Yav düşmanı dışarda değil içinde arayacaksın diye boşuna dememişler.
Kendi öz oğlum zayıflamaya uğraşan anasından mısır istiyo :) patlattım noldu mis gibi koktu pehh
I love Bonus
Patlamis misir en masum atistirmaliklardan aslinda. Abartmamak sartiyla yenebilir. Hatta ben de iki aydan sonra adet görmeyi basardigim icin bu aksam atistiracagim cünkü canim öyle günlerde tuzlu bir seyler cekiyor hep. Yarin on dakika fazla yürür eritirsin...
WALK WALK WALK beeen geldim 3 fast mll yaptım acayip terledim üzerine de karın ve bel yaptım süperrrr hissediyorummm
Valla kızlar cidden ne kadar hızlı ilerliyor :) ben de bugün kendi adıma ilk defa çikolataya hayır dedim sadece 2 parça aldım ve tüm paketi elimin tersiyle ittim benim için bi dönüm noktasıydı çünkü ben sporu güzel yaparım ama diyette berbatım bu yüzden kolay kilo veremem. İnşallah yaza 10 kilo vericem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizce ağustosa kadar 10 kilo verebilirmiyim ? emzirme döneminde olduğum için çok katı diyet yapamıyorum hemen sütüm kesiliyor..ama spor yapmaya çalısıyorum...inşallah veririm
Merhaba arkadaşlar
Bu yazıya yakın bir makale okumuştum 4 5 sene önce şimdi de leslie yi yaparken uygulanabilirmi bilemiyorum.
Mesala slim slek 3 mil değilde 5 mil yapılsa daha etkili olurmu acaba
Hayırlı geceler
...
Herkese laf yetiştirdiğime görebi günaydın diyim artık
Günaydınnn çok ağır ve ağrıyo gibi hissediyorum her yerimi. Kalkim lesli yapim açılırım inş.
Aklıma şey geldi kızlar biz diyet gurubunda spor listeside tutuyoruz kaç dk yaptığımızı yazıyoruz 1.miz 2.miz oluyo. Zaten arkadaşlardan çoğusu lesli yapıyo.
Bu topic içinde belki öyle bişey yapabiliriz hem hergün yapmaya teşvik eder hemde kiloyla yada sıkılaşmayla ilgisi olmaz eğlenceli olur. Fikir sadece :) birde bu radio remix yapıyosunuz ya ben youtubdan telefondan izleyerek yapıyorum orda onu bulamadım
I love Bonus
Herkese gunaaydin kizlar. Dun adet gordugum icin karnim cok agriyor bugunu hafif gecirecegim.
Sevgili bonus daha once de bu konu konusuldu arkadaslarla genel olarak motivasyonlarinin bozulacagi ve basliktan kacacaklari izlenimine vardik. Zaten bikip kacan cok arkadas oluyor. Maksat insanlari kacirmak degil spora tesvik etmek.
herkeze merhaba umarım herkez ıyıdır uzunca bı aradan sonra burdayım gıne bızım buralarda bahar geldımı maalesef ısler çok yoğunlaşıyor ben leslıemede devam edemedim yuruyusede DERYA ABLACIM mesajını aldım ama senını ılgıne karsı ben yapmıyorum demeye utandım:26:senın bana destegın cok hakkını helelet ama bugun sabah acık havada yuruyusle tekrar dondum ve artık bırakmıycam ınşallah sabah yuruyus aksam leslıe dıye planladım ınşalllah bı aksılık sağlık sorunu olmazsa bıraz geçmsı okudum baya kalabalıklaşmış buralar ne güzel inşallah herkez ip ince olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?