ben yazını alıntılamayı unutmuşum
Sevgili arkadaslar, uzun zamandir bu basliktayim ama son zamanlarda yasadigim bir takim sorunlari zaten biliyorsunuz. Ben yardimci oldugumu düsünüyordum belki de öyle degildir. Bana yazan, akil danisan, bir istekte bulunan arkadaslara hep yardim ettim ancak olbey arkadasimiz gibi beni baski altina alarak, zorla bir sey yapmak zorundaymisim gibi davranan arkadaslara asla yardimci olmam. Daha önce oldugu gibi bugün yine sorularini yanitlamaya calistigim ve hatta özel mesajina hic bir yerde bulamiyorsan ben sana göndereyim dedigim halde baslikta kendisi tarafindan saldiriya ugradim. Fakat aslinda daha cok üzüldügüm bu konuda bana basliktaki tek bir arkadasin bile destek olmamasi oldu. Demek ki herkes ayni sekilde düsünüyor, demek ki suclamalara katiliyor. Benim kendi hayatimin icinde zaten yeterince ugrasim, ugrasmam gereken saglik sorunlarim var. Basliga ayiracagim zamani kendime ayirsam da olur. Ben bundan sonra leslie basligindaki paylasimlarima son verme karari aldim. Yine uzun zamandir devam ettigim brazil basliginda asla böyle saldirilara ve suclamalara maruz kalmadim simdiye kadar. Video paylasimi yapiyorum demem ve mail adresi de yazmam hataymis bu da bana bu yasta yeni bir hayat dersi oldu.
Hepinize kilo verme mücadelenizde basarilar dilerim. Bana mesaj atan bir seyler sormak isteyen ya da özel olarak görüstügüm baslik arkadaslarina her zaman kapim acik olmaya devam edecek. Arzu ederseniz basligi devralabilirsiniz isterseniz böyle kalabilir artik siz bilirsiniz. Sevgiyle kalin.
ablacım şimdi sporumu yaptım sıze haber vermek için girdim senın msj şok etti benı sen herzaman burdakı arkadaşlara yardımcı oldun motıve ettın ben dahıl bırçok arkadaşımız senın sayende leslıeyı sevdı sen böyle pes edıp gıdersen bence herkezın motıvastonuda düşer ve o arkadaşı hetırlayamadım bence bıraz zahmet eıp sayfaları okusun senın nasıl yardımlarda bulunduğunu gorsun ondan sonra elestırılerde bulundun lütfen
sen lütfen bukararından don ayyyy daha benı zayıflatacan unuttunmu