Merhaba arkadaşlar, bir hafta 10 gündür kalori sayımıyla kilo vermeye çalışıyorum. Ancak vücudunda sıkılaşması gerek.
Evde küçük kızım var. Spor salonuna gidemiyorum. Çalışıyorum zaten öğlenleri evde olsam da kızıma bakıyorum.
O sebeple evde ya zumba ya da leslie yapmak istiyorum. Jillian demiştim ama çok fena geldi bana.
Leslieyi önceden de yapmıştım. Aktif, beraber motive olacağım arkadaşlara ihtiyacım var.
Videolarım diğer pcdeydi. Eşim silmediyse yarından itibaren başlıyorum. Sildiyse sizlerden rica edebilir miyim.
Rmazana kadar gözle görülür ölçüde incelmek istiyorum artk..
Beni yeni baştan başlıyor sayıp önce nerden ve nasıl başlamam gerektiğini söyler misiniz.
Merhaba arkadaşlar, bir hafta 10 gündür kalori sayımıyla kilo vermeye çalışıyorum. Ancak vücudunda sıkılaşması gerek.
Evde küçük kızım var. Spor salonuna gidemiyorum. Çalışıyorum zaten öğlenleri evde olsam da kızıma bakıyorum.
O sebeple evde ya zumba ya da leslie yapmak istiyorum. Jillian demiştim ama çok fena geldi bana.
Leslieyi önceden de yapmıştım. Aktif, beraber motive olacağım arkadaşlara ihtiyacım var.
Videolarım diğer pcdeydi. Eşim silmediyse yarından itibaren başlıyorum. Sildiyse sizlerden rica edebilir miyim.
Rmazana kadar gözle görülür ölçüde incelmek istiyorum artk..
Beni yeni baştan başlıyor sayıp önce nerden ve nasıl başlamam gerektiğini söyler misiniz.
Aynen öyle düşündüm bende diyet gurupları gibi olabilir mesela yürüyüş gurupları falan var onlar gibi olur. Bence şimdiden liste yapalım listeyi tutmayada en uygun kişi sensin :)
Diyet gurubunda cuma günleri tartılıp yazıyoruz birincimiz oluyo. Günlük paylaşımlarmz oluyo. Bu liste nasıl olur haftalık yada 10 günlük bildirim olabilir
I love Bonus
Iste o insanlari illa veri vermeye sartlama isi de bana ters geliyor acaba insanlarin motivasyonu kacabilir mi böyle bir zorunluluk olursa. Bir de mesela kimi kilo vermek icin kimi sikilasmak icin yapiyor. Ben bazen leslie yerine disarda yürüyorum ya da baska bir seyler yapiyorum, baska arkadaslar da yapiyor olabilir. Bu detaylari nasil ayarlayacagiz. Ya da leslie paylasim grubu gibi bir sey olabilir mi acaba?
Iste o insanlari illa veri vermeye sartlama isi de bana ters geliyor acaba insanlarin motivasyonu kacabilir mi böyle bir zorunluluk olursa. Bir de mesela kimi kilo vermek icin kimi sikilasmak icin yapiyor. Ben bazen leslie yerine disarda yürüyorum ya da baska bir seyler yapiyorum, baska arkadaslar da yapiyor olabilir. Bu detaylari nasil ayarlayacagiz. Ya da leslie paylasim grubu gibi bir sey olabilir mi acaba?
vdownload.eu adresinden leslie sansone yazip videolari indirebilirsin.
Merhaba :) öncelikle adınız çok hoş :)
Kendi adıma cvp verim bende yeni başladım ve jilian yeni başlayan için zor lesli çok uygun.
Ben 2 mille başladım. Sonra 3 mil yaptım. Şimdi genelde 4 fast miles yada 3 fast miles yapıyorum bittikten sonrada ender saraçın 10 hareketini yapıyorum.
Her gün olmasada haftada 4 gün kesin yapıyorum şu ana kadar hedefim hergün yapmak çünkü kilo fazlam var.
I love Bonus
Hımm evet oda var herkes kilo vermek için yapmıyo. Ama ölçüm herkes için önemli kilo veren içinde sıkılaşan içinde. Herkes kendi bilgisini isterse verir o zaman şu sürede şu kadar inceldim falan diye. Diğer arkadaşlar fikir verin daa darlandık buraya :)))
I love Bonus
canım teşekkürlr, bazı videolar elimde mevcut zaten ama hangisinden başlayayım bilmiyorum.
