiş ben 5 cm versem göbek atarım :emir_bebek::emir_bebek:canım çünkü basen problemim var kondüsyon bisikletin çok faydası oluyor demi ?ben en fazla 4 cm incelmiştim oda ilk başladığım zamanlardı moralini bozma devam canım:nazar:

bimiyorum ben daha büyük bir değişim bekliyordum çünkü hergün toplamda yaklaşık iki saatimi ayırıyorum spora

Back