• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ayakkabisiz cok tehlikeli canim yaa. Mutlaka dikkat edin o konuya. Cok kolay sakatlaniyor insan. Hem de tempolu yapamiyorsun

Spor ayakkabısız kesinlikle yapmayın ayak kemiklerin de çok küçük kemikler varmış kırıklar veya çatlaklar oluşabiliyormuş.

Arkadaslar saniyorum bu konu basligini acan citol arkadasimiz uzun bir süredir basliga ugramiyor. Oldukca eski bir baslik ve binlerce mesaj var fakat tabii bu arada katilan, ayrilan bir sürü üye oldu. Bilmiyorum yeni bir baslik acmamizda fayda var mi herseye yeni baslamak acisindan. Ben hep cogunluk kararinin uygulanmasindan yanayim. Mesela o zaman bir takim baslik kurallari da ekleyebiliriz. Ne dersiniz? Forum yöneticilerine sormak gerekir mi? Uzun zamandir devam eden ve düzenli katilimi olan bir sürü leslici olduk artik.

Bencede yeni başlık iyi olur kuralları da belirlersiniz.Fazlasıyla da yardımcı oluyorsunuz.Videoları gönderme konusuna da katılıyorum.Gerçekten yapacak arkadaşlar söylediğiniz şekilde belirlenir.Leslie de hastalık insan her videosunu merak ediyor.O da olsun buda olsun diyor insan.İki gündür bende yapamıyorum.Oğlumun okulunda kermes vardı orada iki gündür koşturdum.Yarından itibaren yine başlayacağım.Diyet ile de destekliyorum.

Ben de yapmak istiyorum yorumları inceledim ama pek kavrayamadım birisi bana açıklayabilir mi bu egzersizleri su an nereden sağladığınızı, kaç çeşit olduğunu 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha bugün içimden geçti Derya abla yeni bi sayfa açsak diye bence çok güzel olur.

Arkadaşlar leslie icin en uygun saat ne zaman mumkun oldugu kadar gunduz yapmaya calisicam ama aksama da sarkabilir yemekten ne kadar zaman sonra yapmaliyiz Simdi 3mil fast yapmaya gidiyorum gorusiriz

Arkadaslar saniyorum bu konu basligini acan citol arkadasimiz uzun bir süredir basliga ugramiyor. Oldukca eski bir baslik ve binlerce mesaj var fakat tabii bu arada katilan, ayrilan bir sürü üye oldu. Bilmiyorum yeni bir baslik acmamizda fayda var mi herseye yeni baslamak acisindan. Ben hep cogunluk kararinin uygulanmasindan yanayim. Mesela o zaman bir takim baslik kurallari da ekleyebiliriz. Ne dersiniz? Forum yöneticilerine sormak gerekir mi? Uzun zamandir devam eden ve düzenli katilimi olan bir sürü leslici olduk artik.

Derya abla yine sonuna kadar katılıyorum. Bu konu açılalı yıl olmuş bence de yeni başlık gayet mantıklı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk mesaj taa 2009 a dayanıyor :eek: bence yeni başlık iyidir. Hem dediğiniz gibi ölçüleri de yazarız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar leslie icin en uygun saat ne zaman mumkun oldugu kadar gunduz yapmaya calisicam ama aksama da sarkabilir yemekten ne kadar zaman sonra yapmaliyiz Simdi 3mil fast yapmaya gidiyorum gorusiriz

Leslie icin her zaman uygun canim. Yalniz sabah yapacaksan kahvaltidan sonra 1 saat filan bekle ya da bir muz ye yap sonra bir saat bekle, aksam da yemekten önce yapip yine bir saat kadar sonra yersen daha iyi olur. Daha bile cok beklemek lazim ama vakitlerimiz kisitli.

Derya hatunum bende her yaptığımda yazamıyorum elimden geldikçe kilo topiğinde paylaşım yapmaya çalışıyorum valla yanlış anlamayın benide. Citol benim o guruptan arkadaşım bizede ilk o gösterdi tanıttı ilk msjlarda o zamanki grup arkadaşlarından. Ben o zaman hiç yapamadım ilgimi çekmedi yürüyüş bandı vardı onda yürüdüm.

Citol şu an bizim topictede yok. Başka başlığa gerek yok bence tekrar konu diye silinebilirde. Önemli olan güncel katılım zaten sık sık yazınca herkes tanır birbirini. Ben bazen okuyorum bildirim gelince telefona yazamadan çıkıyorum.

I love Bonus

Son düzenleme:
Arkadaşlar ölçüleri yazarız falan demişler öyle olur o zaman bundan farklı bi başlık olur çünkü ;) yarışma topiği gibi olur birazda

I love Bonus

Leslie icin her zaman uygun canim. Yalniz sabah yapacaksan kahvaltidan sonra 1 saat filan bekle ya da bir muz ye yap sonra bir saat bekle, aksam da yemekten önce yapip yine bir saat kadar sonra yersen daha iyi olur. Daha bile cok beklemek lazim ama vakitlerimiz kisitli.

Yaptıktan sonra niye beklememiz gerekiyo ben hep yedikten sonra beklemek gerek diye biliyodum.

I love Bonus

Yaptıktan sonra niye beklememiz gerekiyo ben hep yedikten sonra beklemek gerek diye biliyodum.

