Tatlım çok teşekür ederim tavsiyelerin için. bebeğim 8 aylık...sanırım biraz sabırsızım kilo konusundaçünkü çok sıkıldım. benim ikinci çocuğum ve araları çok yakın. 18 ay var aralarında yani ben kilo veremeden ikinciye hamile kaldığım için uzun süredir tombişiim ve artık çok çok sıkıldım :-(
Tatlım çok teşekür ederim tavsiyelerin için. bebeğim 8 aylık...sanırım biraz sabırsızım kilo konusundaçünkü çok sıkıldım. benim ikinci çocuğum ve araları çok yakın. 18 ay var aralarında yani ben kilo veremeden ikinciye hamile kaldığım için uzun süredir tombişiim ve artık çok çok sıkıldım :-(
desteğin için çok teşekürler vereceğim inşallah. yaşadıkların için üzüldüm Allah sabır versin ve sanırım 1,5 yıl oldu başın sağolsun. Allah diğer bebeğine sağlık sıhat versin. zor şeyler yaşamışsın ama başarmışsın tebrik ederim bende bu kadar azimli olurum inşallah. kendini hemen bırakan bir yapım var ama bu sefer bırakmak istemiyorumm azmetmek istiyorumcanım hiç dert etme verirsin ben verdiysem sende verirsin sana şöyle söylim 68 ile hamile kaldım ikizdi 100 kiloya ulaştım ve hastanede 2
10 gün yattım 31 haftalık doğum yaptım çocuğum birini kaybettim serumlar derken çok şiştim hastanede doğumdan sonra 84 kg idim
bebeğim küvetde diye süt götürüyordum üstüne 9 kg aldım bir yıl veremedim üstüne birde kilo aldım moralim çok bozuluyordu 93,60 kg
oldum birde sezaryan etraf zaten moral bozuyor ama çok takmadım 1 yıldan sonra spor ve yediklerimi azaltarak başladım bu formu okuyarak leslie hayatıma soktum başarı hikayelerinide okudum motivasyon açısından sonuç olarak ocak 2013 den bu yana halen leslie devam süreklide yatım şu an
63-64 arasında gidipgeliyorum.Emzirme bir avantaj değerlendirmek lazım 30 dklık yürüyüşe eşdeğer 200 kcall harcatıyor yemeğinize dikkat ederek
çok güzel kilo verebilirsiniz.Moralinizi yüksek tutun ve sabırla devam istedikten sonra başarırsınız
tamam derya abla bazen dikkat etmiyorum sanırımkime yazdin canim bu cevabi? alintiyla cevap verin ki herkes anlasin yoksa ucu basi belli degil.
tamam derya abla bazen dikkat etmiyorum sanırım
canım hiç dert etme verirsin ben verdiysem sende verirsin sana şöyle söylim 68 ile hamile kaldım ikizdi 100 kiloya ulaştım ve hastanede 2
10 gün yattım 31 haftalık doğum yaptım çocuğum birini kaybettim serumlar derken çok şiştim hastanede doğumdan sonra 84 kg idim
bebeğim küvetde diye süt götürüyordum üstüne 9 kg aldım bir yıl veremedim üstüne birde kilo aldım moralim çok bozuluyordu 93,60 kg
oldum birde sezaryan etraf zaten moral bozuyor ama çok takmadım 1 yıldan sonra spor ve yediklerimi azaltarak başladım bu formu okuyarak leslie hayatıma soktum başarı hikayelerinide okudum motivasyon açısından sonuç olarak ocak 2013 den bu yana halen leslie devam süreklide yatım şu an
63-64 arasında gidipgeliyorum.Emzirme bir avantaj değerlendirmek lazım 30 dklık yürüyüşe eşdeğer 200 kcall harcatıyor yemeğinize dikkat ederek
çok güzel kilo verebilirsiniz.Moralinizi yüksek tutun ve sabırla devam istedikten sonra başarırsınız
desteğin için çok teşekürler vereceğim inşallah. yaşadıkların için üzüldüm Allah sabır versin ve sanırım 1,5 yıl oldu başın sağolsun. Allah diğer bebeğine sağlık sıhat versin. zor şeyler yaşamışsın ama başarmışsın tebrik ederim bende bu kadar azimli olurum inşallah. kendini hemen bırakan bir yapım var ama bu sefer bırakmak istemiyorumm azmetmek istiyorum
Basin sagolsun canim, ben de bir hamileligimin yarisinda bebegimi kaybetmistim plasenta patlamisti duygularini anlayabiliyorum. Hala ultrasonda gördügüm görüntü gözümün önünden gitmiyor. Kanamadan 2 gün hastanede yatmistim ben de.
çok teşekkür ederim çok şükür insan üzülüyor biryandan seviniyor yüce Rabbime şükürler olsunki kucağım boş kalmadı 3 saat saati küvezde.
bugünkü lesliemi yaptım önce 4 fast mile 45 dkda bıraktım renkli millerde bacak olanı ve xhitten göğüs çalışması yaptım.
canım eğitimciyim demişsin anlış anlamasan gurbette öğretmen falan mısın ?
Evet canim anaokulu ögretmeniyim ama su anda calismiyorum kizim kücük oldugu icin ara verdim.
ewet sabır ve motivasyon çok önemli ve burda çok iyi oluyor. böyle devam edelim inşallah tatlımçok teşekkür ederim canım çok şükür kucağım boş kalmadı iki oğlum var 14 ve 2 yaşlarında.Bırakma canım kendini sabır ve azimle devam et. Birbirimize destek ve motivasyon verelim.hep beraber başaracağız bu işi.
Minik bir haftasonu motivasyonu:
Başkalarının hayatlarına güneş saçanlar, kendi yaşamlarını da nurlandırırlar...
Andrew Carneige~
tamam canim, egitimci olmanin verdigi aliskanlikla ben de tir tir tepenizdeyim. bugün kendimden nefret ediyorum. hem size tavsiye veriyorum hem adet günümde cildiriyorum . yemegin ucunu kacirdim biraz bugün sporumu da daha yapamadim karnimin agrisindan. bir enerji icecegi iceyim de belki aksamüstü daha hafifce olan videolardan yaparim.
yok benim için sorun değil istediğini yazabilirsin ben seni çok sewdim fırça bile atabilirsin banabizde seni motive edelim tatlışkom ufak kaçamaktan bişey olmaz sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?