- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Ayakkabisiz cok tehlikeli canim yaa. Mutlaka dikkat edin o konuya. Cok kolay sakatlaniyor insan. Hem de tempolu yapamiyorsun
Spor ayakkabısız kesinlikle yapmayın ayak kemiklerin de çok küçük kemikler varmış kırıklar veya çatlaklar oluşabiliyormuş.
Arkadaslar saniyorum bu konu basligini acan citol arkadasimiz uzun bir süredir basliga ugramiyor. Oldukca eski bir baslik ve binlerce mesaj var fakat tabii bu arada katilan, ayrilan bir sürü üye oldu. Bilmiyorum yeni bir baslik acmamizda fayda var mi herseye yeni baslamak acisindan. Ben hep cogunluk kararinin uygulanmasindan yanayim. Mesela o zaman bir takim baslik kurallari da ekleyebiliriz. Ne dersiniz? Forum yöneticilerine sormak gerekir mi? Uzun zamandir devam eden ve düzenli katilimi olan bir sürü leslici olduk artik.
Bencede yeni başlık iyi olur kuralları da belirlersiniz.Fazlasıyla da yardımcı oluyorsunuz.Videoları gönderme konusuna da katılıyorum.Gerçekten yapacak arkadaşlar söylediğiniz şekilde belirlenir.Leslie de hastalık insan her videosunu merak ediyor.O da olsun buda olsun diyor insan.İki gündür bende yapamıyorum.Oğlumun okulunda kermes vardı orada iki gündür koşturdum.Yarından itibaren yine başlayacağım.Diyet ile de destekliyorum.