• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Yav düşmanı dışarda değil içinde arayacaksın diye boşuna dememişler.

Kendi öz oğlum zayıflamaya uğraşan anasından mısır istiyo :) patlattım noldu mis gibi koktu pehh

I love Bonus

Patlamis misir en masum atistirmaliklardan aslinda. Abartmamak sartiyla yenebilir. Hatta ben de iki aydan sonra adet görmeyi basardigim icin bu aksam atistiracagim cünkü canim öyle günlerde tuzlu bir seyler cekiyor hep. Yarin on dakika fazla yürür eritirsin...:52:

Patlamis misir en masum atistirmaliklardan aslinda. Abartmamak sartiyla yenebilir. Hatta ben de iki aydan sonra adet görmeyi basardigim icin bu aksam atistiracagim cünkü canim öyle günlerde tuzlu bir seyler cekiyor hep. Yarin on dakika fazla yürür eritirsin...:52:

Benimde tatlı her türlü :) bi iki tane aldım bıraktım yeşil çay içeceğim mısır hiç bişydir azim herşey :37:

I love Bonus

ay maşallah yetişemiyorum sayfanın hızına maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar baya çoğaldı ayrı başlık konusuna gelince olabilir kurallar konulabilir ama motivasyon açısında birarada olalım yeter bende sabah yapmıştım kesmedi saat 17 de walk it of burn 30 days yaptım.Sporun saati konusunda bir arkadaş soru sormuştu genelde saat 16-17 arası bütün eklemlerin çalıştığı zamanmış vücut saatine göre ama sabah kahvaltı yapmadan aç karına yapılan spor yağ yakarmış hemen sıkı bir kahvaltı yapmak şartıyla protein ağırlıklı.

herkese iyi gecelerrr,
oh bee günü lessie siz tamamlamadım 3 fast ı yaptım içim rahat:46: ama çok zor oldu..yapamadım diye stres yaptım ve yorgun olduğum içinde bayağı zorladı..

Valla kızlar cidden ne kadar hızlı ilerliyor :) ben de bugün kendi adıma ilk defa çikolataya hayır dedim sadece 2 parça aldım ve tüm paketi elimin tersiyle ittim benim için bi dönüm noktasıydı çünkü ben sporu güzel yaparım ama diyette berbatım bu yüzden kolay kilo veremem. İnşallah yaza 10 kilo vericem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar
Bu yazıya yakın bir makale okumuştum 4 5 sene önce şimdi de leslie yi yaparken uygulanabilirmi bilemiyorum.
Mesala slim slek 3 mil değilde 5 mil yapılsa daha etkili olurmu acaba
Hayırlı geceler

1. Hızlı değil, yavaş tempoda yürüyün

Kilo verirken çoğumuzun yaptığı en büyük hata, hızlı tempoda yürüyüşler yapmak. Zayıflamaya çalışırken kilo vermenizin sürmesini istiyor ve daha ince görünmeyi arzu ediyorsanız, yavaş tempoda yürüyüşü tercih edin. Çünkü, yavaş tempolu bir uzun yürüyüş ile normal yaptığınız bir egzersize göre yüzde 70 daha fazla yağ yakarsınız. Ayrıca yürüyüş bandında minimum 4.0 maksimum 5.2 düzeyde, en az 70 dakika, haftada 4 kere yapacağınız fiziksel aktivite ile basen, karın ve kalçada biriken yağlardan sağlıklı beslenme düzeninizin yardımı ile kolayca kurtulacaksınız.

