- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
- 198
Merhaba
Sanırım şimdi oldu :)
derya1970
Cok tesekkür ederiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
derya1970
Arkadaslar iste yeni basligimiz!!! Baska basliga tasinip karisiklik yasamamiza gerek kalmadi, forum yöneticilerimiz basligi bize devrettiler. Benim adim görünse de baslik sahibi olarak burasi hepimizin motivasyon ve dertlesme duragi. Simdi yapmak istedigimiz degisiklikler icin fikirlerinizi bekliyorum bakalim basa bir seyler ekelyebilecekmiyiz.
Merhaba kizlar,
Sabah disciye gittim, ogleden sonra ise kuafore..
Verdigim 6 kilonun uzerine bir guzel saclarimi kestirdim ve boyattim..
Cocuklar babalariyla babannelerindeler...
Ohhhh bea mis gibi sessizlik, Allah'im sana sukurler olsun..
Bugun Leslie yapmadim, bu da yetmezmis gibi bir kalin dilim ev yapimi muzlu pasta yedim..
Yerken de hic sucluluk duygusu hissetmeden "oh canima degsin' dedim
Ilk hamileligime 60 kg ile baslayip 85 ile sonlandirmistim..
Ikinci de ise 70 ile baslayip 85 kg olmustum. Sonrasinda 72'ye kadar dusebildim.
Kucuk kizim 2 yasinda yavas yavas veriyorum..
An itibariyle 66 kiloyum, 55 kiloyu zorlayacagim..
Bugunu bilmem ama yarin 5 mega mile yapmayi istiyorum..
Simdiden buradaki tum annelerin ve anne adaylarinin anneler gununu kutluyorum.
Cocuklarinizla mutlu gunleriniz olsun arkadaslar
Cok iyi yapmissin canim, ben de kendimi ödüllendiriyorum öyle kilo verdikce hem yeni ciciler alarak, hem kuaför ve solaryum ile. Cok da keyifli oluyor. Yavas vermek en iyisi zaten. Ben de senin anneler gününü kutlarim. Saglikli anneler, mutlu cocuklar
Arkadaslar iste yeni basligimiz!!! Baska basliga tasinip karisiklik yasamamiza gerek kalmadi, forum yöneticilerimiz basligi bize devrettiler. Benim adim görünse de baslik sahibi olarak burasi hepimizin motivasyon ve dertlesme duragi. Simdi yapmak istedigimiz degisiklikler icin fikirlerinizi bekliyorum bakalim basa bir seyler ekelyebilecekmiyiz.
kızlar bu program bel inceltiyor mu
nerde yeni başlık göremedim ben
evet inceltiyor
hatta benim ilk belim inceldi
Yeni baslik bu iste canim forum yönetimi karisiklik olmasin biz de tasinmak zorunda kalmayalim diye citolden bana devretti basligi.
hı anladım canım ben yeni 0 dan başlandı sandım
Olabilir mi diye sordum gerek görmediler yeni basliga. Citol uzun zamandir burada olmadigi icin böyle uygun gördüler. Sonucta en önemli olan grubun dagilmamasi.
benim için farketmez siz nerede ben orada :)
becerebilsem fotolarımı atarım ama niyeyse bilgisayarım kart okuyucuyu görmedi
dümdüz bir karnım var artık :)
Super canim cok sevindim darisi basima insallah.
olur inşallah bana da sütun gibi bacaklar olsun artık :))
hafta sonu 2 günlük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum arkadaşlar bana katılmak isteyen var mı?
ayrıca bugün ölçülerimi aldım kızlar fenalardayım ama sevindiğim bir şey var bir ay önce falan laf olsun diye sadece kalçamı ölçmüştüm üzülüp hemen bırakmıştım ölçü almayı o zaman 100 çıkmıştı bugün 98 çıktı
ölçülerim
kalca 98
basen 95
bacak ( bir bacağı ölçtüm en kalın yerinden) 58
bel 66
üst kol 24
diz 42
vücut yapımda şöyle
boyum kısa olmasına rağmen geniş bir vücudum var geniş omuzlar geniş leğen kemiği o yüzden ne kadar zayıflasamda tartıda hiç cılız bir görüntüye bürünmedim o yüzden mezurada geniş çıkıyorum
boy 1.58
kilo 55
Merhaba
derya1970