I love Bonus

Spordan hemen sonra hafif protein agirlikli kaslarimizi yenileyecek seyler atistirilabilir. Bunlar yenmeli de mesela bir bardak süt, yogurt, potasyum iceren meyveler gibi. Fakat bize enerji verecek mesela karbonhidrat türü seyler yersek yaptigimiz spor da bosa gider. Spordan sonra yenecek yemegin de protein ve sebze agirlikli olmasi gerekir. Tabii her zaman kiti kitina dikkat edemeyebiliriz ama genelde okudugum bilgiler bu yönde.

Kizlar moderatörlere mesaj yazdim yeni basliga tasinma konusunda. Cevap gelince duruma bakariz. Eger bir faydasi olacaksa yapariz yoksa yine burada paylasimlara devam ederiz. Bugün gelen mesajlarin geneli yeni konudan yana. Sonucta önemli olan spor yapmak icin birbirimizi motive etmeye devam etmemiz.

WALK WALK WALK beeen geldim 3 fast mll yaptım acayip terledim üzerine de karın ve bel yaptım süperrrr hissediyorummm

WALK WALK WALK beeen geldim 3 fast mll yaptım acayip terledim üzerine de karın ve bel yaptım süperrrr hissediyorummm

Iste aramizda böyle hevesli spor yapan katilimcilar istiyoruz biz de.

ben geldimmmm :52:
3 mil + yarım saat kondüsyon bisiklet
artık bu bacaklar sütun olmasında ne olsun yaaaa :50:

Kizlar moderatörlere mesaj yazdim yeni basliga tasinma konusunda. Cevap gelince duruma bakariz. Eger bir faydasi olacaksa yapariz yoksa yine burada paylasimlara devam ederiz. Bugün gelen mesajlarin geneli yeni konudan yana. Sonucta önemli olan spor yapmak icin birbirimizi motive etmeye devam etmemiz.

Tabiki bende onu demeye çalıştım. Bizim topicler örneğin 6 senelik ama güncel takip edildiği için sorun olmuyo. Eğer yeni başlık açarsanız yada burda liste yaparsız ve gözümden kaçarsa bana mutlaka link gönderin olurmu.

İki gündür havalardan bi miskinliğim var yürüyemedim leslide yapamadım iyice ağır hissediyorum kendimi.

Ben mesela sabah yapıyodum bitincede acele bi duş kahvaltı hazırlıyorum bazen yarım saat içinde yemiş oluyorum. Kahvaltı daha çok protein olduğu için sorun olmaz sanırım dimi?

I love Bonus

Tabiki bende onu demeye çalıştım. Bizim topicler örneğin 6 senelik ama güncel takip edildiği için sorun olmuyo. Eğer yeni başlık açarsanız yada burda liste yaparsız ve gözümden kaçarsa bana mutlaka link gönderin olurmu.

İki gündür havalardan bi miskinliğim var yürüyemedim leslide yapamadım iyice ağır hissediyorum kendimi.

Ben mesela sabah yapıyodum bitincede acele bi duş kahvaltı hazırlıyorum bazen yarım saat içinde yemiş oluyorum. Kahvaltı daha çok protein olduğu için sorun olmaz sanırım dimi?

I love Bonus

Canim kahvalti isini ben de yarim saatten fazla bekleyemiyorum vaktim yok cünkü ama ben zaten protein agirlikli yumurta, domates, salatalik peynir türü selyer yiyorum. Yani simdi hep uyamiyoruz diyorum ama spor yap 1 saat sonra otur kizarmis tavuk ye ne anlami var ki o sporun. Biraz girtlaga da dikkat etmek lazim ki bosa gitmesin.

Basligin ayni olmasi sart degil bence diyet gruplari gibi leslie grubu acabiliriz.

Basligin ayni olmasi sart degil bence diyet gruplari gibi leslie grubu acabiliriz.

Aynen öyle düşündüm bende diyet gurupları gibi olabilir mesela yürüyüş gurupları falan var onlar gibi olur. Bence şimdiden liste yapalım listeyi tutmayada en uygun kişi sensin :)

Diyet gurubunda cuma günleri tartılıp yazıyoruz birincimiz oluyo. Günlük paylaşımlarmz oluyo. Bu liste nasıl olur haftalık yada 10 günlük bildirim olabilir

I love Bonus

Merhaba arkadaşlar, bir hafta 10 gündür kalori sayımıyla kilo vermeye çalışıyorum. Ancak vücudunda sıkılaşması gerek.

Evde küçük kızım var. Spor salonuna gidemiyorum. Çalışıyorum zaten öğlenleri evde olsam da kızıma bakıyorum.

O sebeple evde ya zumba ya da leslie yapmak istiyorum. Jillian demiştim ama çok fena geldi bana.

Leslieyi önceden de yapmıştım. Aktif, beraber motive olacağım arkadaşlara ihtiyacım var.

Videolarım diğer pcdeydi. Eşim silmediyse yarından itibaren başlıyorum. Sildiyse sizlerden rica edebilir miyim.

Rmazana kadar gözle görülür ölçüde incelmek istiyorum artk..

Beni yeni baştan başlıyor sayıp önce nerden ve nasıl başlamam gerektiğini söyler misiniz.

Back