2. Egzersiz sırasında burundan nefes alıp verin

Egzersiz yaparken daha fazla yağ kitlesinin yanması için mutlaka bol oksijen kullanımı sağlayacak bir teknik geliştirmeniz gerekiyor. Bunun en kolay yolu ise egzersiz süresince sadece burundan nefes alıp vermeniz. Çünkü vücuttaki yağ dokuları, enerji amacıyla kullanılabilmeleri için, kas ve karbonhidrat depolarına göre daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor. Siz de düzenli olarak yaptığınız egzersiz sırasında oksijenli bir ortam yaratarak, verdiğiniz kilodan daha ince görünme şansına sahip olabilirsiniz pekala. Ayrıca, egzersiz süresince, her 20 dakikada bir, 250 mililitre su içmek de egzersizi daha uzun süre yapabilmenizi sağlar.

3. 3 ana 1 ara öğün yeterli:

Sağlıklı iseniz aslında hiçbir zaman
6 öğün yemeye ihtiyacınız yok. Çünkü sık yemek bazı hormonları, özellikle tokluk sağlayan hormon olan leptini baskılıyor ve vücut, insülin dengesinde sıra dışı bir dengesizlik yaratarak yemek yeme dürtüsünü açığa çıkartıyor. Hızlı kilo kaybı için dengeli diyetin öğün sayısı 4'tür. Kahvaltı, öğle, ikindi ve akşam yemeği düzeni ile hızlı kilo kaybedebilirsiniz. Eğer öğün aralarında da en az 3 saat, en fazla 6 saat ara verirseniz metabolizmanız düzenlenir ve vücudunuz enerji dengesini kurarak kilo kaybını hızlandırır.

4. 15 adedi geçmeyecek şekilde Antep fıstığı yiyin

Ara öğünlerde ne yediğiniz kilo vermenizde önemli. Antep fıstığı, içerdiği bakır ve manganez sayesinde sadece 15 adedi ile doyuma kolaylıkla ulaştıran nadir besinler arasında yer alıyor. Fenolik bileşenleri içermesi ise yüksek antioksidan kapasitesi ile vücudunuzun bağışıklık sistemini dengeleyerek kilo verme aşamasında oluşan oksidatif stresin de ortadan kalkmasına yardımcı olabiliyor. Antep fıstığı bu özelliği ile de hızlı kilo verebilmeniz için ikindi öğününe en sağlıklı alternatif olarak nitelendiriliyor.

5. Günde 13 bardak su, 2 fincan siyah çay,
4 fincan filtre kahve

Kiloluysanız, günde litrelerce su içmeniz, sağlıklı beslenseniz bile kilo verdirmez. Sağlıklı bir vücut için günde 8 su bardağı su içmeniz yeterli. Ancak kilo vermek değil, yağ yakımını arttırmak istiyorsanız, en az 13 bardak kadar su içmenizde fayda var. Ayrıca içerdiği tianin amino asidi sayesinde hem bağışıklık sisteminizi güçlendirmek, hem de kilo verirken vücut direncinizi düşürmemek için maksimum 2 fincan siyah çay, metabolik hareketlerimizin devamlılığı için de maksimum 5 fincan yeşil çay içmeniz de yarar sağlar. Kilit bir nokta daha: 'Kahve içmeyin' diyenlere inanmayın. Günde 4 fincana kadar filtre edilmiş kahve, içerdiği kafeol ve kafestol denilen maddeler sayesinde kilo veriminizi hızlandırır. Bu içecekleri öğünden en az 1 saat sonra içmeye ...

Valla kızlar cidden ne kadar hızlı ilerliyor :) ben de bugün kendi adıma ilk defa çikolataya hayır dedim sadece 2 parça aldım ve tüm paketi elimin tersiyle ittim benim için bi dönüm noktasıydı çünkü ben sporu güzel yaparım ama diyette berbatım bu yüzden kolay kilo veremem. İnşallah yaza 10 kilo vericem :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süpersin devam canım :-) bende çikolata hastasıyım. gıcık eşim gözümün önünde paket paket yiyor dün sadece bir parça istedim vermedi..iyikide varmedim sinirlendim yemedim .-)

sizce ağustosa kadar 10 kilo verebilirmiyim ? emzirme döneminde olduğum için çok katı diyet yapamıyorum hemen sütüm kesiliyor..ama spor yapmaya çalısıyorum...inşallah veririm

sizce ağustosa kadar 10 kilo verebilirmiyim ? emzirme döneminde olduğum için çok katı diyet yapamıyorum hemen sütüm kesiliyor..ama spor yapmaya çalısıyorum...inşallah veririm

Kaç aylık bebeğin canım benimki 1,5 yaşında hala emiyo. Bir de kaç kilosun?