Rumuzumu severek kullanıyorum, normalde de çok sevdiğim için almıştım teşekkürler:)
Anladığım kadarıyla herhangi bir ayrımı yok.Ben 55 kiloyum. 5-6 kilo verip sıkılaşmak istiyorum. Göbek ve bel çevrem fen haldeler. Senin yolundan gideyim ya da biraz daha inceleyeyim. Kararlıyım her gün olmasa da haftada 4-5 gün yapmak istiyorum. Yarın ölçümlerimi de yazacağım. Burda paylaşırım. Teşekkürler canım..
canım teşekkürlr, bazı videolar elimde mevcut zaten ama hangisinden başlayayım bilmiyorum.
Rumuzumu severek kullanıyorum, normalde de çok sevdiğim için almıştım teşekkürler:)
Anladığım kadarıyla herhangi bir ayrımı yok.Ben 55 kiloyum. 5-6 kilo verip sıkılaşmak istiyorum. Göbek ve bel çevrem fen haldeler. Senin yolundan gideyim ya da biraz daha inceleyeyim. Kararlıyım her gün olmasa da haftada 4-5 gün yapmak istiyorum. Yarın ölçümlerimi de yazacağım. Burda paylaşırım. Teşekkürler canım..
Bence kaçabilir abla mesela benim kaçar üzülerek söylüyorum.
Bu sohbet sahamız cok guzel herkes yaptıklarını yazıyor kilo verişini inceldiğini yazıyor bence böyle çok daha iyi fikir paylaşımı olarak.
Canim iste ben su andaki gibi bir paylasim devam etsin istiyorum. Sadece basligi baska birisi actigi icin mesela basina basliga katilmak isteyen arkadaslar icin bazi bilgiler ya da kurallar gibi bir sey ekleyemiyoruz. Forum yöneticilerine yazdim yanit bekliyorum.
ANladım abla tamam ayrı konu açalım mesela bende acabilirim konuyu ama baslıga neler yazayım onu belirleyelim,, ya da sen açsan daha iyi olur benden fazla deneyimin ve bilgin var abla ..
Tamam yanıtlarına göre yol alırız yeter ki ayrılmayalım buradan.
Bir yönetimden yanit gelsin bakariz nasil devam edecegimize.
Yanit gelmis zaten kendi vücudunu dinleyerek arttirabilirsin. 3 fast miles kilo vermek icin cok uygun. Ama en önemli anahtar düzenli yapmak.
Seninle hemen hemen aynı kilodayız canım oynuyo benim 56 57 falan bende 3 5 versem fena olmayacak ama zor oluyor.
Benim üstle sorunum yok altımla sorunum var ama incelmeye basladı 1 aydır yapıyorum ben. Yap yap bırakmadan devam et. 8 Nisanda basladı benim leslie yolculugum.
Ayrıca tereye rokaya bayılırım :)
Bu arada aramıza hoşgeldin gitme olur mu :)
Bu yorumuna katılıyorum Bonus herkes kendi bilgisini versin çünkü ben fazla tartılmıyorum moralim bozuluyor mezure ölçüsü hiç yapmıyorum kıyafetlerden görntülerden anlıyorum inceldiğimi.Verilcek fazla kilom olmadıgı için tartıda inatla oynamıyo mesela..
Ama şöyle bi durum var 2 hafta önce falan aldıgım esofman bana olmuyordu suan ustumde :) Leslie sagolsun
Denemeden almıstım..
Ben 3 mil yapıyordum 45 dakka olanıydı sanırım. Oldukça da faydasını görmüştüm. işte bu sefer düzeni oturtacağım inşAlah
Canım benim boy kısa 155. Önceden hep 48-50 arasıydım. Doğum sonrası kendiliğinden 55 e geldik.
Şimdi biraz diyet biraz spor en azından 50 olayım istiyorum. İ.net sorunum olmadığı sürece burdayım. :)
Yav siz zayıfsınız zaten kısa sürede sonuç alırsınız. :)
İki haftada anca bir buçk kilo verdim ben çok kaçırmadım yemeyi ama çok sıkıda değildi lesli ile verdim yani çok farkediyo ilk haftadan sonra
I love Bonus
Yav düşmanı dışarda değil içinde arayacaksın diye boşuna dememişler.
Kendi öz oğlum zayıflamaya uğraşan anasından mısır istiyo :) patlattım noldu mis gibi koktu pehh
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?