Ayakkabisiz cok tehlikeli canim yaa. Mutlaka dikkat edin o konuya. Cok kolay sakatlaniyor insan. Hem de tempolu yapamiyorsun
Arkadaslar saniyorum bu konu basligini acan citol arkadasimiz uzun bir süredir basliga ugramiyor. Oldukca eski bir baslik ve binlerce mesaj var fakat tabii bu arada katilan, ayrilan bir sürü üye oldu. Bilmiyorum yeni bir baslik acmamizda fayda var mi herseye yeni baslamak acisindan. Ben hep cogunluk kararinin uygulanmasindan yanayim. Mesela o zaman bir takim baslik kurallari da ekleyebiliriz. Ne dersiniz? Forum yöneticilerine sormak gerekir mi? Uzun zamandir devam eden ve düzenli katilimi olan bir sürü leslici olduk artik.
Arkadaslar saniyorum bu konu basligini acan citol arkadasimiz uzun bir süredir basliga ugramiyor. Oldukca eski bir baslik ve binlerce mesaj var fakat tabii bu arada katilan, ayrilan bir sürü üye oldu. Bilmiyorum yeni bir baslik acmamizda fayda var mi herseye yeni baslamak acisindan. Ben hep cogunluk kararinin uygulanmasindan yanayim. Mesela o zaman bir takim baslik kurallari da ekleyebiliriz. Ne dersiniz? Forum yöneticilerine sormak gerekir mi? Uzun zamandir devam eden ve düzenli katilimi olan bir sürü leslici olduk artik.
Arkadaşlar leslie icin en uygun saat ne zaman mumkun oldugu kadar gunduz yapmaya calisicam ama aksama da sarkabilir yemekten ne kadar zaman sonra yapmaliyiz Simdi 3mil fast yapmaya gidiyorum gorusiriz
Leslie icin her zaman uygun canim. Yalniz sabah yapacaksan kahvaltidan sonra 1 saat filan bekle ya da bir muz ye yap sonra bir saat bekle, aksam da yemekten önce yapip yine bir saat kadar sonra yersen daha iyi olur. Daha bile cok beklemek lazim ama vakitlerimiz kisitli.
Yaptıktan sonra niye beklememiz gerekiyo ben hep yedikten sonra beklemek gerek diye biliyodum.
I love Bonus
WALK WALK WALK beeen geldim 3 fast mll yaptım acayip terledim üzerine de karın ve bel yaptım süperrrr hissediyorummm
Kizlar moderatörlere mesaj yazdim yeni basliga tasinma konusunda. Cevap gelince duruma bakariz. Eger bir faydasi olacaksa yapariz yoksa yine burada paylasimlara devam ederiz. Bugün gelen mesajlarin geneli yeni konudan yana. Sonucta önemli olan spor yapmak icin birbirimizi motive etmeye devam etmemiz.
Tabiki bende onu demeye çalıştım. Bizim topicler örneğin 6 senelik ama güncel takip edildiği için sorun olmuyo. Eğer yeni başlık açarsanız yada burda liste yaparsız ve gözümden kaçarsa bana mutlaka link gönderin olurmu.
İki gündür havalardan bi miskinliğim var yürüyemedim leslide yapamadım iyice ağır hissediyorum kendimi.
Ben mesela sabah yapıyodum bitincede acele bi duş kahvaltı hazırlıyorum bazen yarım saat içinde yemiş oluyorum. Kahvaltı daha çok protein olduğu için sorun olmaz sanırım dimi?
I love Bonus
Basligin ayni olmasi sart degil bence diyet gruplari gibi leslie grubu acabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?