Katı diyet aslında diyetin her türlüsü hiç kimse için iyi değil verilen kilo çabuk alınıyo çünkü.

Karatay ne diyo sadece düzenli doğru beslenin hareket edin bakın nasıl kilo veriyosunuz. Tavsiyem önce şekeri direk bıraman ekmeği makarna pilavı kesmen yada çok azaltman baklagilleri sebzeyi bol tüketmen. Hem süt yapıcak hem tok tutucak. Bol su ve kavrulmamış yemişler.

Ben ekmeği üç haftada ancak azalttım ve bıraktım hiç ihtiyaç duymuyorım şimdi şişkinliğimde hiç olmuyo. Tahıl faydalı bişey ama bizim yediğimiz ekmek şeklinde değil. Yinede hiçmi yemiyorum çorbalarda yemeklerde buğday bulgur şeklinde yiyorum tabiki oda yetiyo. Sıkı değilde düzenli yaparsan emzirmede yardımcı olur bence verirsin on kilo.

Uzun oldu kusura bakma aynı dert olunca coştum :)))

I love Bonus

Merhaba arkadaşlar
Bu yazıya yakın bir makale okumuştum 4 5 sene önce şimdi de leslie yi yaparken uygulanabilirmi bilemiyorum.
Mesala slim slek 3 mil değilde 5 mil yapılsa daha etkili olurmu acaba
Hayırlı geceler
...

Çok iyi bir yazıydı sağolasın :) özellikle ara öğün kısmına katılıyorum bende insülin direnci sıkıntısı yaşıyorum sık sık yiyin diye diye bize sadece kötü alışkanlık kazandırdılar.

Bence her öneri lesli ile uygulanabilir. Zaten belli süreki değil sürekli yapılması gereken öneriler yanında birde lesli yada yürüyüşler olursa işte sağlıklı yaşam olucak :)) bir gün gelicek inş bütün fazlalıklarımdan kurtulup lesliyi formda kalmak için yapacağım.

I love Bonus

Herkese laf yetiştirdiğime göre :37: bi günaydın diyim artık

Günaydınnn çok ağır ve ağrıyo gibi hissediyorum her yerimi. Kalkim lesli yapim açılırım inş.

Aklıma şey geldi kızlar biz diyet gurubunda spor listeside tutuyoruz kaç dk yaptığımızı yazıyoruz 1.miz 2.miz oluyo. Zaten arkadaşlardan çoğusu lesli yapıyo.

Bu topic içinde belki öyle bişey yapabiliriz hem hergün yapmaya teşvik eder hemde kiloyla yada sıkılaşmayla ilgisi olmaz eğlenceli olur. Fikir sadece :) birde bu radio remix yapıyosunuz ya ben youtubdan telefondan izleyerek yapıyorum orda onu bulamadım

I love Bonus

Herkese laf yetiştirdiğime göre :37: bi günaydın diyim artık

Günaydınnn çok ağır ve ağrıyo gibi hissediyorum her yerimi. Kalkim lesli yapim açılırım inş.

Aklıma şey geldi kızlar biz diyet gurubunda spor listeside tutuyoruz kaç dk yaptığımızı yazıyoruz 1.miz 2.miz oluyo. Zaten arkadaşlardan çoğusu lesli yapıyo.

