• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Arkadaslar iste yeni basligimiz!!! Baska basliga tasinip karisiklik yasamamiza gerek kalmadi, forum yöneticilerimiz basligi bize devrettiler. Benim adim görünse de baslik sahibi olarak burasi hepimizin motivasyon ve dertlesme duragi. Simdi yapmak istedigimiz degisiklikler icin fikirlerinizi bekliyorum bakalim basa bir seyler ekelyebilecekmiyiz.

Merhaba kizlar,
Sabah disciye gittim, ogleden sonra ise kuafore..
Verdigim 6 kilonun uzerine bir guzel saclarimi kestirdim ve boyattim..
Cocuklar babalariyla babannelerindeler...
Ohhhh bea mis gibi sessizlik, Allah'im sana sukurler olsun..
Bugun Leslie yapmadim, bu da yetmezmis gibi bir kalin dilim ev yapimi muzlu pasta yedim..
Yerken de hic sucluluk duygusu hissetmeden "oh canima degsin' dedim :-)
Ilk hamileligime 60 kg ile baslayip 85 ile sonlandirmistim..
Ikinci de ise 70 ile baslayip 85 kg olmustum. Sonrasinda 72'ye kadar dusebildim.
Kucuk kizim 2 yasinda yavas yavas veriyorum..
An itibariyle 66 kiloyum, 55 kiloyu zorlayacagim..
Bugunu bilmem ama yarin 5 mega mile yapmayi istiyorum..
Simdiden buradaki tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gununu kutluyorum.
Cocuklarinizla mutlu gunleriniz olsun arkadaslar :-)

Arkadaslar iste yeni basligimiz!!! Baska basliga tasinip karisiklik yasamamiza gerek kalmadi, forum yöneticilerimiz basligi bize devrettiler. Benim adim görünse de baslik sahibi olarak burasi hepimizin motivasyon ve dertlesme duragi. Simdi yapmak istedigimiz degisiklikler icin fikirlerinizi bekliyorum bakalim basa bir seyler ekelyebilecekmiyiz.

çok güzel süper oldu :46:46:46:46:46:46:46:46

Merhaba kizlar,
Sabah disciye gittim, ogleden sonra ise kuafore..
Verdigim 6 kilonun uzerine bir guzel saclarimi kestirdim ve boyattim..
Cocuklar babalariyla babannelerindeler...
Ohhhh bea mis gibi sessizlik, Allah'im sana sukurler olsun..
Bugun Leslie yapmadim, bu da yetmezmis gibi bir kalin dilim ev yapimi muzlu pasta yedim..
Yerken de hic sucluluk duygusu hissetmeden "oh canima degsin' dedim :-)
Ilk hamileligime 60 kg ile baslayip 85 ile sonlandirmistim..
Ikinci de ise 70 ile baslayip 85 kg olmustum. Sonrasinda 72'ye kadar dusebildim.
Kucuk kizim 2 yasinda yavas yavas veriyorum..
An itibariyle 66 kiloyum, 55 kiloyu zorlayacagim..
Bugunu bilmem ama yarin 5 mega mile yapmayi istiyorum..
Simdiden buradaki tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gununu kutluyorum.
Cocuklarinizla mutlu gunleriniz olsun arkadaslar :-)

Cok iyi yapmissin canim, ben de kendimi ödüllendiriyorum öyle kilo verdikce hem yeni ciciler alarak, hem kuaför ve solaryum ile. Cok da keyifli oluyor. Yavas vermek en iyisi zaten. Ben de senin anneler gününü kutlarim. Saglikli anneler, mutlu cocuklar :46::46::46::46::46:

Cok iyi yapmissin canim, ben de kendimi ödüllendiriyorum öyle kilo verdikce hem yeni ciciler alarak, hem kuaför ve solaryum ile. Cok da keyifli oluyor. Yavas vermek en iyisi zaten. Ben de senin anneler gününü kutlarim. Saglikli anneler, mutlu cocuklar :46::46::46::46::46:

Saol Derya Abla, tesekkurler :-)

nerde yeni başlık göremedim ben

kızlar bu program bel inceltiyor mu

evet inceltiyor
hatta benim ilk belim inceldi

nerde yeni başlık göremedim ben

evet inceltiyor
hatta benim ilk belim inceldi

Yeni baslik bu iste canim forum yönetimi karisiklik olmasin biz de tasinmak zorunda kalmayalim diye citolden bana devretti basligi.

hı anladım canım ben yeni 0 dan başlandı sandım

Olabilir mi diye sordum gerek görmediler yeni basliga. Citol uzun zamandir burada olmadigi icin böyle uygun gördüler. Sonucta en önemli olan grubun dagilmamasi.