Bu topic içinde belki öyle bişey yapabiliriz hem hergün yapmaya teşvik eder hemde kiloyla yada sıkılaşmayla ilgisi olmaz eğlenceli olur. Fikir sadece :) birde bu radio remix yapıyosunuz ya ben youtubdan telefondan izleyerek yapıyorum orda onu bulamadım

I love Bonus

Herkese gunaaydin kizlar. Dun adet gordugum icin karnim cok agriyor bugunu hafif gecirecegim.
Sevgili bonus daha once de bu konu konusuldu arkadaslarla genel olarak motivasyonlarinin bozulacagi ve basliktan kacacaklari izlenimine vardik. Zaten bikip kacan cok arkadas oluyor. Maksat insanlari kacirmak degil spora tesvik etmek.

herkese hayırlı sabahlar vucuduma biraz agrı var ama geçeceğine eminim dünden bu yana da tartı sonunda yüzüme güldü:21::21::21:yılmak yok lesliye devam:46::46::46:

Herkese gunaaydin kizlar. Dun adet gordugum icin karnim cok agriyor bugunu hafif gecirecegim.
Sevgili bonus daha once de bu konu konusuldu arkadaslarla genel olarak motivasyonlarinin bozulacagi ve basliktan kacacaklari izlenimine vardik. Zaten bikip kacan cok arkadas oluyor. Maksat insanlari kacirmak degil spora tesvik etmek.

Hadi ya tamam o zaman benim öyle aklıma geldi bizde çok etkili oluyo diye :) geçmiş olsun sanada.

I love Bonus

Akşam Leslie fast 3 mile yapılmıştır (3.günüm)

Merhaba arkadaşlar ben diyet yapıyorum aynı zamanda ama buraya da not etmek istiyorum leslie yaptığım zamanlar, motivasyon ve devamlılık için.

herkeze merhaba umarım herkez ıyıdır uzunca bı aradan sonra burdayım gıne bızım buralarda bahar geldımı maalesef ısler çok yoğunlaşıyor ben leslıemede devam edemedim yuruyusede DERYA ABLACIM mesajını aldım ama senını ılgıne karsı ben yapmıyorum demeye utandım :17::26:senın bana destegın cok hakkını helelet ama bugun sabah acık havada yuruyusle tekrar dondum ve artık bırakmıycam ınşallah sabah yuruyus aksam leslıe dıye planladım ınşalllah bı aksılık sağlık sorunu olmazsa bıraz geçmsı okudum baya kalabalıklaşmış buralar ne güzel inşallah herkez ip ince olur :16:

herkeze merhaba umarım herkez ıyıdır uzunca bı aradan sonra burdayım gıne bızım buralarda bahar geldımı maalesef ısler çok yoğunlaşıyor ben leslıemede devam edemedim yuruyusede DERYA ABLACIM mesajını aldım ama senını ılgıne karsı ben yapmıyorum demeye utandım :17::26:senın bana destegın cok hakkını helelet ama bugun sabah acık havada yuruyusle tekrar dondum ve artık bırakmıycam ınşallah sabah yuruyus aksam leslıe dıye planladım ınşalllah bı aksılık sağlık sorunu olmazsa bıraz geçmsı okudum baya kalabalıklaşmış buralar ne güzel inşallah herkez ip ince olur :16:

Hosgeldin canim benim ne olur birakma hareketi, ister disarda yürü, ister evde yap ama birseyler yap. Her zaman yazip bir seyler danisabilirsin. Ayrica da hakkim filan yok tabii ki varsa da helal olsun sen kendi cabanla verdin kilolarini.

Son düzenleme:
Tatlım çok teşekür ederim tavsiyelerin için. bebeğim 8 aylık...sanırım biraz sabırsızım kilo konusunda :-) çünkü çok sıkıldım. benim ikinci çocuğum ve araları çok yakın. 18 ay var aralarında yani ben kilo veremeden ikinciye hamile kaldığım için uzun süredir tombişiim :-) ve artık çok çok sıkıldım :-(

Back