Olabilir mi diye sordum gerek görmediler yeni basliga. Citol uzun zamandir burada olmadigi icin böyle uygun gördüler. Sonucta en önemli olan grubun dagilmamasi.

benim için farketmez siz nerede ben orada :)
becerebilsem fotolarımı atarım ama niyeyse bilgisayarım kart okuyucuyu görmedi :(
dümdüz bir karnım var artık :)

benim için farketmez siz nerede ben orada :)
becerebilsem fotolarımı atarım ama niyeyse bilgisayarım kart okuyucuyu görmedi :(
dümdüz bir karnım var artık :)

Super canim cok sevindim darisi basima insallah.

eveeeet 3fast mill yaptımmm harikayımmm:21::21::21::21:saat 5 gibi yaptım yenide kuru fasulyemi ve salatımı yedim:46::46:

olur inşallah bana da sütun gibi bacaklar olsun artık :))

Insallah canim yaa neremizle ugrasiyosak en son orasi gidiyo. Ben bacagimi hedeflemiyorum bacagim sikilasip inceliyo... Hepimizin derdi baska. Son yerlerimize de sira gelecek insallah.

hafta sonu 2 günlük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum arkadaşlar bana katılmak isteyen var mı?

ayrıca bugün ölçülerimi aldım kızlar fenalardayım ama sevindiğim bir şey var bir ay önce falan laf olsun diye sadece kalçamı ölçmüştüm üzülüp hemen bırakmıştım ölçü almayı o zaman 100 :( çıkmıştı bugün 98 çıktı

ölçülerim
kalca 98
basen 95
bacak ( bir bacağı ölçtüm en kalın yerinden) 58
bel 66
üst kol 24
diz 42

vücut yapımda şöyle
boyum kısa olmasına rağmen geniş bir vücudum var geniş omuzlar geniş leğen kemiği o yüzden ne kadar zayıflasamda tartıda hiç cılız bir görüntüye bürünmedim o yüzden mezurada geniş çıkıyorum

boy 1.58
kilo 55

arkadaşlar ilk ölçümü 16 nisanda almıştım yukarıdalar
yeni ölçülerimi aldım az önce

kilo 53

kalça 96
basen 94
bacak 56,5
bel 65
üst kol 23
diz 38

25 günde toplamda 11 cm incelmişim arkadaşlar yalnız ilk ölçülerimi aldığımda spora başlamamın yaklaşık 20. günüydü

Son düzenleme:
Arkadaslar biliyorsunuz son günlerde bir takim kurallar ekleyelim baslikta diye yazistik, hatta yeni basliga tasinalim konusu gündeme geldi ancak burada güzel paylasimlarda bulundugumuz grubumuzun dagilmasi en büyük korkumdu. Forum yönetimine isteklerimizi ilettim baska basliga tasinmamizin gereksiz oldugunu söyleyerek basligi bana devrettiler. Tabii yine üstüne basa basa söylüyorum sadece adim geciyor bu hepimizin basligi. Ilk mesaja son günlerde bahsettigimiz katilim kurallari ile ilgili eklemelerde bulundum, programla ilgili eklemeler de yaptim. Baska akliniza gelen bir sey varsa yazin lütfen. Bunun disinda kilo ve ölcü isteyen zaten paylasiyor bu zorlayici olsun istemedim hic ben ama bu konuda da fikirlerinizi paylasin. Yeni katilmak isteyen arkadaslara da lütfen benim gözümden kacsa da siz devamli yazanlar ilk mesaji okumalarini rica edin. Hangi videolardan baslayacaklarini, haftada kac kere yapmalari gerektigini anlatmaya calistim.

Back